Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Quoted post

Gost

#1164 Re: Strpljen-spasen!

2014-01-17 15:14

#1150: Solunski - Strpljen-spasen!

Mislim da smo dovoljno bili strpljivi dok peticija i zahtev nije bio predat. Licno sam poslala link na ogroman broj adresa, grupa, moj decko je oblepio jednu visokoskolsku ustanovu, gde radi, obavestenjem o peticiji...

Molim vas, pokretace i advokaticu, da sto pre vec pocetkom sledece nedelje kontaktiraju sve one koji su bitni, i samog ministra, i skonus...SVE!

Inace i pored svih muka koje su me zadesile ja sam jedan od tih kukolja u zitu, los student sa malim prosekom iznad 9,5. Jeste mi ostalo jos dosta ispita, sta cu..radim, bolesna sam, brinem o porodici od svoje 18te, ..jel treba da se jos pravdam?

Ok, ako bude tako onda neka naprave spisak i bolonjaca od uvodjenja tog sistema koji su uspeli da daju sve ispite i ispune svih 60 espb, a ne da im se iz godine u godinu omogucuje da nastave sa 48 jer su oni dobri studenti.

Na ulice ne treba izlaziti, to ce dati samo losu sliku o nama.

Odgovori

Starkelja

#1173 Re: Re: Strpljen-spasen!

2014-01-17 15:24:14

#1164: - Re: Strpljen-spasen!

Znas kako,bolonjci se nisu mnogo brinuli kakvu ce sliku poslati o sebi,a dobili su sta su hteli!To ne mozemo da im osporimo!Bar kad je to u pitanju,mozemo da se ugledamo na njih.