Vlasnici "opasnih rasa" u Srbiji UJEDINITE SE!

Oddie

/ #488 Re: Sami ste krivi!

2011-12-11 19:26

#36: - Sami ste krivi!

1. od kad znam za sebe, postoje pedofili koji su jurili tu istu decu po tim istim parkovima, a roditelji tih istih ljudi pedofila sedeli skrstenih ruku, ogradjujuci se od njih _ nije to moje dete.

2.  narkomani koji su tu istu decu i ljude sacekivali po tim istim parkovima i otimali sve sa njih ( da su imali psa to im se ne bi desilo)

3. po tim istim parkovima ljudi seru i pisaju svaki dan , evo moj Cane corso je pre par meseci pojeo jedno takvo govno, od nekog seronje.

4. sto se tice pisanja po gumama, meni su lopovi sva cetiri tocka skinuli, i bilo bi mi mnogo lepse i lakse da mi se neki pas popisao, to se glupi covece opere, aj mi ti sad plati cetiri gume, jebem te glupog i neobrazovanog.

5. i ne nije me sramota sto imam najboljeg prijatelja na svetu, za kojeg necu nista da platim da bi drugi trpali sebi u dzep, bas da vidim kako ce da nateraju ljude koji nemaju novac da to plate.

to sto ti imas problem sa nekim kompleksom, i neki problem iz detinjstva, ili si jednostavno neki parazit koji mrzi sve osim sebe, e na takve bi trebalo da se placa taksa, porez ili sta god pametnice iz skupstine izglasaju.

pfledaj malo statistiku koliko pasa je spasilo zivote ljudi, pogledaj film sa akitom inu, ili idi u zoo vrt da vidis spomenik psu koji je spasao zivot coveku, sram te bilo, mene je sramota sto zivim u istoj zemlji gde i ti.

stoko narcisoidna i bolesna.

daj boze da te  napadne neki manijak ili ludak u tom istom parku gde ti smeta psece govno, pozivas se na boga a podrzavas zakon koji u jednom delu propisuje eutanaziju psa ( to je ubistvo ako ne znas a verovatno ne znas, jer se iz tvog teksta vidi da si glup) veliki vernice i poznavaoce.