Bus Plus, život MINUS, stop validaciji mesečnih karata

MladenBg

/ #361 Teror Bus Plusa

2012-06-26 09:30

Ove vase karte su katastrofa, ali kao sto sam video na vasem oficijelnom sajtu nema mesta za primedbe!Prvo: Cekamo vas satima po vrucini i kijametu, dok vozac na par metara na pocetnoj stanici cita novine. Drugo; zasto moram mesecnu kartu da overavam, vadim iz novcanika,petljam sa tim dok stampedo juri da zauzme mesto!? Svaki put vadi karticu i vracaj je nazad! Menjam tri prevoza do posla i svaki put ista stvar! Trece: Ni u jednom busu nema klime, pa je gore da si u busu nego napolju!Cetvrto: kada se nekako i smestim onda pocinje novo maltretiranje. Na jednoj liniji kontrola ulazi po cetiri-pet puta i naravno svaki put vadi karticu i vracaj je nazad! Sta to znaci? Ja kupim kartu da bi ste me maltretirali svakih pet minuta!???? Kakav je to bezobrazluk???? Nadjite tim ljudima neki drugi posao, a ne 100 kontrolora na 1 putnika! Em se vozimo ko stoka, cekamo vas satima, a onda jos i ovo maltretiranje overa karata....u guzvi gde ne znas gde si i kontrolori koji ulaze na svakoj stanici! Nemam nista protiv kontrole, jer imam kartu... ali sto je mnogo mnogo je! Dosta vise tog vaseg terora!