Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Quoted post

MM

#3289 Re: NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE

2014-02-06 07:38

#3223: Majka TEREZA - NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE

Veliko hvala za sve šta radite i šta ste već uradili za nas! Vaša borba mi daje snagu da i pored mnogih muka istrajem u tome da završim fakultet, jer sam i ja kao jedna koleginica koja je pisala na nekoj od prethodnih strana, zbog ozbiljnih zdravstvenih problema i posla, želela da odustanem od fakulteta.

Imate moju apsolutnu saglasnost i podršku da se obratite predsedniku Vlade.

Vidim da ima komentara o politizaciji ove naše akcije,  ali u Vašem postu nigde nisam ni naslutila da se ide tim putem, da se spominje bilo koja politička stranka. Sticaj okolnosti je takav da je gospodin Vučić potpredsednik Vlade, verujem da je bilo ko na tom mestu , Vi biste se opet njemu obratili, jer ono šta je Vama a i nama važno jeste što brže postizanje našeg cilja, jer ljudi ovde pucaju pod pritiskom, blokirani su, očajni...

ZAJEDNO DO POBEDE!

Odgovori

koleginica

#3291 Re: Re: NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE

2014-02-06 07:57:54

#3289: MM - Re: NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE

Politizacija se odnosi iskljucivo na `goste` koji intezivno pozivaju da se glasa za ovog ili onog.

Advokatica radi sa onima koji su joj sada na raspolaganju. A nama treba nesto za sta cemo moci da se uhvatimo kad ovi izbori prodju, bez obzira ko bio glavni u novom sazivu.