Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

grom

#2901 Re:

2014-02-02 02:17

luka

2014-02-02 02:21

Pa onda ti predji na bolonju, jer je lakse, a nas ostavi na miru sa infaltilnim komentarima, upadicama, ne mozes nas srusiti i da hoces, putuj igumane! LJUDI, GLAVU GORE, NE KONSTATUJTE PROVOKATORE, DO POBEDE JUNACI!
Izaberite nadimak

#2903 Subjekt

2014-02-02 03:45

Sujeta je cudo!Ljudi potpisite se,ako mozete kazite nekom za peticiju uzmite ucite,polazite ispite i nadajte se da ce sve ispasti kako treba i da ce nasa peticija uspeti sve ostalo je nebitno! Iskreno meni pojedinci nisu bas jasni,evo ja mogu reci da moj nijedan komentar nije obrisan,a ne poznajem autore nit pisem ode.
BG Filoloski

#2904 Re:

2014-02-02 06:43

#2900: REVOLUCIJA -

Kolega, ovde se ne skupljaju poeni ko ce se kome vise prikloniti. Ovde smo svi zajedno sa istim ciljem! Ako vam je moj kolega obrisao komentar verovatno je postojao razlog, a mozda se to dogodilo i greskom. Nemojte meriti na kantar, stvarno za to nema potrebe!!! Pa i ja bih trebalo da se naljutim sto su neki moji komentari obrisani, iako sam i ja jedan od autora peticije.

Napominjemo ponovo da neke stvari ne otkrivamo ranije, jer ni u ratovanju se strategija ne otkriva neprijatelju!!! Logicno, zar ne?

Budite sa nama kolega i obavezno dajte neke sugestije, a mi cemo voditi brigu kako dalje. POZDRAV

Gost

2014-02-02 08:17

U pravu je filolog, peticija, potpisi, konstruktivni saveti, odnosno komentari a pokretaci peticije ce vec znati sta im je za ciniti.
Solunski
Autor peticije

#2906 Re:

2014-02-02 08:34

#2900: REVOLUCIJA -

Da li vam je iko ikada od nas, bilo da su u pitanju pokretači, bilo da je u pitanju gđa Lidija, tražio bilo šta, sem potpisa, širenja peticije i strpljenja? To uključuje i zahvalnost. Da je nama do toga, ne bismo ušli u ovo anonimno, već bismo kupili poene kao određene kolege koje se samo slikaju i medijski "rešavaju studentske probleme". Meni konkretno to ne treba. Hoću li položiti neki ispit na hvalospeve i titranje? Neću. Ništa se suštinski neće promeniti što će meni neko reći da sam divan, ali, s druge strane, kad situacija na peticiji izmakne kontroli, to će me itekako pomeriti. Pomeriti u smislu da ću se bespotrebno nervirati i trošiti vreme na gluposti. E, to je ono što me pogađa direktno. Bezbroj puta sam tražio konstruktivnu raspravu, molio da se prekine sa infantilnim ponašanjem, da se vratimo u akademske okvire, ali sve to negde uđe kroz jedno uvo, izađe na drugo. U više navrata sam napisao koje ću komentare brisati i koji su kriterijumi za brisanje komentara. Prema tome, jedino nije upoznat onaj ko nije želeo biti upoznat.

Kako to, uvaženi kolega, ne primetiste silne Vaše komentare koje nisam izbrisao? Da li je to možda zbog toga što su ti komentari bili suvisli i konstruktivni? I, koliko se sećam, za te komentare ste i sami dobijali pohvale. Onog momenta kad ste izašli iz prihvatljivih okvira, kad ste ušli u klinč sa određenim komentatorom, tog momenta izbrisan je Vaš komentar, kao što je izbrisan i komentar Vašeg oponenta. Kad se vatra gasi, gasi se sa svih strana. Dakle, Vaše prethodne zasluge ne daju vam za pravo da apriori ostavim svaki Vaš komentar. Ako on prelazi iscrtanu granicu, on će biti izbrisan. U tom smislu nema zaštićenih, pošto umem da obrišem, kao što vam je koleginica rekla, i komentare svojih saboraca kad prekardaše.

Moje mišljenje, a usuđujem se reći i mišljenje ostalih pokretača, jeste da su nam ljudi kao što ste Vi potrebni na ovim stranicama. Ukoliko se i dalje pronalazite u ovome, dobrodošli ste, pod uslovima koji važe i za sve ostale komentatore, ukoliko i dalje ostajete pri svom stavu, onda mi ne ostaje ništa drugo nego da Vam se zahvalim na Vašoj dosadašnjoj konstruktivnosti i doprinosu u ostvarenju našeg zajedničkog cilja. U svakom slučaju, želim Vam sve najbolje.

Gost

2014-02-02 08:50

Pokretacu peticije prethodnog komentara preporucujem naravno dobronamerno da se ne osvrce bas previse na takve komentare. Naime jednom su vec bila objasnjena pravila, cak i da ste greskom nesto uklonili zar je to toliko bitno, opustite se, bravo za inicijativu, peticiju, sav vas trud i angazovanje.

Gost

#2908 Re: Re:

2014-02-02 10:00

REVOLUCIJA

2014-02-02 10:59

Mislim da je doslo do zabune, jer u svom obrisanom konentaru nisam se ni sa kim raspravljao, vec samo dao podrsku advokatici, odavno se ljudima koji namerno provociraju, pisu gadosti se ne nastavljam sto sam i ostalim kolegama savetovao, jer ljudi koji to rade sigurno nisu jedni od nas, ili su provokatori ili dokoni, a to je najgora bolest, podrzavam i Vas naravno, jer ne bi nikad ovo uspelo bez vase inicijative, zelim uvek da dam konstruktivam komentar bez sukoba sa drugim, do pobede!

Gost

2014-02-02 11:15

Predlazem da se komentarisanje zatvori do daljnjeg ili do sledeceg saopstenja da ne bi pojedinci pravili pometnju i sramotili ovu akciju...ili bar na neko krace vreme...
NARAVNO AKCIJA IDE DALJE I SAKUPLJANJE POTPISA!
POZDRAV I PODRSKA U SVAKOM SMISLU AUTORIMA PETICIJE!

REVOLUCIJA

2014-02-02 11:16

Hteo bih da autoru peticije uputim izvinjenje zbog svoje ishitrene reakcije, ali vec par postova mi je izbrisano, tek sam sad dao svoju primedbu na Vas, iako imam jedan ispit n Pravnom,bez produzetka cu diplomirati, od sveg srca podrzavam ostale kolege jer nema niko pravo da im uskracuje bilo sta pa i studiranje, Vama svaka cast za sve sto ste do sad za nas uradili, zelim svako dobro u daljem radu, pozdrav i sve najbolje!
Mylo

2014-02-02 12:30

Solunski samo cepaj. Neka hijerarhija mora da postoji u svakom sistemu pa tako i u ovom nasem. I ne pravdaj se jer ne vredi, ima nas raznih. Ziv bio.

Ovaj post je uklonjen od strane administratora stranice (Prikaži detalje)

2014-02-02 12:33

Gost

#2914 Re:

2014-02-02 13:22

#2910: -

Slažem se.

Gost

2014-02-02 13:37

Slazem se u potpunosti i podrzavam ovu peticiju i vasu borbu.

Gost

2014-02-02 14:04

Kolege, sirimo peticiju i dalje, to nam je najvaznije sada. Borimo se do kraja, nije nas malo, ima nas mnogo vise nego ovde potpisanih, zato obavestavajmo neobavestene o peticiji. Hvala pokretacima peticije, veliko hvala nasoj dragoj advokatici Lidiji koja nas je podrzala i koja se bori svim snagama da uspemo u ostvarenju naseg cilja. Veliko Vam hvala, imate veliko srce sto ste i dokazali. Budite tu, uz nas, ne napustajte nas, Vasa podrska i pomoc nam je zaista potrebna svima nama. Obavestavajte nas o svemu, za sve sto je potrebno mi smo tu... Ljudi prosli smo jedan korak, idemo dalje, samo strpljenje i optimizma malo i naravno sirenje peticije i uspecemo. Drzimo se svi zajedno do kraja, do ostvarenja naseg cilja. Pozdrav svima i ne zaboravite da smo svi mi tu radi tog jednog cilja. Polazimo ispite i nadajmo se uspehu...
neko iz mase

2014-02-02 14:16

JUUUUUUUUUUU!Dosta vise istih komentara, svadjanja, izvinjavanja, patetisanja, zahvaljivanja, sve iz otpada i dosade!! Ako neko ima neki novi pametan savet koji vec 1000 puta nismo culi, neka napise, ako ne, aman ljudi prestanite da teoretisete, parafrazirate jedno te isto, kao penzioneri, predlog autoru:UGASI OVO KOMEMTARISANJE, BLOKIRAJ, AKO IMAS NESTO BITNO, NOVO ZA NAS, PUSTI NA OBAVESTENJU, ovi smaraci, nece drugacije stati, sa jedni te istim pricama, dosadnim, plitkim, infatilnim, do pobede!

Gost

#2918 Re:

2014-02-02 14:28

#2911: REVOLUCIJA

Pitala sam se u cemu je ovde problem, ali si ovim sve rekao!! Srecno i sto pre da postanes dipl. pravnik!!! :)

Gost

#2919 Re: Re:

2014-02-02 14:42

Gost

2014-02-02 14:45

I ja sam zaista bila postidjena nekim od ranijih komentara, obzirom da su bili degutantni i pesimisticni. Ovde su nas okupile preduzimljive i agilne kolege. Ova peticija bi trebalo da nam svima da dodatno elana da ispunimo svoj cilj, novu energiju da istrajemo do kraja. Kolege, budite optimisti, potrudite se, budite vredni i ucite. Neka vas ovo nase okupljanje i saznanje da niste sami dodatno motivise. Zelim svima srecu i uspeh u borbi sa okolnostima u kojima se nalazite.
REVOLUCIJA

2014-02-02 14:49

Hvala Vam koleginice, ja Vama isto zelim, iako se ne poznajemo, svi smo ovde jedna ekipa, sa istim ciljem, samo podrskom jedni drugima cemo uspeti na putu ka svom cilju, iako imam samo taj jedan ispit i da sam diplomirao bi stao uz sve vas, od malena sam vaspitan da se borim protiv nepravde, na strani slabijeg cu uvek biti, mozda ce to biti pravac moje buduce profesionalne orjentacije, necu se vise ukljucivati jer nemam nista novo pametno da kazem, ali naravno ostajem do kraja u borbi, pozz za sve

Gost

2014-02-02 15:08

Jedno pitanje- koliko ima ukupno potpisa? Koja je cifra validna- ona sto pokazuje preko 5000 ili ova 4659?

Gost

2014-02-02 15:19

Ova druga je tacna, objasnjeno je ranije, ima potpisa sa nepotpunim podacima i automatski su oni ne validni, zato postoji ta razlika u brojevima.

Gost

#2924 Dragana

2014-02-02 15:23

#2877: MAJKA TEREZA - Ja sam bez komentara

Kao i svi kojima je stalo do uspesnosti ove peticije, tako cu vam se i ja prvo zahvaliti sto postojite, sto ulazete trud,rad,vreme, finansije u nas... Hvala Vam najlepse!!

Za komentare koji sire pesimizam, za teme asikovanja, za masu budalastina iznetih ovde zaista nemam komentar. Da li je moguce da neko od nas starih pise takve gluposti!!!

Da li je moguce da neko itekako svesno sabotira nasu borbu...

Vidim da su vec pojedinci pisali u komentarima da bi pokretaci trebali svaku novost pisati u obavestenjima, jer citati vise komentare nema svrhe, ocigledno.

Majci Terezi hvala jos jednom i izvinjenje u ime svih nas kojima znaci nesto ova borba...

fringe

#2925 Samo napred do konacnog cilja

2014-02-02 15:27

Nastavljam(o) sa prikupljnjem potpisa, jos tri danas. Skroman doprinos, ali cilj svakog od nas je da na jednog obavestenog dodje jos 10 i uspeli smo.