Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Quoted post

mi

2014-02-05 13:29

Ne znam odakle zakljucak da ja podrzavam sns, nisam ni za jednu stranku, ne glasam odavno, niti sam ih uopste pomínjao, svi su oni isti, samo mislim da ce imati jos vise poslanika nego sad i da su njihovi ljudi iz odbora nas podrzali na celu sa precedavajucím, ovde stvarno ima glupih ljudi koji ne shvataju sta pise u komentaru ili provokatoru koji bez razloga provociraju, zato ostavite me na míru sa proizvoljním , neosnovanim zaključcima!do pobede!

Odgovori

koleginica

#3222 Re: predizborni epp

2014-02-05 14:41:01

#3204: mi -

Ako niste iz gore u mom komentaru pomenute druzine, ne vidim zasto se osecate prozvanim.  Ja sam precizno naglasila kome saljem pitanje.  Nije se komentar prirode `glasajte za SNS on ce nam resiti sve probleme`,pojavio samo par puta. I dalje tvrdim. Neka i sam djavo progura ovo nase DO izbora, glasacu  i za njega.  A na rec nikome ne verujem, a ponajmanje politicarima. Kalkulisati sa tim ko ce imati vecinu, po meni je neozbiljno, a oslanjati se na iste kalkulacije, jos i naivno. Onaj ko je istinski za to da postignemo cilj nece `sva jaja staviti u jednu korpu`. I kad me neko eksplicitno poziva da glasam za ovog ili onog, meni je to cista manipulacija, a u najmanju ruku predizborno lobiranje. Ako prelistate komentare unazad, videcete da sam u pravu.  Mozda se i iznenadite, pa vidite da nisam ni mislila na Vas. U onoj Vasoj konstataciji o `glupim ljudima` i `provokatorima` se ne pronalazim. A i nije nivo Akademskog gradjanina da tom terminologijom diskutuje.

Do pobede!