Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu
Quoted post
Majka TEREZA |
#3223 NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE2014-02-05 14:44Dok ste se ovde ponovo prepucavali, napadali jedni druge, vredjali..., a već sam vam rekla da me to toliko boli i pogadja, jer nije mi jasno šta time, deco, postižete i manite se tog "luksuza", evo da vam na neki način prekratim "muke" i zaustavim takve komentare. |
Odgovori
Mladen Mitrović |
#3225 Re: NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE2014-02-05 14:54:57#3223: Majka TEREZA - NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE Gospodjo Lidija, kao prvo, hvala na svemu. |
Gost |
#3227 Re: NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE2014-02-05 14:55:42#3223: Majka TEREZA - NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE Draga nasa Lidija, ja mislim da imate apsolutnu saglaasnost svih potpisnika peticije , odresene su vam ruke ! :) Hvalaaaaaaaa |
Minna |
#3230 Re: NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE2014-02-05 14:58:30#3223: Majka TEREZA - NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE Hvala vam na svakoj dozi optimizma koju nam svesrdno dajete. I mislim da niko od potpisnika nece imati nista protiv da se sastanete sa gospodinom Vucicem, a logicno je, moje je skromno misljenje, da sa vama idu hrabri organizatori peticije koji su i do sada zastupali sve nas na najbolji moguci nacin. Jos jednom hvala. Divni ste! |
Svi |
#3231 Re: NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE2014-02-05 15:03:50#3223: Majka TEREZA - NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE Naravno da imate PUNU PODRSKU! |
ANA Gost |
#3233 Molim premestaj u glavna saopstenja :)2014-02-05 15:04:24#3223: Majka TEREZA - NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE Ja misllim da je ova vest zasluzila da predjee u glavna saopstenja ! WAU!!!...taman kad svi krenemo da tonemo pisanjem svakakvih komentara,, opet NAM VI RASIRITE RUKE I VRATITE OSMEH NA LICE ! |
Gost |
#32342014-02-05 15:05:00 |
Gost |
#3237 Re: NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE2014-02-05 15:07:08#3223: Majka TEREZA - NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE Hvala Vam mnogo. Ulivate mi nadu i vracate osmeh na lice. |
Gost |
#3238 Re: NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE2014-02-05 15:10:23#3223: Majka TEREZA - NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE Nema tih reči kojima bi mogli da Vam izrazimo zahvalnost za sve šta radite za nas, "hvala" je preslaba reč. Nadam se da ste dobro, da ste ozdravili, uvek i najviše želim dobro zdravlje Vama i svim kolegama. "Sada mi je potrebno vaše mišljenje i saglasnost o sledećem:"Da li mogu i da li smem da u vaše ime-ime svih potpisnika, na sve moguće načine izdejstvujem prijem kod prvog potpredsednika Vlade-gospodina Vučića, jer je isti nedavno na konferenciji za novinare, koju sam lično pratila, izjavio kako Vlada nastavlja normalno da radi i da se između ostalog planira početak reforme obrazovanja, sada pre izbora, pošto smatram da on kao iskusan političar, ali i veoma načitan i obrazovan pravnik može da razume suštinu naše peticije i sve naše postavljene zahteve, te da i direktno učestvuje u reformi obrazovanja?" " Odgovor na ovo pitanje je, bar što se mene a verujem i svih potpisnika peticije tiče, NARAVNO DA!
|
Kiko |
#3243 Re: NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE2014-02-05 15:20:15#3223: Majka TEREZA - NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE Naravno PUNA PODRŠKA i ODREŠENE RUKE! Samo napred! Svaka čast! |
Gost |
#3244 Re: NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE2014-02-05 15:23:42#3223: Majka TEREZA - NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE Da,možete u naše ime da izdejstvujete prijem:Sve što ste do sada za nas činili bilo je dobro,stoga ne sumnjam da ćete i dalje tako činiti.Što se tiče broja:u tome treba imati meru i izvršiti nekakav odabir;verujem da ne bi primili sve koji bi se prijavili da dođu;možda je najpametnije da sa Vama i autorima peticije idu oni koji su staloženi(jer svi smo na neki način ostrašćeni),dobri i stabilni "govornici",sposobni pregovarači,studenti solidnog proseka ili pak klasični Solunci(majke,zaposleni,osiromašeni pa stoga u nemogućnosti da dovrše studije u njima osmišljenom roku itd.). Molim Vas,pokušajte da učinite sve što je do Vas da se Ustav ispoštuje! Molim Vas čuvajte se,želim Vam brz oporavak! |
Gost |
#3246 Re: NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE2014-02-05 15:35:49#3223: Majka TEREZA - NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE Postovana gdjo Lidija,jako me je obradovala vasa vest.Smatram da je Vas predlog veoma dobar i nadasve konstruktivan.Slazem se da bi trebalo odrzati razgovor i sa g.Vucicem o nasem aktuelnom problemu.Hvala Nebesima sto Vas imamo.Do neba Vam hvala za sve sto cinite za nas....Vasi smo dozivotni duznici. |
Gost |
#3249 Re: NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE2014-02-05 16:03:45#3223: Majka TEREZA - NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE Postovana advokatice Lidija, Pre svega zelim Vam da sto pre ozdravite. Naravno da imate podrsku da se sastanete sa Aleksandrom Vucicem i da preduzmete sve korake koje mislite da su potrebni da bi ova nasa akcija uspela. Slazem se da je od velike vaznosti sto je on pravnik i mislim da je kljucna licnost koja nam moze pomoci. Jos jednom Vam hvala na svemu sto cinite za nas. Svako dobro zelim. |
Gost |
#3250 Re: NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE2014-02-05 16:24:51#3223: Majka TEREZA - NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE Naravno da se slazem sa Vasim predlogom i nadam se da ce taj sastanak u skorijem roku biti omogucen. Hvala Vam na svemu! Zbog zdravstvenih problema oduzila sam studije i kada sam se konacno "vratila u kolosek" i za kratko vreme dala nekoliko tezih ispita, ponovo imam problem i sprecena sam da ucim. Iako su mi mnogi govorili da odustanem od fakulteta, da ne trosim snagu i zivce, nikad se nisam predala. Bilo je raznih uspona i padova, ali od toga se i sastoji zivot. Sve sto radite Vi i pokretaci peticije mi daje inspiraciju, snagu i volju da nastavim i vratim se knjizi cim me prodje i ova nevolja. Zelela bih da porucim i ostalim kolegama da ne trose vreme na uzaludne prepiske, sekiracije i pravljenje dodatnog pritiska sebi i ostalima. Meni je bolest vise puta poremetila apsolutno sve planove koje sam imala, ali sam uvek nalazila nacin da sagledam sve i iz drugog, vedrijeg ugla. Zato osmeh na lice, malo entuzijazma i u nove pobede! |
jako zabrinuta |
#3261 Re: NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE2014-02-05 19:14:47#3223: Majka TEREZA - NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE Fenomenalno!Imate apsolutnu podrsku, veliko hvala na svim naporima koje cinite za nas.
|
Gost |
#3262 Re: NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE2014-02-05 20:09:04#3223: Majka TEREZA - NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE abcdef
Naravno da imate nasu podrsku za sastanak. Inace, zelela bih da Vas zamolim da se svim silama trudite da nas prvobitan zahtev bude usvojen. Ovde se ne radi o tome da je nekome malo dve godine da zavrsi fakultet, vec o tome zasto bi sebe uskracivali prava koje nam je Ustavom dato prilikom upisa. Naime, svakom od nas se moze desti milion nepredvidjenih stvari koje zivot nosi, tipa neko u medjuvremenu odluci da stupi u brak, ili osnuje porodicu, neko ce odluciti da mozda ode u inostranstvo ako mu iskrsne neka dobra prilika, i ostavi fakultet po strani neko vreme, i jos hiljade drugih razloga. Sigurno je da ce medju nama biti onih koji mozda nece, sticajem okolnosti, zavrsiti fakultet ni za dve godine, jer rade, imaju porodicu... Meni ponuda za produzetak od dve godine iskreno deluje kao u stilu "eto jos smo vam i ucinili, produzili smo vam rok" ZABORAVLJAJUCI PRITOM SUSTINU DA MI I NISMO IMALI NIKAKAV ROK KADA SMO GA UPISIVALI. Zasto bi svoja prava sami sebi ogranicavali?! Ovo pojasnjenje sam, naravno, najvise napisala zbog ostalih kolega, jer je ovih dana bilo rasprave oko toga. Vama je to, naravno, nepotrebno objasnjavati, jer Vi razne razloge i vise nego dobro razumete.
|
Gost |
#3264 Re: NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE2014-02-05 21:05:38#3223: Majka TEREZA - NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE podrzavam,nego sta! |
MM |
#3289 Re: NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE2014-02-06 07:38:34#3223: Majka TEREZA - NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE Veliko hvala za sve šta radite i šta ste već uradili za nas! Vaša borba mi daje snagu da i pored mnogih muka istrajem u tome da završim fakultet, jer sam i ja kao jedna koleginica koja je pisala na nekoj od prethodnih strana, zbog ozbiljnih zdravstvenih problema i posla, želela da odustanem od fakulteta. Imate moju apsolutnu saglasnost i podršku da se obratite predsedniku Vlade. Vidim da ima komentara o politizaciji ove naše akcije, ali u Vašem postu nigde nisam ni naslutila da se ide tim putem, da se spominje bilo koja politička stranka. Sticaj okolnosti je takav da je gospodin Vučić potpredsednik Vlade, verujem da je bilo ko na tom mestu , Vi biste se opet njemu obratili, jer ono šta je Vama a i nama važno jeste što brže postizanje našeg cilja, jer ljudi ovde pucaju pod pritiskom, blokirani su, očajni... ZAJEDNO DO POBEDE!
|
Светосавски проглас за спас Косова и Метохије: Не ултиматуму – не капитулацији!
ИЗЛАЗАК ИЗ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!?
Подршка за одбрану Косова и Метохије - Приступите Покрету за одбрану Косова и Метохије
Zahtev za razoružanje Lojalista
POKRETANJE POSTUPKA ZA ZABRANU DELOVANJA POLITIČKE STRANKE "SRPSKA NAPREDNA STRANKA"
Peticija za otkazivanje koncerta Jelene Karleuše za doček Nove godine u Kragujevcu
Слобода за Андреjа Гњота!
PETICIJA ZA SKIDANJE JOVANE JEREMIC SA NACIONALNE FERKVENCIJE
ПЕТИЦИЈА ЗА ДОНОШЕЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У НДХ У ПЕРИОДУ ОД 1941. ДО 1945. ГОДИНЕ
Peticija za očuvanje tradicionalnog grba fudbalskog kluba Dečić
Da li želite nešto da promenite?
Promena se ne događa ako ćutite. Autor ove peticije se pokrenuo i preduzeo akciju. Hoćete li i vi uraditi isto? Započnite društveni pokret kreiranjem peticije.
Pokrenite sopstvenu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle interesovati
PETICIJA RODITELJA ZA POVRATAK U ŠKOLU
44525 Kreirano: 2025-01-18
Zahtev za uvođenje 15 minuta tišine u zvaničan program Svetosavskog bala u Beču
1359 Kreirano: 2025-01-23
Povećanje koeficijenata vannastavnom osoblju sa 4. i 6. SSS u osnovnim i srednjim školama
3586 Kreirano: 2025-01-18
POKRETANJE POSTUPKA ZA ZABRANU DELOVANJA POLITIČKE STRANKE "SRPSKA NAPREDNA STRANKA"
4576 Kreirano: 2025-01-03
Podrška đacima kolektiva Zrenjaninske gimnazije
487 Kreirano: 2025-01-23
Oslobodimo Crveni krst Pančevo
470 Kreirano: 2025-01-27
Podrška studentima od strane pripadnika IT zajednice
464 Kreirano: 2025-01-20
Inicijativa planinara: Poziv PSS da podrži zahteve studenata u Srbiji
210 Kreirano: 2025-01-28
Podrška studentima od pripadnika MUP-a!
191 Kreirano: 2025-01-28
„Podrška štrajku prosvetnih radnika i njihovim pravima“
569 Kreirano: 2025-01-20
Podrška i solidarnost sa novovaroškim prosvetnim radnicima i studentima
125 Kreirano: 2025-01-22
Иницијатива грађана да Прокупље добије професионално позориште
3230 Kreirano: 2024-12-05
Vraćanje pređašnjeg rasporeda obroka u vrtićima ,,Radosnog detinjstva "
796 Kreirano: 2025-01-17
ПЕТИЦИЈА ЗА ИЗГРАДЊУ И РЕНОВИРАЊЕ ТРОТОАРА У БОЛЕЧУ – СМЕДЕРЕВСКИ ПУТ ДО ОСНОВНЕ ШКОЛЕ БОЛЕЧ
97 Kreirano: 2025-01-26
Podrška prosvetnim radnicima u borbi za bolje društvo - OŠ "Vladimir Rolović"
133 Kreirano: 2025-01-21
Podrška studentima
3211 Kreirano: 2024-12-06
Подршка запосленима у просвети
3933 Kreirano: 2024-12-30
Sloboda za Dunavski park - Ledenu šumu izmestite na drugu lokaciju
83 Kreirano: 2025-01-20
Podrška studentima! Ostavke čelnika UP!
7198 Kreirano: 2025-01-08
Zdravstveni radnici - podrška studentima i poziv zdravstvenim sindikatima na štrajk
1577 Kreirano: 2024-12-18