Vlasnici "opasnih rasa" u Srbiji UJEDINITE SE!

Gost

/ #484

2011-12-11 18:27

Sramno je da su nas ceo život učili da je pas čovekov najbolji prijatelj, a sada kada je određenim gradskim lopovima došlo da ukradu jos malo para i napune i najsitnije rupice svojih štekova, usuđuju se da kao i svi iskompleksirani i ego manijaci, okarakterišu u zvaničnom dokumentu kao što je odluka grada određene rase pasa kao " opasne pse " koji je to i kakav kinološki termin i da li iko od tih idiota može da mi objasni koji kriterijum je upotrebljen da se cele rase diskriminišu i obeleže na takav bedan i nestručan način. To samo pokazuje koje beskorisne mase sede u institucijama ove države, IDIOTI GRADSKE VLADE kada pronađete negde taj vaš izmišljen termin " opasnog psa " gurnite ga u dupe, pošto ionako tim parama hoćete da finansirate kojekakve bolesnike slične vama, pedere, izdajnike i sve bolesnike i manijake kojima i sami pripadate. Niste vredni ni da vas neko nahrani govnima tih pasa, kao i svih drugih, napali ste jedne od najplemenitijih životinja na planeti.
Nisam vlasnik psa koji spada u tu vašu izmišljenu kategoriju, vlasnik sam psa rase Cane corso, koju će te verovatno takođe proglasiti kao opasnu onda kada vam budu zatrebale pare da obezbedite nove pederske skupove i dočeke raznih svetskih govnara kojima ljubite dupe. U ulici gde sam odrastao postojala su tri staforda i jedan pit bul, najlepse dane kao dete sam proveo igrajući se sa nima, MANIJACI POREMEĆENI OSTAVITE ŽIVOTINJE NA MIRU, ako ste već sjebali sve nas i zatvorili u geto pustite bar njih, oni od vas ne traže ništa.