Vlasnici "opasnih rasa" u Srbiji UJEDINITE SE!
Tema diskusije je automatski pokrenuta na peticiji Vlasnici "opasnih rasa" u Srbiji UJEDINITE SE!
kalimero |
#4762011-12-11 14:33Kakvi licemeri i podlaci serem im se u njihovu demokratiju citam i nemogu da veruje zboc cetiri napada psa u vlasnistvu i nenavode koje su rase oni brinu i toboze donose zakon da nas oporezuju 30000 din sad ce biti psi manje opasni djubreta. Imaju zakon koj su doneli jos ranije 2010 a oni ga licno nisu spovodili ni postovali ko odgovara zbog toga naravno niko narocito ne oni koji su na vlasti a sad se setili kada treba da padnu sa vlasti da vode brigu i pokazu kako su savesni-gade mi se da bog da ih moje oci nikad vise nevidele,izvinjavam se ali sam totalno izveden iz takta citajuci postavljeni tekst i komentar strucnjaka Petrovica |
Gost |
#4772011-12-11 15:17kako je to staffy ili u jos gorem slucaju mini bull terier opasnija rasa od dobermana, doge, kane korso, vucijaka, sar planinca...i da ne nabrajam dalje...sta je sa udomljenim lutalicama koje su na ulici vec pretrpele neku traumu koja je ostavila traga u njihovom socijalnom ponasanju??? |
Gost |
#4792011-12-11 16:00Psi su onakvi kako ih mi vaspitamo ... to su inteligentne zivotinje i imaju svoju licnost bas kao i svaki zivi stvor ... vaspitamo li ih mi bice nasa slika i prilika ... dakle ako i nisu dobro vaspitani to je olicenje vlasnika , i nikako ne mozemo sve da ih stavljamo u istu grupu, i da ih svrstavamo po rasama ... i mi smo "ljudi" pa nismo svi isti, ima i onih koji nisu bas za svaku pohvalu pa jesmo li na osnovu njih rekli da su svi ljudi takvi???? |
Gost |
#480 Milan2011-12-11 16:24jos fali taksa na akvarijume da uvedu ja sam za to ako neciji pas ujede nekog neka taj vlasnik odgovara |
Gost |
#481 Re:2011-12-11 17:21 |
Gost |
#482 Re:2011-12-11 17:25Bravo,svaka cast na komentaru...SVE SAMI LOPOVI U DRZAVI,MAJKU IM JEBEM!!!Sad jos i ovo da placamo,kako da ne...POOZZZ |
Gost |
#4832011-12-11 17:55Strasno je sramno da neko ko nije kompetentan donese neku odluku o kojoj nema blage veze, i proglasi nekog psa opasnog, bez obzira sto ga nije u zivotu video, a naziva ga opasnim. Ako vec postoje strucnjaci koji kazu da opasni psi ne postoje,vec samo vlasnici,uglavnom napaljeni klinci, bar kod mene u ulici, koji svasta rade sa psima, koji hteli ne hteli moraju da slusaju svoje gospodare i ponasaju se kako isti zele, jer ipak je pas jedina zivotinja koja voli svog gospodara vise nego sebe, a to bi taj koji je predlozio ovaj zakon mogao negde da procita..... E te ljude strucnjake bi mogli da poslusamo, a ne nekoga ko je na vlasti da bi samo uzeo neke pare....jer ipak je u ovoj prici to jedini cilj. Ako je pas covekov najbolji prijatelj e onda je pas u velikom problemu. Sram vas bilo. |
Gost |
#4842011-12-11 18:27Sramno je da su nas ceo život učili da je pas čovekov najbolji prijatelj, a sada kada je određenim gradskim lopovima došlo da ukradu jos malo para i napune i najsitnije rupice svojih štekova, usuđuju se da kao i svi iskompleksirani i ego manijaci, okarakterišu u zvaničnom dokumentu kao što je odluka grada određene rase pasa kao " opasne pse " koji je to i kakav kinološki termin i da li iko od tih idiota može da mi objasni koji kriterijum je upotrebljen da se cele rase diskriminišu i obeleže na takav bedan i nestručan način. To samo pokazuje koje beskorisne mase sede u institucijama ove države, IDIOTI GRADSKE VLADE kada pronađete negde taj vaš izmišljen termin " opasnog psa " gurnite ga u dupe, pošto ionako tim parama hoćete da finansirate kojekakve bolesnike slične vama, pedere, izdajnike i sve bolesnike i manijake kojima i sami pripadate. Niste vredni ni da vas neko nahrani govnima tih pasa, kao i svih drugih, napali ste jedne od najplemenitijih životinja na planeti. Nisam vlasnik psa koji spada u tu vašu izmišljenu kategoriju, vlasnik sam psa rase Cane corso, koju će te verovatno takođe proglasiti kao opasnu onda kada vam budu zatrebale pare da obezbedite nove pederske skupove i dočeke raznih svetskih govnara kojima ljubite dupe. U ulici gde sam odrastao postojala su tri staforda i jedan pit bul, najlepse dane kao dete sam proveo igrajući se sa nima, MANIJACI POREMEĆENI OSTAVITE ŽIVOTINJE NA MIRU, ako ste već sjebali sve nas i zatvorili u geto pustite bar njih, oni od vas ne traže ništa. |
Gost |
#485 Re: Sami ste krivi!2011-12-11 18:50 |
Gost |
#486 Re: Sami ste krivi!2011-12-11 18:51tako je. ja sam za to da se i deca oporezuju. |
Oddie |
#488 Re: Sami ste krivi!2011-12-11 19:261. od kad znam za sebe, postoje pedofili koji su jurili tu istu decu po tim istim parkovima, a roditelji tih istih ljudi pedofila sedeli skrstenih ruku, ogradjujuci se od njih _ nije to moje dete. 2. narkomani koji su tu istu decu i ljude sacekivali po tim istim parkovima i otimali sve sa njih ( da su imali psa to im se ne bi desilo) 3. po tim istim parkovima ljudi seru i pisaju svaki dan , evo moj Cane corso je pre par meseci pojeo jedno takvo govno, od nekog seronje. 4. sto se tice pisanja po gumama, meni su lopovi sva cetiri tocka skinuli, i bilo bi mi mnogo lepse i lakse da mi se neki pas popisao, to se glupi covece opere, aj mi ti sad plati cetiri gume, jebem te glupog i neobrazovanog. 5. i ne nije me sramota sto imam najboljeg prijatelja na svetu, za kojeg necu nista da platim da bi drugi trpali sebi u dzep, bas da vidim kako ce da nateraju ljude koji nemaju novac da to plate. to sto ti imas problem sa nekim kompleksom, i neki problem iz detinjstva, ili si jednostavno neki parazit koji mrzi sve osim sebe, e na takve bi trebalo da se placa taksa, porez ili sta god pametnice iz skupstine izglasaju. pfledaj malo statistiku koliko pasa je spasilo zivote ljudi, pogledaj film sa akitom inu, ili idi u zoo vrt da vidis spomenik psu koji je spasao zivot coveku, sram te bilo, mene je sramota sto zivim u istoj zemlji gde i ti. stoko narcisoidna i bolesna. daj boze da te napadne neki manijak ili ludak u tom istom parku gde ti smeta psece govno, pozivas se na boga a podrzavas zakon koji u jednom delu propisuje eutanaziju psa ( to je ubistvo ako ne znas a verovatno ne znas, jer se iz tvog teksta vidi da si glup) veliki vernice i poznavaoce.
|
oddie |
#489 Re: Re: Re: Браво!!2011-12-11 19:42#364: Терминатор - Re: Re: Браво!! svoje kratke cevi koje imas, a dugu koju zelis da imas poklonicu ti ja pa je gurni u dupe, sto se tice frustracija tvoj nadimak govori o tvojoj fristraciji, noktima cu da skupim iza svog psa ali cu onda tebe da nahranim time, govno jedno bolesno i pacenicko, jebem ti mater i tebi i svima koji se kvazi kurcite sa cevima, od kojih svaki dan ljudi ginu po ulicama, stavi je sebi na celo, otkoci, povuci kokot a dalje valjda znas sta treba i spasi ovaj grad, a sto se tice sela, moji su u beograd dosli 52 godine i kad su dosli u beogradu su bili psi, a ne kratke i duge cevi. sve u svemu termionator je na kraju najebao. |
Gost |
#4932011-12-11 20:21Више пси луталица нападају људе од ових који сте ви годподо навели! Пас не може да представља проблем друштву уколико има одговорног власника, како за ове расе, тако и за остале. А и ДОСТА бре више са пљачком, ДОСТА ЈЕ !!! Још само да нам уведете порез на ваздух, бестидници!!! |
Gost |
#4942011-12-11 20:32Kako mogu da budu opasni,ja ne verujem u to!!!Imam dva PitBula,i Macku koja spava zajedno s'njima! I znate li kad cu da im platim,NIKAD!!!! Ova drzava je otisla u k....! |
Gost |
#4952011-12-11 20:47Svaka cast na peticiji za obaranje ove sramne uredbe. Ostavite pse na miru, previse su zaduzili ljude da im ovako vraćate. |
Gost |
#4962011-12-11 20:59Zastitite pse, oni to ceo zivot rade za vas, |
Ovaj post je uklonjen od strane svog pisca (Prikaži detalje)
2011-12-12 02:37- Date of removal: 2011-12-12
- Razlog uklanjanja:
Gost |
#4992011-12-12 03:09Potencijalni porez nije pokusaj vlasti da resi nepostojeci problem nego samo jos jedan vid potkradanja gradjana. |
Gost |
#5002011-12-12 03:40bruka! drzava pljacka narod i trazi svakojake nacine kako da to ostvari! |
|
Светосавски проглас за спас Косова и Метохије: Не ултиматуму – не капитулацији!
Слобода за Андреjа Гњота!
Подршка за одбрану Косова и Метохије - Приступите Покрету за одбрану Косова и Метохије
ПЕТИЦИЈА ЗА ДОНОШЕЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У НДХ У ПЕРИОДУ ОД 1941. ДО 1945. ГОДИНЕ
ИЗЛАЗАК ИЗ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!?
Molim da podržite ovu peticiju,jer to Beogradjani zaslužuju
Подршка иницијативи Покрета Срба Крајишника за Резолуцију осуди геноцида НДХ над Србима
NO to violation of Serbia - НЕ цепању Србије
PETICIJA ZA SKIDANJE JOVANE JEREMIC SA NACIONALNE FERKVENCIJE
Peticija za očuvanje tradicionalnog grba fudbalskog kluba Dečić
Da li želite nešto da promenite?
Promena se ne događa ako ćutite. Autor ove peticije se pokrenuo i preduzeo akciju. Hoćete li i vi uraditi isto? Započnite društveni pokret kreiranjem peticije.
Pokrenite sopstvenu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle interesovati
Петиција за одлагање ступања на снагу наплате ,,Тарифе накнаде за давање на послугу оригинала и умножених примерака ауторских дела издатих у штампаној форми”
10223 Kreirano: 2024-10-20
Peticija da se smijeni ginekolog Vesna Đokvučić Keca
3924 Kreirano: 2021-10-23
PROTIV PARKINGA U VOJVOĐANSKOJ ULICI
787 Kreirano: 2024-11-09
Ostavite nam nasu "Jazzvu"
416 Kreirano: 2024-11-12
PETICIJA ZA DOSTUPNOST KORIŠĆENJA JAVNE POVRŠINE SPOMEN-GROBLJE OSLOBODILACA BEOGRADA
404 Kreirano: 2024-10-28
Peticija za uređenje školskog dvorišta OŠ "Ivan Gundulić"
370 Kreirano: 2024-10-22
Zabrana reklamiranja kockarnica - Podrška izmeni zakona
3506 Kreirano: 2024-07-11
Peticija da se sat na Železničkoj stanici U Novom Sadu zauvek zaustavi na 11:52 časova kao trajno sećanje na nastradale
244 Kreirano: 2024-11-14
Ukidanje odluke o prosečnoj ceni m2-osnovica za oporezivanje za 2025.godinu za Grad Sremska Mitrovica
184 Kreirano: 2024-10-30
ZAKUNI SE U ZAKON! Potpiši peticiju da neovlašćeno deljenje intimnih snimaka postane krivično delo
21862 Kreirano: 2024-03-07
Stanari za izgradnju novih parking mesta u ulicama Velizara Stankovića 1-4 i Vukasovićeva 84-88 i bližoj okolini
106 Kreirano: 2024-10-12
Srbija za neradnu nedelju
79 Kreirano: 2024-10-31
Peticija za novi park za pse na Starom gradu
73 Kreirano: 2024-10-24
Peticija za obnovu zgrade Sokolane
72 Kreirano: 2024-11-06
ОПСТАНАК ДРЖАВНИХ АПОТЕКА
6001 Kreirano: 2024-06-21
Zdravlje mladih ispred profita - Stop lakoj dostupnosti i promociji alkohola deci i mladima!
61 Kreirano: 2024-10-30
Peticija za human tretman i zaštitu pasa lutalica u Novoj Varoši
61 Kreirano: 2024-10-28
SENZORI ZA ŽIVOT DECE! DIJABETES REVOLUCIJA
15784 Kreirano: 2023-11-06
Петиција да се проф. др Кнежевић Душку укине притвор.
602 Kreirano: 2024-09-17
Peticija za zabranu pušenja u restoranima, klubovima i kafićima
47 Kreirano: 2024-10-28