Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Gost

/ #3385 Re: BEZ ZABUNE I STRAHA

2014-02-06 16:57

#3382: Majka TEREZA - BEZ ZABUNE I STRAHA

Bez Vas smo osudjeni na propast.
nismo mogli samo na osnovu naslova ynati da se radi o situaciji u nisu kad ste spomenuli fakultete

PRE NEKIH DVA SATA SAM NAPISALA VEOMA OPŠIRNO OBJAŠNJENJE U VEZI SA KOMENTARIMA KOJI SU USLEDILI NAKON MOG OBAVEŠTENJA DA ME JE KONTAKTIRAO KABINET PREDSEDNIKA RS I DA LI DA TRAŽIM SASTANAK KOD GOSPODINA VUČIĆA, ALI JE IZNENADA NESTALA STRUJA I MOJ KOMENTAR JE NESTAO, TAKO DA VIŠE NISAM U SITUACIJI DA SEDIM ISPRED KOMPJUTERA I PONOVO PIŠEM TOLIKI KOMENTAR, URADIĆU TO ILI VEČERAS, AKO MI BUDE BOLJE, ILI SUTRA, TAKO DA ĆETE IMATI DODATNO POJAŠNJENE I SAZNANJE KOJE NOVE AKCIJE SMO PREUZELI SA ORGANIZATORIMA, POLAKO PRELAZEĆI VEĆ NA PLAN "B", ZBOG ALARMANTNOSTI SITUACIJE KOJU IZAZIVAJU FAKULTETI I KAKO BI NEKIM STVARIMA STALI NA PUT.
MI NE MIRUJEMO, PUNI SMO IDEJA, OPTIMIZMA, SPREMNI NA OVAKVU ROVOVSKU BORBU I KAKO SU NAS PODCENILI, VRLO JE VEROVATNO DA ĆEMO MORATI I NA ULICU.

ovo je bilo mnogo pre dogadjaja u nisu, molim Vas nemojte nas ostavljati

zao mi je sto ste bolesni, zelim Vam brzo ozdravljenje..ali ima nas mladjih koji smo isto bolesni i to ozbiljno

meni je srce jako ugrozeno, u toj meri da je pitanje da li cu ikada moci da budem majka i to je cak najmanji ydravstveni problem koji ovako relativno mlada imam, radim, ucim, i ovde sa vama se borimo i suprug i ja

hvala Vam na svemu u svakom slucaju, beskrajno

zao mi je zbog nesporazuma najiskrenije

cuvajte se i budite dobro