Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Gost

2014-01-17 17:54

profesor licno meni i jos par kolega ovako rekao:"zao mi je sto se niste rodili malo kasnije pa se ne bi ovoliko mucili da zavrsite fakultet".....toliko o toj famoznoj bolonji i njihovim polaganjima ispita

Gost

#1227 Re:

2014-01-17 17:56

#1226: -

Strasno, onda neka nam izadju u susret i pomognu...

Gost

2014-01-17 17:58

Ma dosta vise poredjenja nas sa bolonjcima, oni su oni mi smo mi i mi treba da gledamo nas posao i nase interese!!! Kao drugo covek je dao verovatno izjavu, uz napomenu ne na zvanicnoj konferenciji za stampu nego posle, na pitanje nekog novinara sta ce biti sa nama pa je on izjavio to sto je izjavio.Verovatno je neko od novinara znao za podneti zahtev pa je pitao, a mi ocekujemo zvanicni odgovor jer smo ga tako i pitali zvanicno, a ne onako usput, a to bi trebalo biti sledece nedelje tako da stpljen spasen!!!
Kolega007

2014-01-17 18:32

"Strpljenje je gorko, ali plodovi su slatki."

Aristotel

STRPLJENJE KOLEGE, S T R P LJ E NJ E!
Cekamo zvanican stav. Ne unosite jedni drugima nervozu i paniku sad kada pocinje ispitni rok. Zadrzite za sebe negativnu energiju i pesimizam, ne sirite na druge. Samo pozitivno razmisljanje i vera u ovo sto cinimo dovesce nas do zeljenog cilja.
Aman ljudi!
Minna

2014-01-17 21:00

Hvala B92, dan je traljajvo krenuo, a evo sada 65 potpisa. :D

ZLI

#1231 !!!

2014-01-17 21:40

Au ljudi, pa ima li bar malo duha u vama!Umesto da kazete GORECE SKUPSTINA ako nam ne ispune zahteve,vi kukate kao neke babe i posle se cudite sto nas zovu stari,veciti i u novinama stavljaju slike baba i deda! Ja dajem rec da cu prvi izaci ispred skupstine sa bakljom ako bude bilo problema,a vi i dalje sedite za tastaturama i kukajte nad svojom sudbinom.

Gost

2014-01-17 22:10

Ono vri nezadovoljstvo i zbog drugih nepopolarnih zakona, kakvo kratko pamcenje imaju ovi ministri! Kako samo lako dolaze i odlaze krajnje izgubljeni u svojim prevodima...I sve to u zemlji reda, rada, zakona i blagostanja! Ziveo ZLI! :)
Majka TEREZA

#1233 EVO PETICIJE SA ZAHTEVIMA I OBRAZLOŽENJEM

2014-01-17 22:21

Žao mi je što ranije nisam bila u situaciji da se javim komentarom, posle svega što se je danas izdešavalo, zbog poslovnih obaveza.
Da više ne bi bilo panike, straha, ovakvih i onakvih predloga, poluinformacija, neistinitih informacija i sl. odlučeno je da se cela peticija (na 20 stranica) objavi i da svako može da je pročita. Kada je budete pročitali, iskreno se nadam da ćete u potpunosti shvatiti sve, da više neće biti panike i pitanja, već ćete se potruditi i shvatiti da je potrebno stalno povećavati broj potpisa, ostati složan, solidaran, jedinstven i STRPLJIV NEKOLIKO DANA.
ONO ŠTO JE POSEBNO VAŽNO JE ČINJENICA DA NEMA ODSTUPANJA OD ZAHTEVA IZ PETICIJE NI ZA MILIMETAR, NITI ZA JEDAN KORAK UNAZAD, TRAŽI SE ISPUNJENJE SVIH ZAHTEVA, JER BI SE SAMO NA TAJ NAČIN U CELOSTI URADILA REFORMA VISOKOG OBRAZOVAWA U KOJOJ ĆE BITI MESTA I ZA VAS.
PETICIJA JE LOŠIJEG KVALITETA, ALI JE JASNA ZA ČITANJE, ZBOG ZAŠTITE. Ukoliko neko želi (posebno se misli na novinare)da dobije kopiju iste može se obratiti nadležnima kojima je i predata, a koji su dužni da im predaju kopiju.
Peticiju možete preuzeti sa ovog linka:

http://s1360.photobucket.com/user/stari_studenti_podrska/library/Peticija%20starih%20studenata

Da biste videli peticiju obavezno ukucati šifru:"stariplan" (ukucati bez navodnika).

infinite

2014-01-17 22:25

Realno gledano protiv nas su tzv. bolonjci(strasno!) a zatim profesori(zastooo?) i 'neutralna' javnost tj. penzioneri, nepismeni i kontrasi, pametnjakovici i slicni...Mi smo u stvari kolateralna steta propalog sistema skolovanja i niko ne zeli da nas vidi...e pa nece da moze!Ja mislim da smo okosnica intelektualnog drustva kakvi god da smo a bolonja ce se tek pokazati kakva je zabluda...idemo vecitiiii :)))

Gost

#1235 Re: EVO PETICIJE SA ZAHTEVIMA I OBRAZLOŽENJEM

2014-01-17 22:57

#1233: Majka TEREZA - EVO PETICIJE SA ZAHTEVIMA I OBRAZLOŽENJEM

Hvala Vam do neba sto ste ulozili ovoliki trud, energiju i znanje a posebno iskazali sveobuhvatnost u tekstu peticije te naveli detaljno mnoge konkretne realne probleme! Ovo ne moze proci neopazeno i ne moze biti izignorisano!

Gost

#1236 Re: Kolege, pripremite se!

2014-01-17 23:00

#1158: Vasa Rešpekt - Kolege, pripremite se!

NA ULICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gost

#1237 Re: EVO PETICIJE SA ZAHTEVIMA I OBRAZLOŽENJEM

2014-01-17 23:04

Kolega007

#1238 Re: EVO PETICIJE SA ZAHTEVIMA I OBRAZLOŽENJEM

2014-01-17 23:10

Gost

2014-01-17 23:10

Napiši komentar... Samo bih zeleo da se zahvalim Majki TEREZI sto se bori za nas. HVALA VAM PUNO
Majka TEREZA

#1240 I JOŠ NEŠTO

2014-01-17 23:17

Draga deco,
Zaboravih da vam još nešto napišem. Ako vam ova peticija ne uliva poverenje u organizatore i mene u svakom smislu, i ne daje vam snagu da budete uz nas do kraja, a toliko toga smo isplanirali i radimo svakodnevno, onda ću se ja bez pogovora povući i neka me "nasledi" neko ko misli da može bolje, više i stručnije. U suprotnom neka vam ovaj naš forum BUDE JEDINI RADIO KOJI ĆETE UBUDUĆE SLUŠATI I JEDINA TV KOJU ĆETE GLEDATI, POŠTO SU OVDE UVEK TAČNE I ISTINITE INFORMACIJE. Unapred imamo razradjeni plan za različite scenarije koji se mogu desiti ili će se zaista dešavati, nepredvidjene stvari u hodu odmah jednoglasno rešavamo i prevazilazimo probleme, tako da imamo odgovor i rezervni plan za sve što nas očekuje, zato se moramo omasoviti i morate biti tu kako bi nam pomogli kada je to potrebno.
Sada prionite učenju i želim vam veliki uspeh u polaganju ispita. SREĆNO SVIMA!
Pravnik

#1241 Re: I JOŠ NEŠTO

2014-01-17 23:48

Ivana

#1242 Re: I JOŠ NEŠTO

2014-01-17 23:56

#1240: Majka TEREZA - I JOŠ NEŠTO

Beskrajno Vam hvala!!!!!!! :)

Gost

#1243 Re: EVO PETICIJE SA ZAHTEVIMA I OBRAZLOŽENJEM

2014-01-18 00:30

Gost

2014-01-18 00:39

Samo se nadam da ce bar jednom u ovoj zemlji nadlezni odreagovati na pristojnu akciju. Posto je kod nas obicaj da se nista ne preduzima sve dok ljudi potpuno ne pogube zivce i ne izadju s motkama na ulice.

Gost

2014-01-18 00:51

http://www.pf.uns.ac.rs/sluzba-za-nastavu/pitanja-odgovori

Pogledajte pitanje broj 15 i odgovor na njega.
Treba ovo pokazati novinarima, da ne baljezgaju više. Ako ovi s pravnog ne znaju, ko zna?
Dusan silni

#1246 Predikat

2014-01-18 01:12

Neko je napisao gore da ako nista ne upali, treba upaliti Narodnu skupstinu....naravno da je ovo figurativno mislio, ali se u potpunosti slazem i medju prvima cu izaci na ulice ako nam ne usvoje zahteve! O nama odlucuju oni koji su sa Sega-Mega fakulteta, e pa ako ne odluce kako treba, bice novog 5. oktobra!

Gost

#1247 Re: I JOŠ NEŠTO

2014-01-18 01:26

#1240: Majka TEREZA - I JOŠ NEŠTO

Naravno da nam uliva poverenje, beskrajno Vam hvala! Hvala Vam sto ste tu i sto nam pomazete na sve moguce nacine! Od srca Vam hvala! Uz Vas smo do kraja-do ostvarenja naseg cilja! Veliki pozdrav

Gost

2014-01-18 02:06

Peticija je pun pogodak. Na pravom mestu i u pravo vreme, hvala organizatorima. Živeli!

Gost

2014-01-18 02:18

Hvala Vam gospodjo za ulozeni trud za nas!!! Nadajmo se da ce neko od nadleznih odreagovati, nije malo ljudi, a ovde govorimo o sudbinama svih nas koji je reda velicine nekog manjeg grada,nadam se da ce neko imati sluha za ovoliki broj ljudskih zivota i sudbina koji posle 30.09.nece biti isti ako se nista do tad ne promeni.
Mima

2014-01-18 08:42

Hvala divna gospodjo...