ДА СЕ ВУК ДРАШКОВИЋ ШТО ХИТНИЈЕ ИСПОРУЧИ ХАГУ !

РАВНОГОРАЦ ИЗ ЧЕТНИЧКЕ КУЋЕ СРБИЈАНСКЕ

/ #32 НЕ БРУКАЈ ВИШЕ ЧЕТНИКЕ НИ РАВНОГОРЦЕ НАКАЗО БРАДАТА

2015-01-29 10:47

Ја сам часни Равногорац , сви су моји били у четницима. Србин сам , Православац , Родољуб и Српкиња ме мајка родила , да поштујем веру својих предака а то је Светосавље Хиландарско , а не да се клањам Степинцу Ватиканском и усташком кољачком ножу . Брадата наказа од Драшковића и од ЦРНОГОРКЕ Данице , то су они Дедеићевци и лењивци , шарићевци и Милове дуванкесе . Моја је мајка носила часну србску народну ношњу , какву то ношњу носи Црногорка Даница кад је на Равну Гору терала шамарима сподобу од Вука , доста је Србима лажних гуслара , јер Срби имају свог слепог и видовитог Филипа Вишњића  и као што Јустиција нема очи , е тако и ови лажни католички и Дедеићеви гуслари  да би говорили  истину морају најмање или да буду слепи, или да имају повез преко очију . А  Црногорка  старица Даница коју у своје креације , облачи Верица Ракочевић  бар тако причају , јер се ове две међусобне " лизачице " , то би у уличном жаргону значило да се креација и креатура слажу  , што није никакво чудо , с обзиром да им сат пешчаник одкуцава , биолошки сат је давно одкуцао . И само ћу се сетити једног вица везаног за Борку Вучић . Кад је дошла на гробље и није могла никако  да пронађе гробну парцелу а присутна јој рекли : Што си баба излазила кад не знаш да се вратиш ? Ово сам испричао због других баба а свим поштоваоцима Вучићке извињавам . Дакле Срби Равногорци , не будите Црногорци , који се одричу због Папе и Ватикана Његоша , само зато што се изјашњавао као Србин . Ви браћо Срби  и сестре  Србкиње имате  свог Православног Бога , своје мајке Српкиње , своју историју, културу , традицију , па и свог Црвен Бана и Вука Караџића , све ви браћо и сестре имате , само немате слоге . Сви су вам важнији од вас самих . Зар у Србији нема способних Срба да нам земљу воде ватиканци и степинци и шарићевци . Српски покрет Оговњен је обрукао Равногорце и четнике за сва времена . Њихови су криминалци представљајући се као четници Равногорци са кокардама силовали и наше сестре Српкиње . Какав црни Драшковић комуњара , отац му је био партизански командант  Видак Драшковић и наређивао да се убијају србска деца . То и брадата наказа ради . Он подржава и НАТО  бомбардере и убице српске деце , то му је чиста генетика , са владиком шабачким немачким шпијуном Лаврентијем Трифуновићем силеџијом и педофилом и протођаконом Љубомиром Ранковићем , преварантом, битангом и хоштаплером  католичи Србе , Да се Срби клањају усташком кољачком ножу . Зато вас и питам у какву је то народу ношњу обучена Црногорка и велики мрзитељ посебно лепих и младих Српкиња , у Српску није . Не бих баш да алудирам на њене године а Даница је старија од Вука и има 74 године , моја је мајка знатно млађа отишла Богу на истину , надничећи и часно прехрањујући своју породицу , те покровом прекривена и смиљем намирисана и Богу је мила . Даница може само сотонама и сатанама да буде драга и огњу пакленом а како није у српској ножњи јер Србкиња није , а неће је ни часни Његошеви Црногорци , што не продају образ за доларе и не живе од нарко - мафије . У каквој ће ножњи бити ова старица кад је сви буду пљували због зла ког су Србима нанели , најбоље би било да јој  времешна модна креаторка или они други са америчким пасошима направе ношњу од дугиних боја . Мада ми жао дуге што је злоупотребљавају , то ипак треба да буде симбол вртића и деце а не хијена чедоморки . Јако ми је жао што не живимо у  доба инквизиције где би многе бабе што су лично у својим усним дупљама поправљале спермограме многих Турцима , Албанцима и Католицима биле живе спаљене . Никако ми не иде у главу са колико је криминалаца и мафијаша и нарко дилера повезан овај јалови брачни пар кад иду у шетњу, а на сваком ћошку дрво , како се сами не обесе , знајући шта ће их снаћи кад проговори мафија коју су скривали од слова закона . А опасни су ти криминалци , очас посла сарадника непослушног спљошти уз врели алсвалт . Ским си такав си . Они су довели црногорску шарићевску мафију и у србску полицију , све сами амерички гуслари . Кртице највећих криминалаца . Не дозволите браћо да нас ова два жива леша и политичка мртваца завађају , јер су добили паре од Ватикана и јер су добили паре од трулог и дивљег Запада да нас запрашују Кемтрејлсима ко комарце . Одреците се Несрпског Секрета Оговњеног и србског несоја . Је.... ли их онај ко их је довео , мада је и он Црногорац Слободан Милошевић син православног свештеника био већи четник од Драшковића комуњаре и партизанског сина , сина ратног злочинца Видака Драшковића . Милошевић је крив што је дозволио овим америчким слугама , доушницима и послушницима који сарађују са мафијом да праве хаос по Србији . А ми браћо Срби поштујмо једни друге и ујединимо се против неслоге , будимо уједињени и сложни . Да наш више нико не свађа и цепка ко иверје да би наш лакше потпалио . Не верујте слаткоречивима , у време кад наше мајке и наши стари родитељи немају ни за лекове , Црногорка старица Даница у НИС- у добија силне милионе , ко је то овој странкињи дозволио и омогућио . У Србији од сад Србин да буде газда и Домаћин и да се испуни Светосавско : Само слога Србина Спасава ! Јер стара народна мудрост каже . што у кући треба у цркву се не даје . Ни ми не дозволимо вероломницима да нам отму веру Православну а самим тим и Србију . У Србији Србин Домаћин ! У Србији Србин да се пита .

Равногорац и Четник  који није продо своју веру за вечеру ко велеиздајник Драшковић 

Не брукај више Четнике Драшковићу са својом криминалном бандом. Четници су часни и поштени Срби из часних, поштених, домаћинских кућа .