Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

koleginica

/ #4044 Re:

2014-03-21 13:17

#4025:

Uopste mi cilj nije bio da budem sarkasticna, samo mi nije u prirodi da odmeravam svaku rec na kantaru. Svi smo ovde odrasli ljudi koji, valjda, umemo da se nosimo sa problemima. Iz tog razloga, oni koji moje komentare smatraju provokacijom, a ne onim sto zaista i jesu, iz najbolje namere im savetujem da ne citaju sta komentarisem, jer mi cilj nije da pokrenem diskusiju izmedju nas samih. Sve ovo iza nas je fino i lepo, ali sad je prelomni momenat. Sve to sto su oni velikodusno usvojili u predizbornoj kampanji je takodje odlican ishod po nas, ali jos uvek NEOBAVEZUJUC. Moji komentari su iskljucivo pritisak na te ONE koji ce sesti u ministarsku fotelju, (a za koje se jos uvek ne zna koji su, i jako mi je zao sto moram da primetim da u ovom `politickom trenutku` SNS nema ama bas nikakvog interesa da uzme prosvetu i obrazovanje, jer ce nasuprot svakoj logici ipak ici u koaliciju) a ne na kolege saborce  a jos manje organizatore, njihov doprinos je zaista nemerljiv.  Poenta mog komentara je da ne bismo smeli da cekamo leto, kad cemo i mi da se razvodnimo, a oni da otputuju na odmore. Moramo imati neki rok pred nama, do kojeg  ocekujemo nesto konkretno i od kojeg i ONI mogu da ocekuju nesto konkretno. Previse smo utihnuli. Neko bi posmislio da nas je prosao prvobitni zanos.