Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu
Tema diskusije je automatski pokrenuta na peticiji Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu
ocaj |
#32012014-02-05 13:19Prvi ne bi otisao na privatni, mogao sam da sam hteo, ja i govorim da oni stoje iza ovog ludila su privatni fakulteti, ako nas ovi sutnu da dodjemo tamo, sto ja prvi ni lud ne bi uradio, kad nekom napises paljba, prvo procitaj komentar ako znas da citas í ako uopste razumes srpski,ako si tí student nije ni cudo sto si veciti, tesko nama sa takvima medju nama! |
Gost |
#3202 Re: Re:2014-02-05 13:26Tako je....VREME NAM ISTICE....Ministar vrti jednu te istu pricu u krug...drzi nas u neizvesnosti mesecima..... |
Gost |
#32032014-02-05 13:26Moze li neko da mi kaze gde da nadjem ovde sam tekst predate peticije |
mi |
#32042014-02-05 13:29Ne znam odakle zakljucak da ja podrzavam sns, nisam ni za jednu stranku, ne glasam odavno, niti sam ih uopste pomínjao, svi su oni isti, samo mislim da ce imati jos vise poslanika nego sad i da su njihovi ljudi iz odbora nas podrzali na celu sa precedavajucím, ovde stvarno ima glupih ljudi koji ne shvataju sta pise u komentaru ili provokatoru koji bez razloga provociraju, zato ostavite me na míru sa proizvoljním , neosnovanim zaključcima!do pobede! |
Gost |
#32052014-02-05 13:29Ja bih Vas zamolio da budemo korektni, ako neko i ima nekakve frustracije trebali bi i to da razumemo ili bar da ne osudjujemo. Neko je postavio jako dobro pitanje, da moze da se desi da nas po nekakvom kriterijumu pokusaju razvrstati ? Moj stav je da je na njima da pokusaju, a na nama je da li cemo na tako nesto da pristanemo ili NE pristanemo ! ! |
Gost |
#3207 Re:2014-02-05 13:33#3201: ocaj - Prvi ne bi otisao na privatni, mogao sam da sam hteo, ja i govorim da oni stoje iza ovog ludila su privatni fakulteti, ako nas ovi sutnu da dodjemo tamo, sto ja prvi ni lud ne bi uradio, kad nekom napises paljba, prvo procitaj komentar ako znas da citas í ako uopste razumes srpski,ako si tí student nije ni cudo sto si veciti, tesko nama sa takvima medju nama! Razotkrio si se. Nazivas kolegu vecitim, a u istom si sosu kao i on. Kao sto rekoh, paljba, spemujes postovima. |
Gost |
#3208 Re: Re: Re: Re:2014-02-05 13:36Zasto da nam se obracaju? Imas tekst peticije, imas 129 stranica unazad. Citaj. E, pa jesam nevaspitan, ali to nije tvoja stvar. |
ocaj |
#32092014-02-05 13:37Ja sam rekao da im moze biti jedna od solucija, ne kazem da ce biti tako, da razvrstaju do tri ispita i ove sa vecim brojem, imam sad cetiri, da dam dva do kraja roka ili jedan cu biti u toj grupi kao i vecina, da se ne lazemo ako me uslove da predjem na bolonju ili da me oteraju na privatni ili da prihvatim da zavrsim za god dana, necu moci zbog solidarnosti to da odbijem, odakle mi para, zívaca za bolonju, privatni? ja sam da svi budemo jednaki, ali kad te priteraju uza zid, svi gledamo sebe. |
Gost |
#32102014-02-05 13:40aman covece. zasto potenciras to razvrstavanje, o kome nikad nije ni bilo reci? sta unosis zabunu vise? SOLUNSKI, MOLIM TE REAGUJ I OBRISI POSTOVE AUTORA "OCAJ". HVALA Apel kolegama, ne odgovarajte na njegove postove, verovatno nije jedan od nas. |
Gost |
#32112014-02-05 13:46Hajde kolege jednom ili vise puta su nas i pokretaci i nasa advokatica bili opominjali zbog ovakvog ili ovim slicnim prepucavanjima. Predlozite, pitajte nesto konstruktivno, ako nemate sta hajde ucite ili radite nesto drugo. |
Gost |
#3212 Re: Re: Re: Re: Re:2014-02-05 13:47Žao mi je što sam bilo šta pisala ovde, zaista je ružno kad se kolege na ovakav način ophode jedni prema drugima. Vaš sarkazam je jako ružan, ali to govori o Vama. Ništa nisam niti radila (širila link ka peticiji, moj suprug lepio obaveštenje i kad neko skine on opet..), niti tražila bilo šta isključivo za sebe. Nadam se da je Vama kolega sve dobro i sve ide kako treba u životu, što vam najiskrenije želim, sve najbolje.
|
ocaj |
#32132014-02-05 13:47Ne znam sta ti opet nije jasno i koga si to razotkrio, JA SAM PROTIV PRIVATNIH FAKULTETA I MISLIM DA ONI STOJE IZA SVEGA OVOGA,DA LI TI JE JASNO? Ili ti je iq nizak ili si provokator, necu više gubiti vreme tebi da objasnjavam sta mislim, ko si bre pa ti? ne mozes da razumes obican komentar zato i ne znam kako uopste studiras ili namerno provociras? podmazi malo mozak, pa se javi, sa tobom sam zavrsio polemiku, nadji drugog pa ga napadaj bez razloga,iz dosade ili provokacije! |
Nelogicno je da dele |
#32142014-02-05 13:56Ne mogu da dele studente po broju preostalih ispita. Sta ako je nekom ostalo na primer sedam lakih a nekome tri koske? Ovaj kome je ostalo sedam lakih moze da ih polozi u dva roka a ovaj sa tri koske ce da bude srecan ako ih da za godinu dana. |
ocaj |
#32152014-02-05 13:57To sam pomenuo jer imate clanak sa takvim predlogom u novinam(NIN, VREME) ód pre mesec ipo,dva, pa sam samo naveo kao mogucnost, zao mi je vi sto verovatno studirate 20 god i imate toliko ispita do kraja sto vas je moj komentar, jedna od solucija tako iznervirala, za ovu peticiju sam od prvog dana, svi smo isti, to nisam ja izmislio nego je pisako u pomenutim novinama, vi za to ne znate jer citate(kurir,alo, svet)to je vas nivo, napdate ljude bez razloga, sve vas treba izbrisati, PROVOKATORI! |
oko |
#32162014-02-05 14:03Kako móze neko na kraju faksa da ima sedam lakih? sad nam vec vredjate inteligenciju, za kraj se ostavljaju najtezi ispiti i profesori, ako je tako, polozite ih za dva roka kako sami kazete, pa resen problem, samo ne znam kako tako lake ispite do sada niste polozili, kao sto kazete za dva roka cete díplomirati, ne znam sto se onda uzbudjujete? DO POBEDE |
Gost |
#32172014-02-05 14:07Kolege,ne trebamo se prepirati izmedju sebe...svi smo u istom ''sosu''...zahtevamo produzenje roka......bez uzajamnog sarkazma,vredjanja,ismevanja...kako je tako je,tu smo gde smo,trazimo i idemo zajedno do ostvarenja naseg jasno istaknutog cilja - PRODUZENJE ROKA ZA ZAVRSETAK STUDIJA PO ZAPOCETOM PLANU I PROGRAMU. |
Gost |
#32182014-02-05 14:12Tako je, lepo napisano i sada ako ste u mogucnosti prestanite sa nekakvim medjusobnim optuzbama i tome slicno ! |
Gost |
#3219 Re: Re: Re: Re: ne mogu verovati2014-02-05 14:23#3198: - Re: Re: Re: ne mogu verovati Kolega neka opste price, ako se razumete u pravo recite mi gde je pogesio ako ste voljni procitajte Zakon o Univerzitetu iz 2002 god, advokatica je u peticiji navela pozivanje na pravo da se zavse studije po zapocetom nastavnom planu, a u istom tom zakonu pise za apsolvente kojima je istekao apsolventski staz, smatram da je nas najvise takvih,cl.50
Студент има право да заврши започете студије по наставном плану и програму по коме је стекао статус апсолвента у року од две године од истека апсолвентског рока. По истеку рока из става 4. овог члана студент може наставити студије по новом наставном плану и програму, уз обавезу плаћања трошкова студија, у складу са статутом факултета.
E sada sto je nastavni plan i program bolonjski o tome se moze i pricati, ne dajte pregrube kvalifikacije za nekoga o kome ne znate ama bas nista.
|
Gost |
#32202014-02-05 14:32Pa ja koliko vidim tu pise MOZE, a ne MORA, posto ako se tako gleda ja samo onda vec " trebao - morao " da budem po " bolonjskom programu " ! ! |
neko iz mase |
#32212014-02-05 14:40Koleginici koja kaze da ima sedam koski a neko tri koske, nemojte nas vredjati izmedju redova, nismo mi kerovi pa nam trebaju koske, ima jedan tzv gost, koji napada koleginicu, njenog brata advokata, omalovaza kolegu koji je pómenuo razvrstavanje po ispitima, kao mogucnóst, onog drugog tera na privatni, a covek otuoreno protiv njih i to jasno kaze, ovaj tzv gost je insajder koji nista ne pledlaze samo vredja kolege koji iznose svoje stavove, zato autori, BRISITE GA! DO POBEDE! |
koleginica |
#3222 Re: predizborni epp2014-02-05 14:41Ako niste iz gore u mom komentaru pomenute druzine, ne vidim zasto se osecate prozvanim. Ja sam precizno naglasila kome saljem pitanje. Nije se komentar prirode `glasajte za SNS on ce nam resiti sve probleme`,pojavio samo par puta. I dalje tvrdim. Neka i sam djavo progura ovo nase DO izbora, glasacu i za njega. A na rec nikome ne verujem, a ponajmanje politicarima. Kalkulisati sa tim ko ce imati vecinu, po meni je neozbiljno, a oslanjati se na iste kalkulacije, jos i naivno. Onaj ko je istinski za to da postignemo cilj nece `sva jaja staviti u jednu korpu`. I kad me neko eksplicitno poziva da glasam za ovog ili onog, meni je to cista manipulacija, a u najmanju ruku predizborno lobiranje. Ako prelistate komentare unazad, videcete da sam u pravu. Mozda se i iznenadite, pa vidite da nisam ni mislila na Vas. U onoj Vasoj konstataciji o `glupim ljudima` i `provokatorima` se ne pronalazim. A i nije nivo Akademskog gradjanina da tom terminologijom diskutuje. Do pobede! |
Majka TEREZA |
#3223 NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE2014-02-05 14:44Dok ste se ovde ponovo prepucavali, napadali jedni druge, vredjali..., a već sam vam rekla da me to toliko boli i pogadja, jer nije mi jasno šta time, deco, postižete i manite se tog "luksuza", evo da vam na neki način prekratim "muke" i zaustavim takve komentare. |
mi |
#32242014-02-05 14:47Koleginice, svaka Vam je na mestu, isto mislimo, skidam kapu, svaka cast, naravno da nisam mislio na Vas da podrzavam sns, jesam mozda ostrije nazvao provokatore jer sam ubedjen da su to, samo citajte njihove komentare, samo napadaju nista ne pledlazu, ljubim ruku iako se ne poznajemo, svako dobro.. |
Mladen Mitrović |
#3225 Re: NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE2014-02-05 14:54#3223: Majka TEREZA - NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE Gospodjo Lidija, kao prvo, hvala na svemu. |
|
Слобода за Андреjа Гњота!
PETICIJA ZA SKIDANJE JOVANE JEREMIC SA NACIONALNE FERKVENCIJE
Светосавски проглас за спас Косова и Метохије: Не ултиматуму – не капитулацији!
ИЗЛАЗАК ИЗ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!?
Подршка за одбрану Косова и Метохије - Приступите Покрету за одбрану Косова и Метохије
Zahtev za razoružanje Lojalista
ПЕТИЦИЈА ЗА ДОНОШЕЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У НДХ У ПЕРИОДУ ОД 1941. ДО 1945. ГОДИНЕ
NO to violation of Serbia - НЕ цепању Србије
Peticija za otkazivanje koncerta Jelene Karleuše za doček Nove godine u Kragujevcu
Peticija za očuvanje tradicionalnog grba fudbalskog kluba Dečić
ПОЗИВ ПАТРИЈАРХУ И САБОРУ: ОЧУВАЈМО ВЕРУ!
Da li želite nešto da promenite?
Promena se ne događa ako ćutite. Autor ove peticije se pokrenuo i preduzeo akciju. Hoćete li i vi uraditi isto? Započnite društveni pokret kreiranjem peticije.
Pokrenite sopstvenu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle interesovati
Podrška studentima! Ostavke čelnika UP!
7068 Kreirano: 2025-01-08
POKRETANJE POSTUPKA ZA ZABRANU DELOVANJA POLITIČKE STRANKE "SRPSKA NAPREDNA STRANKA"
3078 Kreirano: 2025-01-03
Петиција за одржавање јануарског испитног рока на свим факултетима у Србији
1344 Kreirano: 2025-01-08
Подршка запосленима у просвети
3690 Kreirano: 2024-12-30
ГЛАС НАСТАВНИКА - ПОДРШКА СТУДЕНТИМА
681 Kreirano: 2025-01-13
NECU SINDIKAT HOCU FORUM PREDSKOLSKE/OSNOVNE/SREDNJE SKOLE
628 Kreirano: 2025-01-14
Pismo roditelja maturantkinja i maturanata Predsedniku Vlade Republike Srbije
328 Kreirano: 2025-01-13
STOP UKIDANJU TROLEJBUSA I PRIVATIZACIJI GSP-a!
1230 Kreirano: 2025-01-02
Иницијатива грађана да Прокупље добије професионално позориште
2943 Kreirano: 2024-12-05
Podrška studentima
3045 Kreirano: 2024-12-06
Zahtev za razoružanje Lojalista
4021 Kreirano: 2025-01-01
Znanje i moral na prvom mestu. Podrška profesoru Vladimiru Dugaliću.
3612 Kreirano: 2024-12-26
Markov i Mašanov zakon
4364 Kreirano: 2023-09-14
Smena direktora Jovine gimnazije
1519 Kreirano: 2024-12-02
DA SE ČUJE GLAS PRAVNIKA
446 Kreirano: 2025-01-04
Roditelji protiv ZDRAVITAS-a
7299 Kreirano: 2024-11-18
Termalna Banja u VRBASU
29 Kreirano: 2025-01-13
Marina Heroina grada Novog Sada