Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Quoted post

Gost

#3262 Re: NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE

2014-02-05 20:09

#3223: Majka TEREZA - NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE

abcdef

Naravno da imate nasu podrsku za sastanak.

Inace, zelela bih da Vas zamolim da se svim silama trudite da nas prvobitan zahtev bude usvojen.

Ovde se ne radi o tome da je nekome malo dve godine da zavrsi fakultet, vec o tome zasto bi sebe uskracivali prava koje nam je Ustavom dato prilikom upisa. Naime, svakom od nas se moze desti milion nepredvidjenih stvari koje zivot nosi, tipa neko u medjuvremenu odluci da stupi u brak, ili osnuje porodicu, neko ce odluciti da mozda ode u inostranstvo ako mu iskrsne neka dobra prilika, i ostavi fakultet po strani neko vreme, i jos hiljade drugih razloga. Sigurno je da ce medju nama biti onih koji mozda nece, sticajem okolnosti, zavrsiti fakultet ni za dve godine, jer rade, imaju porodicu... Meni ponuda za produzetak od dve godine iskreno deluje kao u stilu "eto jos smo vam i ucinili, produzili smo vam rok" ZABORAVLJAJUCI PRITOM SUSTINU DA MI I NISMO IMALI NIKAKAV ROK KADA SMO GA UPISIVALI. Zasto bi svoja prava sami sebi ogranicavali?!

Ovo pojasnjenje sam, naravno, najvise napisala zbog ostalih kolega, jer je ovih dana bilo rasprave oko toga. Vama je to, naravno, nepotrebno objasnjavati, jer Vi razne razloge i vise nego dobro razumete.

Odgovori

Gost

#3387 Re: Re: NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE

2014-02-06 17:08:29