PETICIJA ZA UKIDANJE KOMUNALNE POLICIJE

Kontaktirajte autora peticije

Tema diskusije je automatski pokrenuta na peticiji PETICIJA ZA UKIDANJE KOMUNALNE POLICIJE

Gost

2015-01-29 08:50

СЛУГЕ РЕЖИМА СТЕ

Gost

2015-01-29 08:53

Data su im ovlascenja da brinu o narodu, oni zlostavljaju narod!

Gost

2015-01-29 08:59

"Komunalna" Svasta vlastodrsci Izmisljaju, samo da
sto vise nakradu. Sramota!!!!

Gost

2015-01-29 09:03

Imam jednu zamerku za sve nas: ŠTO SMO OVOLIKO ČEKALI NA OVO PETICIJU!
Sve je jasno, blam je gde država troši novac u kakvu debilnu "instituciju". Ukidajte to. Teško onom ko želi da gradi karijeru komunalnog policajca.

Gost

2015-01-29 09:18

Bravo! Tako i treba jer ovi su se mnogo osilili.

Gost

2015-01-29 09:20

Nepotreban trosak.
Ucinak 0
Uhlebljenje za decu onih (bilo kojih) na vlasti.
Da se ne zaboravi, sve to PLACAMO mi!

Gost

2015-01-29 09:32

Kao i svemu ostalom u ovoj državi, rešavanju problema naplate se prišlo ad hoc sa siledžijama u uniformi koji privode putnice, a kriminalaca pun grad!
siroma covek

2015-01-29 09:46

ne treba nam komunalna vojska partijskih poslusnika, tu se udomljavaju glasaci...

Gost

2015-01-29 09:48

ovakav vid lopovluka tesko ce se naci i u jednoj zemlji na svetu,neko od guzonja uzima pare a drzava mu daje logisticku podrsku.Bio bi red da saznamo cija je to firma.

Gost

2015-01-29 09:54

bahati, maksimalno drski. ne zasluzuje ovaj narod takvu policiju.

Gost

2015-01-29 10:03

Namena komunalne policije nije da hvata ljude bez karte, vec da kontrolise, opominje i kaznjava ljude koji prljaju grad i na drugi nacin kvari ekologiju. Ovo sto sada rade je sramota i zato dajem glas da se ukinu, yabrani im se hapsenje i upotreba sile. Ako je neko napravio prekrsaj ili krivicno delo, mogu samo da ga snime, a regularna policija da povede postupak.
Ira

#912 Irena

2015-01-29 10:06

ja nemam reci,komunalci ne sluze nicemu...licno sam ih zvala milion puta zbog da mi pomognu,ali mi se niko nije odazvao na konkretan nacin...uglavnom su me upucivali na neka druga vrata,pa ta druga na treca i tako redom dok nisam videla da se samo nerviram i da ja kao pojedinac ne mogu nista da uradim...gledala sam kako komunalni policajac ide kroz centar grada sa cigaretom u ruci i kako baca opusak na plocnik,sta vise tu treba da se kaze...znaci ni sami ne postuju propise,a sta ce nama onada????

Gost

2015-01-29 10:07

Mislila sam da će komunalna policija biti nalik nekadašnjim ulićnim milicajcima koji su znali stanare i probleme u ulicama pod njihovom nadležnošću.Ovi prolaze zadubljeni u sopstvene razgovore, ne primećuju gomile đubreta baćena na nedozvoljena mesta, ne primećuju prosjake,ne primećuju starije i decu kojima je potrebna pomoć.Jedino su im važni nepropisno parkirani automobili, čak ikad ne ometaju saobraćaj i,naravno, bez karata u javnom prevozu.Svako mora da plati kartu ali postoji i kulturniji način da se to postigne.

Gost

2015-01-29 10:11

Neobrazovana stoka sa Kosova.Crne Gore i BiH

Gost

2015-01-29 10:12

Ni do dana današnjeg, nije mi jasna njihova uloga, šta je to: paravojska, parapolicija, paražandarmerija? Kad god je nekom trebala neka pomoć, ljudi moraju da zovu na mobilni a oni dolaze tek za dan-dva, tako da ne znam koja je njihova svrha sem što odvajamo pare za njihove plate.Nisam videla nijednog "velikog biznismena" sa lisicama na rukama koji su pokrali od ovog naroda milijarde, a ovi iskazuju bahatost na narodu zbog šverca od 70 din.

Gost

2015-01-29 10:13

kakav je to nacin ko su ti ljudi odma ukidanje jos nas plase kako ce da nas privode svaki dan sram ga bilo gradani ix placaju sramota u kom gradu zivim

Gost

2015-01-29 10:16

političko zapošljavanje ukinuti ih obavezno

Gost

2015-01-29 10:17

zelim da me kontaktirate ukoliko mogu pomoci na bilo koji nacin

Gost

2015-01-29 10:27

Nije to nikakva Komunalna policija. To je " Stranačka policija ", gde su u ogromnoj većini(čast retkim izuzecima) primljeni nesposobni, nestručni, polupismeni, neprofesionalni kadrovi najpre DS-a, a zatim SNS-a. Dobro je poznato da ta "policija" radi i postoji isključivo zarad interesa stranaka na vlasti, a sve što je u intetesu političkih partija po pravilu je protivno interesima nas građana i na našu je štetu. Bahatost, nesposobnost, totalna neprofesionalnost i nefunkcionalnost karakterišu ovu stranačku policiju. Zbog toga je treba što pre ukinuti i skinuti s grbače poreskih obveznika!

Gost

2015-01-29 10:31

Iz dana u dan izlozeni smo stalnim samovoljama politicara i novih organa reda! Svestan toga vise se ne osećam slobodno u svojoj zemlji. Izlozeni smo stalnim pretnjama novih zakonskih sankcija tako da imam osećaj da sam u kao nekom zatvoru.Ovo je kvazi demokratija!
Peđa

2015-01-29 10:32

Nije to nikakva Komunalna policija. To je " Stranačka policija ", gde su u ogromnoj većini(čast retkim izuzecima) primljeni nesposobni, nestručni, polupismeni, neprofesionalni kadrovi najpre DS-a, a zatim SNS-a. Dobro je poznato da ta "policija" radi i postoji isključivo zarad interesa stranaka na vlasti, a sve što je u intetesu političkih partija po pravilu je protivno interesima nas građana i na našu je štetu. Bahatost, nesposobnost, totalna neprofesionalnost i nefunkcionalnost karakterišu ovu stranačku policiju. Zbog toga je treba što pre ukinuti i skinuti s grbače poreskih obveznika!

Gost

treba ih ukinuti jer su postali gestapo i ne rade ono što bi bilo uobičajeno za takvu vrstu službe oni se ponašaju kao da su oni ti koji treba da provode nečije bolesne ambicije

Sumadinac

#923 Ukinite

Mi dole potpisani zahtevamo od Republike Srbije i Grada Beograda, da ukinu instituciju Komunalne policije koja je osnovana protiv važećeg Ustava Republike Srbije.

Zasto i grada Beograda valjda i u celoj Srbiji.I u Kragujevcu komunalna policija li ti poznaija kao PТJ (protiv taksi jedinica) alijas Žardinjerija pravi pometnju i svoju delatnost prebacuju na druge organe a svakog 5 i 25 redovno primaju plate.BRUKA

Gost

#924 Re:

2015-01-29 10:35

#920: -  

Da dodam, ro nije komunalna već samostalna GSP Policija

kole84

2015-01-29 10:43

stop sistemskoj placki neduznih gradjana Srbije i Beograda, gde idu pare od naplate karata, a mi se vozimo u autobuse bez grejanja, dok gradske vlasti voze se u luksuznim automobilima neka i oni udju u autobuse kada dolaze na posao. A mi koji nismo primili platu i nemamo pare da platimo prevoz odma nam prete sa komunalnom policijom, stop bus plusu i komunalnoj policiji koja nije u sluzbi gradjanja nego u sluzbi rezima da nas pljackaju a oni da zive u potpunom luksuzu. Vratite naplatu karata i sve pare neka idu  u GSP i vec jednom stop korupciji koju uzimaju gradske vlasti od  privatne firme a mi se vozimo u starim autobusima.