Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Gost

/ #4045 Re: Re:

2014-03-21 14:02

#4044: koleginica - Re: 

Draga moja koleginice kakve veze ima ko ce da uzme ministarsko mesto ako SNS ima vecinu, il' da ti prevedem jel ti jasno da ako SNS nije za to da nam se produzi rok toga biti nece jer imaju apsolutnu vecinu!!! Stoga je tvoje raspravljanje o buducem nam nadleznom ministru apsolutno bespredmetno. Kao drugo mi trenutno ne mozemo nista ama bas nista dok se ne formira Vlada, e kad se formira Vlada treba vrsiti pritisak na to da izmena i dopuna zakona koju je predlozio jos uvek vazeci ministar u tehnickoj vladi prof. Jovanovic  dodje sto pre na Vladu i da se izglasa u skupstini. Izgleda da si ti taj momenat u svemu ovome zaboravila da mi nismo samo prosli odbor, nego da smo na drugoj tacki predlozene izmene i dopune zakona ( predlog imas na sajtu ministarstrva ). Ja apelujem da kad formiraju Vladu gospodja Lidija  pozove naseg prof. Atlagica da nam kaze kojom dinamikom mi idemo u proceduru i naravno pokretace ove peticije da nam se obrate jer nama se od svih ovih zakona najvise zuri i svima nama gori pod nogama i zelimo da se sto pre agonija okonca.