Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Quoted post

koleginica

#4044 Re:

2014-03-21 13:17

#4025:

Uopste mi cilj nije bio da budem sarkasticna, samo mi nije u prirodi da odmeravam svaku rec na kantaru. Svi smo ovde odrasli ljudi koji, valjda, umemo da se nosimo sa problemima. Iz tog razloga, oni koji moje komentare smatraju provokacijom, a ne onim sto zaista i jesu, iz najbolje namere im savetujem da ne citaju sta komentarisem, jer mi cilj nije da pokrenem diskusiju izmedju nas samih. Sve ovo iza nas je fino i lepo, ali sad je prelomni momenat. Sve to sto su oni velikodusno usvojili u predizbornoj kampanji je takodje odlican ishod po nas, ali jos uvek NEOBAVEZUJUC. Moji komentari su iskljucivo pritisak na te ONE koji ce sesti u ministarsku fotelju, (a za koje se jos uvek ne zna koji su, i jako mi je zao sto moram da primetim da u ovom `politickom trenutku` SNS nema ama bas nikakvog interesa da uzme prosvetu i obrazovanje, jer ce nasuprot svakoj logici ipak ici u koaliciju) a ne na kolege saborce  a jos manje organizatore, njihov doprinos je zaista nemerljiv.  Poenta mog komentara je da ne bismo smeli da cekamo leto, kad cemo i mi da se razvodnimo, a oni da otputuju na odmore. Moramo imati neki rok pred nama, do kojeg  ocekujemo nesto konkretno i od kojeg i ONI mogu da ocekuju nesto konkretno. Previse smo utihnuli. Neko bi posmislio da nas je prosao prvobitni zanos.

Odgovori

Gost

#4045 Re: Re:

2014-03-21 14:02:17

#4044: koleginica - Re: 

Draga moja koleginice kakve veze ima ko ce da uzme ministarsko mesto ako SNS ima vecinu, il' da ti prevedem jel ti jasno da ako SNS nije za to da nam se produzi rok toga biti nece jer imaju apsolutnu vecinu!!! Stoga je tvoje raspravljanje o buducem nam nadleznom ministru apsolutno bespredmetno. Kao drugo mi trenutno ne mozemo nista ama bas nista dok se ne formira Vlada, e kad se formira Vlada treba vrsiti pritisak na to da izmena i dopuna zakona koju je predlozio jos uvek vazeci ministar u tehnickoj vladi prof. Jovanovic  dodje sto pre na Vladu i da se izglasa u skupstini. Izgleda da si ti taj momenat u svemu ovome zaboravila da mi nismo samo prosli odbor, nego da smo na drugoj tacki predlozene izmene i dopune zakona ( predlog imas na sajtu ministarstrva ). Ja apelujem da kad formiraju Vladu gospodja Lidija  pozove naseg prof. Atlagica da nam kaze kojom dinamikom mi idemo u proceduru i naravno pokretace ove peticije da nam se obrate jer nama se od svih ovih zakona najvise zuri i svima nama gori pod nogama i zelimo da se sto pre agonija okonca.