Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Quoted post

Vasa Rešpekt

#1158 Kolege, pripremite se!

2014-01-17 15:08

Drage kolege, kada mi je kolega javio za ovu vest, iako sam u romingu iako će me ovo koštati "kao Sv. Petra kajgana", nisam mogao da izdržim. Kao što je kolega Solunski napisao, verujemo da ministar još nije upoznat sa peticijom i da im treba dati vremena, 7 do 10 dana, a onda ćemo opet krenuti u akciju.
Neko gore od kolega pomenu proteste! To je jeste poslednji korak, i verovatno najradikalniji. Sada jedno krajnje direktno pitanje, koje nama pokretačima mnogo znači. DA LI STE SVI OVDE POTPISANI SPREMNI, UKOLIKO SE NE DOGOVORIMO SA MINISTARSTVOM I NE DOBIJEMO 2 GODIME PRODUŽENJA, DA SVI, ALI SVI, IZAĐEMO NA ULICE I POKAŽEMO DA POSTOJIMO!?

Odgovori

Gost

#1162 Re: Kolege, pripremite se!

2014-01-17 15:12:34

Gost

#1163 Re: Kolege, pripremite se!

2014-01-17 15:13:26

#1158: Vasa Rešpekt - Kolege, pripremite se!

Pa nego sta nego jesmo!!! Imam prosek od 9.5 imam jos 8 ispita do kraja.Sta treba da sve bacim u vodu ako ne zavrsim....jel sam ja kriva sto je drzava takva kakva jeste,sto su mi na polovini studiranja roditelji ostali bez posla,sto na ispite izlazim tek kada sam potpuno sigurna da znam jer nemam para za bacanje pa da izlazim na srecu?!

Zozolo

#1167 Re: Kolege, pripremite se!

2014-01-17 15:17:40

NARAVNO!!! Najiskrenije se nadam da ce se ovi polubogovi na vlasti urazumiti, ali ukoliko dotle dodje, na ulice!!! I naravno da mi nismo politicka organizacija, ali i te kako mozemo uticati na stanje na drustveno-politickoj sceni. A kako nismo tikve bez korena, neminovno povlacimo za sobom i svoje roditelje i clanove porodice. Neka porazmisle o tome!!! Ponavljam, ne kalkulisemo svojim izbornim glasovima, ali jesmo cinjenica koja se ne moze zanemariti!!!

Gost

#1169 Re: Kolege, pripremite se!

2014-01-17 15:19:32

DA, NARAVNO DA JESMO!!!
Ako mogu da produze rok u CG i RS, a sto ne mogu u Srbiji? Naravno da mogu, samo moramo da ih nateramo...

Gost

#1170 Re: Kolege, pripremite se!

2014-01-17 15:21:33

Da li ovo znaci da i vi pokretaci peticije ocekujete negativan ishod pa kao krajnju meru predlazete izlazak na ulice?

Kako kad veliki broj nas jedva ima para da dodje u bg ili grad gde studira i plati ispit kad polaze?

Meni nije problem i mogu i to, da izadjem na ulicu..nije mi prvi put. :(

Gost

#1236 Re: Kolege, pripremite se!

2014-01-17 23:00:48

NA ULICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!