PETICIJA ZA UKIDANJE KOMUNALNE POLICIJE

Kontaktirajte autora peticije

Tema diskusije je automatski pokrenuta na peticiji PETICIJA ZA UKIDANJE KOMUNALNE POLICIJE

Gost

2015-01-29 10:46

Veoma opasna "družina"

Gost

2015-01-29 10:50

Pre tri meseca sam sreo dva kom.policajca i pokazao im copor pasa lutalica pored decijeg vrtica.Oni su mi se podrugljivo nasmejali u lice i rekli da su lutalice zasticene i da to njih ne interesuje a da mogu da potazim sintere da to rese.|Dok su odlazili komentar je bio,,Budala misli da mi jurimo kerove,,

Gost

2015-01-29 10:50

Komunalna policija je do sadasnjim radom pokazala da se radi o huliganima koji se zaposljavaju da maltretiraju gradjane a i prava policija nije nista bolja od komunalne, pitam se gde je kultura i vaspitanje, sta li uce u skolama kada se ponasaju kao nasilnici to se mora promeniti i zabraniti jer svako agresivno ponasanje je zapravo NASILJE !

Gost

2015-01-29 10:53

vrlo dobar predlog

Gost

2015-01-29 10:53

Ukoliko je ikako moguće pošaljite link za potpis peticije što većem broju ljudi...

Gost

2015-01-29 10:55

Plasiti se da u svakom momentu moja jadna majka dok putuje prevozom moze biti tucene, hapsena ili zlostvljana od strane jedne privatne firme koja je smisljena samo da bi nas jos vise opljackali, a ova gamad im u tome pomazu.
Sto je dosta, dosta je. Ukidajmo Komunalce.

Gost

2015-01-29 10:55

nepotrebno uspostavljti nekakvu komunalnu policiju koji nisu strucni, sa zavrsenim kursom a da negovorimo o davanju ovlastenja o primeni sile
Rocky

2015-01-29 11:04

Обећавали су "Више реда у Србији"... Али ова параполицијска организација, стиче се утисак, није увела ред, јер се поједини припадници комуналне плиције понашају обесно и бахато. Они, на лицу места и приводе и суде и кажњавају... Извињавам се људима који одговорно и поштено обављају овај посао (неке од њих и лично познајем), али....

Gost

2015-01-29 11:13

Pošto je ovo vreme "štednje" i "stezanja kaiša" ukidanjem ove potpuno bespotrebne službe grad Beograd a i ostale lokalne samouprave bi ta sredstva mogli da preusmere na socijalna davanja na kojima su isti počeli da "štede" i druge korisnije potrebe.

Gost

2015-01-29 11:13

Kakva komunalna policija, tu se radi samo o zaposljavanju stranackih kadrova i da ih mi poreski obaveznici finansiramo, jos jedan tovar ovom bednom i siromasnom narodu. Ima dovoljno redovnih policajaca pa nek ih angazuju kontrolori kad bas imaju problem, tako je uvek bilo.
A moj predlog je da grad zaposli konduktere i pstavi ih u svaki autobus, time bi se uposlio ovaj narod a oni bi naplatili sigurno 90% karata, povecali prihod GSP i zaradili svoje plate. Ali ne da ih zaposljavaju preko omladinske i nekih prevarantskih agencija nego u stalni radni odnos u GSP-u.
A poruka vlastima i gradskim celnicima da je cena karte preskupa za nas standard, ako hocete da vam placamo karte po evropskim cenama onda nam kao vlas obezbedite prvo posao i pristojne plate pa cemo da vam redovno placamo i prevoz.

Gost

2015-01-29 11:47

Glasao sam za SNS ali i ovim putem zelim da im porucim da ovo vreme koje im je jos ostalo do izbora pametnije utrose a ne da nastavljaju sa stazama predhodnih jer ce i oni tako proci.

Ovom narodu treba posao, da rade na otvaranju novih radni mesta, da trce po Srbiji i po svetu kako bi privukli investicije. Kad je narod zaposlen i prima pristojnu platu onda ce da placa i autobus i sve ostalo drzavi.

Komunalnu policiju treba ukinuti jer oni nista ne doprinose da se problemi u gradu resavaju. Narod je na njih alergiocan cim ih vidi jer svi znamo da je to stranacka vojska, izgledaju kao paravojne formacije ili gestapo u drugom sv. ratu.

Postoje redovne inspekcije koje su i do sada obavljale poslove po gradu ali treba ih rekonstruisati i istjerati sve neradnike i korumpirane inspektore.

Natasa

2015-01-29 12:00

Свака част за петицију. Потпуно се слажем. Комуналци немају никакву улогу осим да муче и понижавају грађане! Следећа петиција би требала да буде укидање Бус Плуса. То је приватна фирма која се богати крађом и отимањем од обичних људи. Где је нормално да карта кошта 73 динара у земљи у којој је просечна плата или минималац 250е, а скоро 80% грађана прима тај минималац? Где је нормално да незапослени плаћају карту 1200 дин месечно а пензионери 450 годишње? Где је нормално да комуналци приводе жену у станицу јер није имала карту? Јуче су ме малтретирали у Деспота Стефана, хтела сам да куцам карту, фалило ми је 3 динара на картици, замолила сам их да изађем или да купим код возача карту а они су ме извукли напоље и претили да ће ме одвести комуналци који су такође били ту, 3 метра од нас.

Gost

2015-01-29 12:07

Povecajte broj radnika a smanjite broj ljudi na budzetu.Povecajte odgovornost i obaveze Policiji,ne izmisljajte toplu vodu. I spremite pidzame i papuce,bice noci hladne.

Gost

2015-01-29 12:10

Ovakvi poduhvati mi daju nadu. Moramo se organizovati jer cemo samo tako uspeti da se odupremo u protivnom ce nas GAZITI sve više a GAZE NAS onoliko koliko smo im mi dozvolili. Treba da se suprostavimo i tako dokazemo da nismo retardirana nacija inače nam sledi život isti kao što su imali oni koji su radili na egipatskim piramicama. Pored otimanja i abnormalnog bogaćenja vlastodržaca i njihovih pulena, svakodneno nam se priča da nam je bolje i da mi NE radimo i ne trudimo se dovoljno! Stop ponizavanju nase inteligencije! Uvesti zakon o poreklu imovine a ne slati komunalce da nas tuku za 73 dinara!

Gost

2015-01-29 12:11

Konacno se neko setio da pokrene ovu temu!

Gost

2015-01-29 12:16

Mnogo su se osilili i sto se tiče komunalnih problema nigde ih nema.

Gost

2015-01-29 12:26

Ovo sto se desilo sa onom zenom,kada je privode zbog 73 dinara je sramota i tu komunalnu policiju treba rasformirati sto pre...

Gost

#943 Re:

2015-01-29 12:29

#936: -  

Кад си већ гласао, иди забиј главу у песак и не јављај се...

Gost

2015-01-29 12:35

Prosto ih ukinite. Bitange ste uniformisali.

Gost

#945 Emina

2015-01-29 12:36

Brukaaaaaaaa šta nam rade...brukaaa...Neki neostvareni likovi leče frustracije kroz ,,funkciju,, kontrolora...

Gost

2015-01-29 12:39

Kada su osnivali ovu policiju, na sva zvona su je reklamirali kao zastitinicu gradjana, kao "komsijsku policiju", jer ce svaki delic grada imate svoje "licne policajce", koja ce se brinuti i o starima na ulici, uklanjati nepropisno parkirane automobile... I NISTA OD TOGA!!! Stanujem u ulici Vojvode Stepe gde je nevidjeni haos od saobracaja, dzipovi i veliki automobili parkirani na zelenim površinama, pa nasred ulice sa bahato upaljenim zmigavcima po ceo dan. Nasilje nam je sve vece na ulicama. Na kraju, ne secam se kada sam video poslednji put komunalnog policajca na ulici, a vide se u policijskim automobilima kako se šećkaju po gradu.
Očigledno je da su vladajuće stranke uhlebile svoje ljude , vezali ih za državne jasle i amin!

Gost

2015-01-29 12:44

Pa sta vredi sve ovo kada ljudi nece da potpisu peticiju..samo 11 hiljada za nekoliko dana i ovim tempom da se nastavi nece biti neki veliki broj!! Do sada je trebalo deset puta vise gradjana da potpise, ali ja ih zaista ne razumem zasto to nisu uradili a sigurno su za ukidanje komunalne policije!!

Gost

2015-01-29 12:49

kad zemlja Srbija bude ekonomski stala na svoje zdrave noge i ljudi se budu pristojnije zaposlajvali, a ne gubili posao. sto znaci kad rade imaju i novac i niko nece izbegavati da lati kartu.
A I SRAMOTA JE DA U OVOJ BESPARICI KARTA KOSTA 75 DIN STO ZNACI ZA 4-ROCLANU PORODICU DNEVNO JE KATASTROFA I TO SVI ZNAJU.

I POLITIKA MORA DE SE MAKNE IZ GRADA I DA GRAD VODE LJUDI STRUCNI A NE POLITICKI MILJENICI I RADISE POLITICKIH STRANAKA I DA LOPOVLUK NE POSTOJI, ONDA SA PRAVOM MOZETE NE KOMUNALNU, NEGO PRAVU POLICIJU ANGAZOVATI DA ZAVEDE RED U PREVOZU!!!!

Gost

2015-01-29 12:51

Peticij je sasvim u redu. Treba pitati zastitnika gradjana kako se sam nije javio da komentarise upotrebu Komunalne policije (drzavna sluzba) koju placamo mi, gradjani (preko budzeta) a koristi se da privatnoj firmi (Apex) uteruje pare u kasu!!! Pa i ja mogu onda da trazim da mi Komunalna policijaq naplatgi sitner dugove koji imaju pojedinci prema mojoj firmi. Kratko receno, bezobrazluk, bahatost, pljacka i svinjarija nasih vlasti. Beograd prljavc, isaran, ispljuvan, upisan, usran, na sve strane buvljak, na sve strane parkirana kola na mesima gde je to zabranjeno! nesto ne videh da Komunalna policija radi na ovim problemima. A ljudima iz vlasti puna usta Evrope. Kome mi trebamo ovakvi neuredjeni i smrdljiv.

Gost

2015-01-29 12:54

Dosta je maltretiranja obicnih ljudi .