Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Quoted post

Solunski
Autor peticije

#1150 Strpljen-spasen!

2014-01-17 14:22

Kolege, sve nas je žacnula izjava ministra, svi smo od krvi i mesa, usred smo ispitnog roka, spremamo ispite, i niko ne može ostati imun na neke njegove rečenice i formulacije. Ono što svako od vas treba da zna je činjenica da iščitavanje teksta peticije od 20 kucanih strana (pravnički uobličenog, potkrepljenog mnoštvom dokaza) iziskuje više od 2 dana, pre koliko smo podneli peticiju. Majka Tereza i pokretači saglasni su da treba sačekati najmanje 7 do 10 dana pre nego što se obratimo nadležnim organima, ukoliko nas oni već ne kontaktiraju. Pretpostavljam da je ministru na konferenciji neko postavio pitanje u vezi sa starim studentima i on je dao odgovor kakav je dao. No, to nas neće omesti u našem nastojanju da izguramo ovu stvar, i to baš onako kako ste je svi vi svojim potpisima zacementirali.

Dakle, bez panike, koncentrišite se na učenje, iskoristite ove ispitne rokove i "slušajte naš radio". :)

P.S. Znate šta vam je činiti: ofanziva na komentare, delimo link... :)

Odgovori

Gost

#1160 Re: Strpljen-spasen!

2014-01-17 15:10:35

#1150: Solunski - Strpljen-spasen! 

Daj boze da uspemo!  Al ako neko obrati paznju on je ponovio sa dodatnom recenicom ono sto je Blic pre par dana objavio da su kontaktiranjem nadleznih u Ministarstvu saznali ko nezvanicnu informaciju! S'tim da je Blic nezvanicno saznao da ce biti produzenje od godinu dana! Procitajte clanak pa cete se uveriti sta pricam!

Gost

#1164 Re: Strpljen-spasen!

2014-01-17 15:14:06

#1150: Solunski - Strpljen-spasen!

Mislim da smo dovoljno bili strpljivi dok peticija i zahtev nije bio predat. Licno sam poslala link na ogroman broj adresa, grupa, moj decko je oblepio jednu visokoskolsku ustanovu, gde radi, obavestenjem o peticiji...

Molim vas, pokretace i advokaticu, da sto pre vec pocetkom sledece nedelje kontaktiraju sve one koji su bitni, i samog ministra, i skonus...SVE!

Inace i pored svih muka koje su me zadesile ja sam jedan od tih kukolja u zitu, los student sa malim prosekom iznad 9,5. Jeste mi ostalo jos dosta ispita, sta cu..radim, bolesna sam, brinem o porodici od svoje 18te, ..jel treba da se jos pravdam?

Ok, ako bude tako onda neka naprave spisak i bolonjaca od uvodjenja tog sistema koji su uspeli da daju sve ispite i ispune svih 60 espb, a ne da im se iz godine u godinu omogucuje da nastave sa 48 jer su oni dobri studenti.

Na ulice ne treba izlaziti, to ce dati samo losu sliku o nama.