Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu
Tema diskusije je automatski pokrenuta na peticiji Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu
Gost |
#3227 Re: NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE2014-02-05 14:55#3223: Majka TEREZA - NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE Draga nasa Lidija, ja mislim da imate apsolutnu saglaasnost svih potpisnika peticije , odresene su vam ruke ! :) Hvalaaaaaaaa |
optimista |
#32282014-02-05 14:56SVAKA VAM CAST! Stalno nas obradujete dobrim vestima, mi Vama jedino i verujemo, a borimo se sa ovima koji ovde hoce na svojim napadima, komentarima, naprave haos, podrzavm u potpunosti, verujem i vecina kolega za razgovor sa Vucicem, on je trenutno najaci u drzavi, pravnik je i sigurno bi pokusao da resi nas problem u kratkom roku, a nisam simpatizes sns da me neko odma ne napadne, zelim Vam da se sto pre oporavite ako Vam treba pomoc za bilo sta tu sam, kao i vecina kolega ovde, hvala za sve! |
Gost |
#32292014-02-05 14:58Bravo za nasu advokaticu, ovo je bas jako lepa, ali i ohrabrujuca vest, naravno da treba odrzati sastanak sa potpredsednikom Vlade ! |
Minna |
#3230 Re: NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE2014-02-05 14:58#3223: Majka TEREZA - NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE Hvala vam na svakoj dozi optimizma koju nam svesrdno dajete. I mislim da niko od potpisnika nece imati nista protiv da se sastanete sa gospodinom Vucicem, a logicno je, moje je skromno misljenje, da sa vama idu hrabri organizatori peticije koji su i do sada zastupali sve nas na najbolji moguci nacin. Jos jednom hvala. Divni ste! |
Svi |
#3231 Re: NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE2014-02-05 15:03#3223: Majka TEREZA - NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE Naravno da imate PUNU PODRSKU! |
ANA Gost |
#3233 Molim premestaj u glavna saopstenja :)2014-02-05 15:04#3223: Majka TEREZA - NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE Ja misllim da je ova vest zasluzila da predjee u glavna saopstenja ! WAU!!!...taman kad svi krenemo da tonemo pisanjem svakakvih komentara,, opet NAM VI RASIRITE RUKE I VRATITE OSMEH NA LICE ! |
Gost |
#32342014-02-05 15:05 |
Gost |
#3235 Re: Samo napred2014-02-05 15:05#3179: A jednoga dana... - Samo napred Tako bi trebalo da bude,ali u praksi... |
Gost |
#32362014-02-05 15:06Zelim vam uvazena pre svega brz oporavak, zaista hvala na svemu, bilo bi jako dobro odzati taj sastanak ako se moze sa potpredsednikom Vlade, jos bolje cim pre, ako neko treba da ide sa Vama onda su to svakako pokretaci peticije, ako oni ne mogu sigurno da ce hteti neko da ide, naravno ja ne bih zeleo da se namecem, ali ako bude zatrebalo tu sam ! |
Gost |
#3237 Re: NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE2014-02-05 15:07#3223: Majka TEREZA - NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE Hvala Vam mnogo. Ulivate mi nadu i vracate osmeh na lice. |
Gost |
#3238 Re: NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE2014-02-05 15:10#3223: Majka TEREZA - NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE Nema tih reči kojima bi mogli da Vam izrazimo zahvalnost za sve šta radite za nas, "hvala" je preslaba reč. Nadam se da ste dobro, da ste ozdravili, uvek i najviše želim dobro zdravlje Vama i svim kolegama. "Sada mi je potrebno vaše mišljenje i saglasnost o sledećem:"Da li mogu i da li smem da u vaše ime-ime svih potpisnika, na sve moguće načine izdejstvujem prijem kod prvog potpredsednika Vlade-gospodina Vučića, jer je isti nedavno na konferenciji za novinare, koju sam lično pratila, izjavio kako Vlada nastavlja normalno da radi i da se između ostalog planira početak reforme obrazovanja, sada pre izbora, pošto smatram da on kao iskusan političar, ali i veoma načitan i obrazovan pravnik može da razume suštinu naše peticije i sve naše postavljene zahteve, te da i direktno učestvuje u reformi obrazovanja?" " Odgovor na ovo pitanje je, bar što se mene a verujem i svih potpisnika peticije tiče, NARAVNO DA!
|
Gost |
#32402014-02-05 15:15Hvala advokatice na svemu, naravno da imate podrsku sa razgovor sa Aleksandrom Vucicem. |
tacno je |
#32412014-02-05 15:16Tacno je da ON moze ako hoce da nam resi problem, o tome sam i pisala!!! :) Pozdrav za gospodju Lidiju i pokretace peticije!!! Naravno kucamo na vrata koja trenutno resavaju probleme zato kuc kuc kod gospodina Vucica!!! DO POBEDE!!!! |
optimista |
#32422014-02-05 15:20Nema tih reci da Vam se zahvalimo, imate punu podrsku svih nas, Vi ste nas spasitelj, andjeo cuvar, taman sto je negde vec receno, cim mi padnemo, pocnemo sa svadjama vi se pojavite i podignete sa dna, imate svu podrsku, znam da cete Vi ovo izgurati, jer vi ste zena znaj, nema prepreke pred Vama, nas idol, snaga, pravi vodja, osnujte neku stranku, da imamo za koga da glasamo, kao majci Vam zelim brz oporavak, sve najbolje! |
Kiko |
#3243 Re: NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE2014-02-05 15:20#3223: Majka TEREZA - NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE Naravno PUNA PODRŠKA i ODREŠENE RUKE! Samo napred! Svaka čast! |
Gost |
#3244 Re: NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE2014-02-05 15:23#3223: Majka TEREZA - NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE Da,možete u naše ime da izdejstvujete prijem:Sve što ste do sada za nas činili bilo je dobro,stoga ne sumnjam da ćete i dalje tako činiti.Što se tiče broja:u tome treba imati meru i izvršiti nekakav odabir;verujem da ne bi primili sve koji bi se prijavili da dođu;možda je najpametnije da sa Vama i autorima peticije idu oni koji su staloženi(jer svi smo na neki način ostrašćeni),dobri i stabilni "govornici",sposobni pregovarači,studenti solidnog proseka ili pak klasični Solunci(majke,zaposleni,osiromašeni pa stoga u nemogućnosti da dovrše studije u njima osmišljenom roku itd.). Molim Vas,pokušajte da učinite sve što je do Vas da se Ustav ispoštuje! Molim Vas čuvajte se,želim Vam brz oporavak! |
Gost |
#3246 Re: NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE2014-02-05 15:35#3223: Majka TEREZA - NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE Postovana gdjo Lidija,jako me je obradovala vasa vest.Smatram da je Vas predlog veoma dobar i nadasve konstruktivan.Slazem se da bi trebalo odrzati razgovor i sa g.Vucicem o nasem aktuelnom problemu.Hvala Nebesima sto Vas imamo.Do neba Vam hvala za sve sto cinite za nas....Vasi smo dozivotni duznici. |
Gost |
#32482014-02-05 15:56Zahvaljujem gospodjo Lidija, naravno da sam spremna na svaki vid borbe za nasa prava, tako sta god da treba, vama i organizatorima, stojim vam na raspolaganju! |
Gost |
#3249 Re: NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE2014-02-05 16:03#3223: Majka TEREZA - NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE Postovana advokatice Lidija, Pre svega zelim Vam da sto pre ozdravite. Naravno da imate podrsku da se sastanete sa Aleksandrom Vucicem i da preduzmete sve korake koje mislite da su potrebni da bi ova nasa akcija uspela. Slazem se da je od velike vaznosti sto je on pravnik i mislim da je kljucna licnost koja nam moze pomoci. Jos jednom Vam hvala na svemu sto cinite za nas. Svako dobro zelim. |
Gost |
#3250 Re: NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE2014-02-05 16:24#3223: Majka TEREZA - NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE Naravno da se slazem sa Vasim predlogom i nadam se da ce taj sastanak u skorijem roku biti omogucen. Hvala Vam na svemu! Zbog zdravstvenih problema oduzila sam studije i kada sam se konacno "vratila u kolosek" i za kratko vreme dala nekoliko tezih ispita, ponovo imam problem i sprecena sam da ucim. Iako su mi mnogi govorili da odustanem od fakulteta, da ne trosim snagu i zivce, nikad se nisam predala. Bilo je raznih uspona i padova, ali od toga se i sastoji zivot. Sve sto radite Vi i pokretaci peticije mi daje inspiraciju, snagu i volju da nastavim i vratim se knjizi cim me prodje i ova nevolja. Zelela bih da porucim i ostalim kolegama da ne trose vreme na uzaludne prepiske, sekiracije i pravljenje dodatnog pritiska sebi i ostalima. Meni je bolest vise puta poremetila apsolutno sve planove koje sam imala, ali sam uvek nalazila nacin da sagledam sve i iz drugog, vedrijeg ugla. Zato osmeh na lice, malo entuzijazma i u nove pobede! |
|
Светосавски проглас за спас Косова и Метохије: Не ултиматуму – не капитулацији!
POKRETANJE POSTUPKA ZA ZABRANU DELOVANJA POLITIČKE STRANKE "SRPSKA NAPREDNA STRANKA"
Peticija za otkazivanje koncerta Jelene Karleuše za doček Nove godine u Kragujevcu
Слобода за Андреjа Гњота!
PETICIJA ZA SKIDANJE JOVANE JEREMIC SA NACIONALNE FERKVENCIJE
ИЗЛАЗАК ИЗ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!?
Подршка за одбрану Косова и Метохије - Приступите Покрету за одбрану Косова и Метохије
Zahtev za razoružanje Lojalista
ПЕТИЦИЈА ЗА ДОНОШЕЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У НДХ У ПЕРИОДУ ОД 1941. ДО 1945. ГОДИНЕ
Peticija za očuvanje tradicionalnog grba fudbalskog kluba Dečić
Da li želite nešto da promenite?
Promena se ne događa ako ćutite. Autor ove peticije se pokrenuo i preduzeo akciju. Hoćete li i vi uraditi isto? Započnite društveni pokret kreiranjem peticije.
Pokrenite sopstvenu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle interesovati
PETICIJA RODITELJA ZA POVRATAK U ŠKOLU
44523 Kreirano: 2025-01-18
Zahtev za uvođenje 15 minuta tišine u zvaničan program Svetosavskog bala u Beču
1351 Kreirano: 2025-01-23
Povećanje koeficijenata vannastavnom osoblju sa 4. i 6. SSS u osnovnim i srednjim školama
3586 Kreirano: 2025-01-18
POKRETANJE POSTUPKA ZA ZABRANU DELOVANJA POLITIČKE STRANKE "SRPSKA NAPREDNA STRANKA"
4571 Kreirano: 2025-01-03
Podrška đacima kolektiva Zrenjaninske gimnazije
487 Kreirano: 2025-01-23
Oslobodimo Crveni krst Pančevo
455 Kreirano: 2025-01-27
Podrška studentima od strane pripadnika IT zajednice
464 Kreirano: 2025-01-20
„Podrška štrajku prosvetnih radnika i njihovim pravima“
569 Kreirano: 2025-01-20
Podrška studentima od pripadnika MUP-a!
182 Kreirano: 2025-01-28
Inicijativa planinara: Poziv PSS da podrži zahteve studenata u Srbiji
179 Kreirano: 2025-01-28
Podrška i solidarnost sa novovaroškim prosvetnim radnicima i studentima
125 Kreirano: 2025-01-22
Vraćanje pređašnjeg rasporeda obroka u vrtićima ,,Radosnog detinjstva "
796 Kreirano: 2025-01-17
ПЕТИЦИЈА ЗА ИЗГРАДЊУ И РЕНОВИРАЊЕ ТРОТОАРА У БОЛЕЧУ – СМЕДЕРЕВСКИ ПУТ ДО ОСНОВНЕ ШКОЛЕ БОЛЕЧ
97 Kreirano: 2025-01-26
Иницијатива грађана да Прокупље добије професионално позориште
3202 Kreirano: 2024-12-05
Podrška prosvetnim radnicima u borbi za bolje društvo - OŠ "Vladimir Rolović"
133 Kreirano: 2025-01-21
Подршка запосленима у просвети
3933 Kreirano: 2024-12-30
Podrška studentima
3210 Kreirano: 2024-12-06
Sloboda za Dunavski park - Ledenu šumu izmestite na drugu lokaciju
83 Kreirano: 2025-01-20
Podrška studentima! Ostavke čelnika UP!
7197 Kreirano: 2025-01-08
Zdravstveni radnici - podrška studentima i poziv zdravstvenim sindikatima na štrajk
1577 Kreirano: 2024-12-18