Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Ovaj post je uklonjen od strane svog pisca (Prikaži detalje)

2014-02-06 16:36

Gost

#3377 Re:

2014-02-06 16:37

#3371: -

Pametno. Od sada i ja samo - SAOPSTENJA

tacno je

#3369: ja -  

Tacno je da je odbor doneo odluku koja nije obavezujuca i tacno je da NISMO prosli vladu, da bi doli do skupstine sto je neophodno!!! E sad sta je sa prijemom kod Vucica dokle smo tu stigli to ne znam al se nadam da ce neko da nam kaze sta se tu desilo, da li ce ga biti ili ne?!?

mima

I meni pica i sve ostalo placaju stariji studenti i uvek je najbolji provod sa njima, duboko u noc, mozda vi níste tatini sinovi, ne znam, do pobee ko kolíko ima neka se protegne
Haker

#3380 Haker

2014-02-06 16:38

Postovi provokatora dolaze sa jedne ip adrese, cisto da znate.
Poruke idu preko mobilnog telefona. Naravno, ovo se odnosi na Kiku. Taj nik je napisao i ovaj post da muskarci izadju. Preporucujem ti da napustis forum. Preporucujem Kiko.

Gost

#3381 Re:

2014-02-06 16:39

#3379: mima -

AHA, DA...

Majka TEREZA

#3382 BEZ ZABUNE I STRAHA

2014-02-06 16:46

Mislila sam i bila ubedjena da komuniciram sa sebi ravnima i da hladnih glava čitate pažljivo komentare i tumačite ih kako su i napisani, ali vi i dalje po "dobrom" starom običaju, sve izvrnete naglavačke. Pošto radite to što radite, računajte da vam se sada poslednji put obraćam, ne dajem više nikakve informacije, komentare, objašnjenja i sl, jer mi je već i zdravlje ugroženo, dobrim delom, zbog toga što ovde izigravam "budalu".
U naslovu sam naglasila da je u pitanju odgovor studentima Ekonomskog fakulteta u Nišu, pa je i ceo odgovor-tekst bio upućen njima, kao i ta pomenuta "ULICA", da ako im ne odgovara nijedan od tri predloga ostaje im ulica. Takodje, ako vam i svi ostali fakulteti u zemlji krenu sa svoje strane da vrše različite pritiske i uslovljavaju vas, svi vi imate samo objašnjene 3 mogućnosti i poslednja vam je ulica. To, apsolutno nema nikakve veze sa peticijom, odlukom odbora, izmenom zakona, radom Vlade i Narodne skupštine, niti sam ijednom reči pomenula bilo šta od ovog, samim tim ni u kakav kontekst nisam ubacila ulicu vezano sa peticijom, izmenom zakona i sl.
Zaista nemam više snage, zdravlja i namere da vam svaku svoju napisanu rečenicu tumačim i prevodim više puta, kao da sam iz Švedske, a ne iz Srbije.
SREĆNO VAM BILO I BORITE SE DO POBEDE, ALI NE NA OVAKAV NAČIN, KAO ŠTO RADITE SA KOMENTARIMA!

Ovaj post je uklonjen od strane administratora stranice (Prikaži detalje)

2014-02-06 16:49

Gost

#3384 Re: BEZ ZABUNE I STRAHA

2014-02-06 16:53

#3382: Majka TEREZA - BEZ ZABUNE I STRAHA

Izvinjavam Vam se u svoje ime, ali i u ime svih nas, koji smo vas poslednjim komentarima iznervirali. Sigurna sam da nikom od nas to nije bila namera, ni najmanje, sigurna sam. Samo Vas molim da nas shvatite, vreme curi, februarski rok tece, zivaca nam ponestaje... Izvinjavam se jos jednom. Zelim Vam brz oporavak. Zajedno do pobede!!!

Gost

#3385 Re: BEZ ZABUNE I STRAHA

2014-02-06 16:57

Bez Vas smo osudjeni na propast.
nismo mogli samo na osnovu naslova ynati da se radi o situaciji u nisu kad ste spomenuli fakultete

PRE NEKIH DVA SATA SAM NAPISALA VEOMA OPŠIRNO OBJAŠNJENJE U VEZI SA KOMENTARIMA KOJI SU USLEDILI NAKON MOG OBAVEŠTENJA DA ME JE KONTAKTIRAO KABINET PREDSEDNIKA RS I DA LI DA TRAŽIM SASTANAK KOD GOSPODINA VUČIĆA, ALI JE IZNENADA NESTALA STRUJA I MOJ KOMENTAR JE NESTAO, TAKO DA VIŠE NISAM U SITUACIJI DA SEDIM ISPRED KOMPJUTERA I PONOVO PIŠEM TOLIKI KOMENTAR, URADIĆU TO ILI VEČERAS, AKO MI BUDE BOLJE, ILI SUTRA, TAKO DA ĆETE IMATI DODATNO POJAŠNJENE I SAZNANJE KOJE NOVE AKCIJE SMO PREUZELI SA ORGANIZATORIMA, POLAKO PRELAZEĆI VEĆ NA PLAN "B", ZBOG ALARMANTNOSTI SITUACIJE KOJU IZAZIVAJU FAKULTETI I KAKO BI NEKIM STVARIMA STALI NA PUT.
MI NE MIRUJEMO, PUNI SMO IDEJA, OPTIMIZMA, SPREMNI NA OVAKVU ROVOVSKU BORBU I KAKO SU NAS PODCENILI, VRLO JE VEROVATNO DA ĆEMO MORATI I NA ULICU.

ovo je bilo mnogo pre dogadjaja u nisu, molim Vas nemojte nas ostavljati

zao mi je sto ste bolesni, zelim Vam brzo ozdravljenje..ali ima nas mladjih koji smo isto bolesni i to ozbiljno

meni je srce jako ugrozeno, u toj meri da je pitanje da li cu ikada moci da budem majka i to je cak najmanji ydravstveni problem koji ovako relativno mlada imam, radim, ucim, i ovde sa vama se borimo i suprug i ja

hvala Vam na svemu u svakom slucaju, beskrajno

zao mi je zbog nesporazuma najiskrenije

cuvajte se i budite dobro

Gost

2014-02-06 17:00

Postovana gospodjo Lidija, postoje 2 do 3 provokatora koji zele da isprovociraju i vas i nas, nemojte da nasedate na to. Hvala na svemu sto cinite za nas.

Gost

#3387 Re: Re: NAJNOVIJA VEST-EKSKLUZIVA OD ADV.LIDIJE

2014-02-06 17:08

Gost

2014-02-06 17:10

U ime 4892 potpisnika molim autore peticije da izdaju saopstenje koje ce objasniti dokle smo u celom procesu stigli da ne bi vise dolazilo nidokakve zabune i da se gospodja Lidija ne bi cimala na 100 strana!!! Tako je najbolje!!!

2014-02-06 17:26

Gost

#3390 ..

2014-02-06 17:29

Ja sam ove godine produzetak morala da platim 42 000. Prosle godine sam platila oko 49 000.
Ana

#3391 Re: BEZ ZABUNE I STRAHA

2014-02-06 17:36

Gospodjo Lidija samo Vas molimo da nas ne napustate zbog pojedinaca koji ovde nemaju razumevanja ni sami za sebe,a kamo li za drugog. Zelim Vam da brzo ozdravite i znajte da je vecina uz Vas.

2014-02-06 17:36

Gost

#3393 Re: ..

2014-02-06 17:37

#3390: - ..

Mislis na obnovu apsolventskog staza ili ? Ne razumem sta vam je taj produzetak!? Po starom programu,ko je apsolvirao,on samo ima obnove aps. staza svakog oktobra (i otprilike ide na tri rate ),i to je to,prijavljujes ispite i izlazis!

Gost

2014-02-06 17:38

Dosta vise negativno, na kraju ćete naljutiti ljude koji se najviše bore za sve nas! Odbor je prošao, a i skupština će i biće POZITIVNO! Ake ne bude, vidimo se na ulici, ali ja znam da do toga neće doći,. Verujmo u datu reč, jeste ovo Srbija, ali nije vreme laganja, to je prošlost! Ipak smo se malo civilizovali, a i narod je ogorčen da više ne veruje šarenim lažama, a nećemo ni mi!!!

DO DIPLOME SVI ZAJEDNO!!
onaj_stari

2014-02-06 17:46

Jedan konstruktivan predlog s moje strane: da se odsad svaki komentar sličan kikinom momentalno briše, bez ikakve dalje polemike. Obzirom da se takvi komentari pišu namerno, u cilju da nas podele i oslabe.

Opusteno i pozitivno

#3396 Ajmo opustenije

2014-02-06 18:04

Ljudi, opustite se, sve ce biti reseno u nasu korist.
Ja sam nasao malo slobodnog vremena, i evo jedne pesmice koja nas moze oraspoloiti, hehe. Svaka cast nasoj advokatici i hvala joj na svemu sto cini za nas.

Niko je video nije od nas,
ali svi znamo da nam je ona spas.
Lidija je zena zmaj,
i nasoj agoniji, a zaslugom njenom, doci ce kraj.
Izborice se za zahteve nase,
a vi znate sta je vase:
uzmite knjige u ruke,
i nece biti nikakve muke.
Zavrsicemo fakultete i skole,
i nece vise glave da nas bole.

gevara

#3397 tako treba

2014-02-06 18:21

Svaka cast,treba nam vise ovakvih stvari.

Gost

#3398 Re:

2014-02-06 18:51

#3337: skoro pa pravnik -

Kolega, koji Pravni je u pitanju?

Inace, bravo za pesmu!

Starkelja
Gost

#3399 Nislije ne nasedajte!!!

2014-02-06 18:58

Savetujem kolegama sa Ekonomskog u Nisu, da prepisu sve ove stavke koje je advokatica Lidija taksativno nabrojala, a koje ukazuju da je odluka vaseg fakulteta protivzakonita i pravac kod dekana.

Ovo stvarno deluje kao "opipavanje pulsa" i scenario koji mozda ceka i ostale fakultete.
Nemojte da placate, pobunite se!

BIBI

#3400 Re: Odgovor BIBI od advokata Lidije

2014-02-06 18:59

#2522: Majka TEREZA - Odgovor BIBI od advokata Lidije

Želim prvo da Vam se zahvalim na savetu koji ste mi  dali i otvoreno rekli kakva je situacija i šta mogu da očekujem.

Danas sam tim povodom  bila na fakultetu tražeći konkretan odgovor što do sada nisam mogla da dobijem,  primili su me u sekretarijatu na razgovor. Objasnila sam situaciju i rečeno mi je da ukoliko dođe do produženja roka i u oktobru upišem treću godinu, mogu da podnesem zahtev za povratak na stari status i stepenovanje diplome a naravno da posle toga nastavim po tom statusu.

To mi je dalo nadu i sad mi je preostalo da zagrejem stolicu i spremam ispite.

U svakom slučaju Vama jedno ogromno hvala, teško je danas naći nekog ko će ti reći istinu pa kakva god bila.

Hvala Vam na svemu!