Bus Plus, život MINUS, stop validaciji mesečnih karata
Tema diskusije je automatski pokrenuta na peticiji Bus Plus, život MINUS, stop validaciji mesečnih karata
Gost |
#351 Re:2012-04-03 00:36Odličan predlog, konačno nešto konkretno? Ima li neko ideju kako to praktično da ostvarimo? Nemamo mnogo vremena, čim izbori prođu, eto nama muke s kontrolorima! |
Spartak |
#352 Re: Re: Re: Re:2012-04-03 13:18A mi ćutimo kao poslušno stado i čekamo da neko umesto nas nešto uradi. Da li je moguće da potpisnici peticije, bar oni čiji se potpisi vide, ne žele da stave svoj potpis ispod opoziva dozvole za obradu podataka. Tim opozivom bi Gradska direkcija za javni prevoz i Bus Plus ostali potpuno bez argumenata za validaciju personalizovanih karata, koja je ionako na klimavim nogama. Ljudi šta se čeka i dokle?! |
NK |
#353 Re:2012-04-06 11:58Podržavam predlog da se napiše peticija Bus Plusu za opoziv odobrenja za obradu podataka sa spiskom potpisnika peticije, ali kako sve ide dosta sporo, predlažem da se izađe i na ulicu (pre izbora obavezno) i da se skupljaju potpisi kao što je bilo u akciji za bebe. Tako će biti više potpisa u peticiji. Samo treba biti uporan....i ne dozvoliti da nas smatraju ovčicama. |
Gost |
#3542012-04-09 23:33hteo sam da napravim ovu peticiju hvala shto je to neko uradio pre mene, jako je glupo da mesechna karta mora da se kuca, ako imam kupljenu kartu za mesec dana kad dodje kontrola moze da vidi da je mesechna karta necu da gubim vreme da kuca "besplatnu kartu" da me ono sranje zrachi bez razloga i da me prate de i kad sam bio. jednostavno imam mesechnu kartu i nemoj me terati da je kucam |
Gost |
#355 Re: Re: j2012-04-16 16:20O,konacno neko na peticiji ko hoce na ulice! Evo ja na to pozivam od pocetka peticije ,ali nema zainteresovanih,a pokretac peticije se isto tako od pocetka protivi.Ja sam za to,sto pre to bolje,pa sad je vec svima jasno da 1369 potpisnika ne znaci nista.Mogli bi i u neku grupnu tuzbu,ali kao sto vec neko rece niko nece time da se bavi,ja sam pitala 2 prijatelja advokata i nista.Mozda neko ima neki konkretniji i bolji predlog,ja sam za samo da uradimo nesto konkretnije. |
Gost |
#356 Re: Re: Re: j2012-04-18 15:24 |
Aglaja |
#357 Peticija2012-04-18 15:49Podržavam predlog da se organizuje potpisivanje peticije na ulici i sigurna sam da će biti daleko veći broj potpisnika u odnosu na ovu elektronsku. Samo ne znam kako bi se to odradilo, ko ima dovoljno vremena i spremnosti da skuplja potpise. Treba da se javi neko ko ima iskustva sa takvim aktivnostima, a da bi ta akcija imala veliki odziv i bila uspešna uopšte ne sumnjam. Dovoljno je otići na 10-ak najprometnijih mesta u gradu (npr.Zeleni Venac, Trošarina i slično)i objasniti ljudima o čemu se radi. Pozivam sve mlade ljude da se angažuju i da ne dozvole da ih tretiraju kao stado sa kojim mogu da rade šta hoće. O besmislenosti i nezakonitosti overavanja unapred plaćenih mesečnih karata je suvišno govoriti. Ako nas, protivno zdravoj logici, prisile da overavanje unapred plaćene karte za mesečnu vožnju i pri tome im omogućimo da nas kontrolišu i prate naše kretanje, mogu da urade i na sve drugo. |
протестант |
#358 протест против неосетљивости на језик и културу2012-04-19 21:18Нећу да потпишем, иако се слажем, јер је петиција на латиници. Као, боримо се за једно право, а није нас брига за друго, важније право - на језик у овом случају. |
Гост |
#359 Re: протест против неосетљивости на језик и културу2012-04-25 15:56#358: протестант - протест против неосетљивости на језик и културу Зар је неки проблем написати петицију ћирилицом. Са таквом логиком и разлозима поштовани "протестанту" никада у животу ништа нећете остварити. само ме чуди како уопште излазите на инернет, јер без преводиоца (а превод је научно-фантастичан) тешко да можете наићи на ћирилицу. А очигледно је да интернет користите! |
Strpljivi brko |
#360 Strpljivi brko2012-04-25 18:53 Svaki komentar je suvišan!Zaposlen sam plaćam unapred mesečni harač ( bus Plus karticu) do posla menjam 3 prevoza, tri puta pelcujem karticu u odlasku isto toliko puta u povratku,da ne brojim kontrolore,radimo za 3-4 ministra,isto toliko poslanika i nebrojeno parazita(stranačkih ulizica i ostalih+ prosek 2 penzosa.Ljudi moji dokle više????????????????,da nas ponižavaju,vređaju,uništavaju i vrše pritisak, od danas haračlijsku karticu ne overavam po cenu da mi je oduzmu,predlažem da nas poštede svih ovih maltretiranja i da nas puste da normalno živimo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
MladenBg |
#361 Teror Bus Plusa2012-06-26 09:30Ove vase karte su katastrofa, ali kao sto sam video na vasem oficijelnom sajtu nema mesta za primedbe!Prvo: Cekamo vas satima po vrucini i kijametu, dok vozac na par metara na pocetnoj stanici cita novine. Drugo; zasto moram mesecnu kartu da overavam, vadim iz novcanika,petljam sa tim dok stampedo juri da zauzme mesto!? Svaki put vadi karticu i vracaj je nazad! Menjam tri prevoza do posla i svaki put ista stvar! Trece: Ni u jednom busu nema klime, pa je gore da si u busu nego napolju!Cetvrto: kada se nekako i smestim onda pocinje novo maltretiranje. Na jednoj liniji kontrola ulazi po cetiri-pet puta i naravno svaki put vadi karticu i vracaj je nazad! Sta to znaci? Ja kupim kartu da bi ste me maltretirali svakih pet minuta!???? Kakav je to bezobrazluk???? Nadjite tim ljudima neki drugi posao, a ne 100 kontrolora na 1 putnika! Em se vozimo ko stoka, cekamo vas satima, a onda jos i ovo maltretiranje overa karata....u guzvi gde ne znas gde si i kontrolori koji ulaze na svakoj stanici! Nemam nista protiv kontrole, jer imam kartu... ali sto je mnogo mnogo je! Dosta vise tog vaseg terora! |
Gost |
#3642012-07-05 21:37SAda prelaze na drugu fazu: ulaz na prednja vrata. Ukoliko se pokaze uspesna kao i prethodne, ocekujemo da sledeca faza ujedno bude i poslednja, skidanje aparata i povratak odakle su dosli. |
Gost |
#3652012-07-07 12:24Uzimajući u obzir nova pravila koja BUS PLUS uvodi od 15.jula, ( a koja su tek pogubna za sirote korisnike GSBa),smatram da peticija MORA da se proširi i protiv ovih gluposti koje samo ukazuju na to da ceo sistem smišlja neko ko nikad u gradski autobus ušao nije! |
Gost |
#3662012-07-12 11:18Postovani sugradjani ovo sto se desava u nasem gradu nepostoji nigde u svetu.Od kako su uveli bus plus gradcki prevoz je jos gori nego pre ali ovi na vlasti zele jos da nam zagorcaju zivot jer oni se sigurno nevoze gradckim prevozom.STOP izivljavanju |
Gost |
#3672012-07-16 12:28Podrzavam peticiju ovo otkucavanje personalizovanih kartica je uvreda |
Gost |
#3692012-07-16 12:50Imali smisla ovaj besmisao, trcis da se hvalis kako si izvrsio svoje obaveze |
Gost |
#3702012-07-16 13:59Mislim stvarno sto nije u redu nije. samo maltletiraju narod...a i kad ce te se vi ljudi nauciti kulture, ako se voyis busom placas kartu...ha!? |
Gost |
#3722012-07-16 17:58JEDINO ORGANIZOVANO I MASOVNO SE MOZE SUPROTSTAVITI OVOJ TIRANIJI I PONIZAVANJU.TUZNO JE VIDETI LJUDE KAKO SE TISKAJU OKO ONIH APARATA DA IM ZAZVONI DA SU OVERILI KARTU .KRAJNJE PONIZAVAJUCE DA NA SVAKE DVE STANICE ULAZI KONTROLA I DA NAS NEKI KLINCI KONROLISU. TO NEMA NIGDE U SVETU.A KAZU DA NAM BUDE BOLJI PREVOZ. OVO POSLEDNJE JE VRHUNAC I MORAMO PREKINUTI NJIHOVU SAMOVOLJU |
Gost |
#3742012-07-17 03:13Kriminal! Kevi sam morao da kupim drugu SIM karticu, nesretnica je prijavila 064 broj prilikom izdavanja povlastice. Do skora su bili mirni ali od maja meseca u proseku dobija barem 5 SMS poruka dnevno. Zena je bolesna i ima 72 godine. Kazu, nikome nisu dali licne podatke gradjana. Bezobrazluk! Nemam vise reci. |
|
Светосавски проглас за спас Косова и Метохије: Не ултиматуму – не капитулацији!
Слобода за Андреjа Гњота!
Подршка иницијативи Покрета Срба Крајишника за Резолуцију осуди геноцида НДХ над Србима
NO to violation of Serbia - НЕ цепању Србије
Peticija za otkazivanje koncerta Jelene Karleuše za doček Nove godine u Kragujevcu
PETICIJA ZA SKIDANJE JOVANE JEREMIC SA NACIONALNE FERKVENCIJE
ИЗЛАЗАК ИЗ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!?
Подршка за одбрану Косова и Метохије - Приступите Покрету за одбрану Косова и Метохије
ПЕТИЦИЈА ЗА ДОНОШЕЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У НДХ У ПЕРИОДУ ОД 1941. ДО 1945. ГОДИНЕ
Peticija za očuvanje tradicionalnog grba fudbalskog kluba Dečić
Da li želite nešto da promenite?
Promena se ne događa ako ćutite. Autor ove peticije se pokrenuo i preduzeo akciju. Hoćete li i vi uraditi isto? Započnite društveni pokret kreiranjem peticije.
Pokrenite sopstvenu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle interesovati
Peticija za otkazivanje koncerta Jelene Karleuše za doček Nove godine u Kragujevcu
13275 Kreirano: 2024-11-26
Okazati nastup Jelene Karleuše u Boru
1638 Kreirano: 2024-12-14
Zdravstveni radnici - podrška studentima i poziv zdravstvenim sindikatima na štrajk
1207 Kreirano: 2024-12-18
Иницијатива грађана да Прокупље добије професионално позориште
1794 Kreirano: 2024-12-05
VRATIMO AUTOBUSKA STAJALIŠTA PUTNICIMA
699 Kreirano: 2024-12-09
Peticija za smenu rektora Univerziteta u Novom Sadu
2645 Kreirano: 2024-12-13
Podrška studentima i zaposlenima Visoke poslovne škole u Novom Sadu
3751 Kreirano: 2024-12-12
Pismo podrške bivših učenika Gimnazije u Velikoj Plani slobodarskim naporima njenih maturanata
224 Kreirano: 2024-12-20
Podrška studentima
2429 Kreirano: 2024-12-06
Roditelji protiv ZDRAVITAS-a
6269 Kreirano: 2024-11-18
Podrška omladini Srbije
66 Kreirano: 2024-12-16
Lekari i zdravstveni radnici za studente!
61 Kreirano: 2024-12-16
PODRŠKA STUDENTIMA - RADNICI RTS-A
59 Kreirano: 2024-12-20
Ne zelimo prvu zonu kod železnicke stanice
37 Kreirano: 2024-12-17
Članovi akademske zajednice Univerziteta u Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici: podrška studentima
368 Kreirano: 2024-12-11
Peticija za promena zakona o drzanju i koriscenju metal detektora
27 Kreirano: 2024-12-18
Pismo podrške književnih prevodilaca studentima u blokadama
25 Kreirano: 2024-12-21
Solidarnost aktera u kulturi sa studentima u blokadi fakulteta u Srbiji!
310 Kreirano: 2024-12-09
Stop haraču u Vlasotincu!
91 Kreirano: 2024-12-05
Вратимо углед Земунској гимназији
466 Kreirano: 2024-08-20