Uklonimo HAARP sa Srpske zemlje

Gost

/ #1563

2014-05-25 20:35

Hm... Sve je manje novih potpisnika. Sve je vise povucenih komentara. Naravno, jasno i zasto. Vucic stalno prica pretecim tonom, kada govori o neistomisljenicima (to malo rastrkane opozicije, koja nije organizovana u Srbiji... cega se on plasi!!!)... Njegovi puleni sve jarosnije napadaju ove nase ideje i "sumanute teorije zavere", Vucicevic se nicim drugim i ne bavi... Pitam se samo da li ga dobro placaju ili je u strahu... Pada mi jos nesto na pamet, ali cu precutati.
Poenta je u ovome - ako je on tako ubedljivo dobio izbore, kako pokusava da nas uveri, ako nema postene, hocu reci jace opozicione stranke, makar jedne... Pa cega se on tako boji, nas?! Ko smo mi, neka velika sila?! NE, BOJI SE ISTINE!!!
Boji se da ce izaci na videlo sva istina... pocev od brane Rovni, koja je oduvek bila opasnost po Srbiju, a cuvali su je kao vojnu tajnu (od nas!!! umesto da nas zastite!!!), i koja je odnela tolike sudbine, pa nadalje...
I zato se sva njegova snaga usmerava da se mi ucutkamo i tek se mozete nadati diktaturi!!!
Sledeci korak treba da bude peticija da se pronadju odgovorni za nesaniranje brane Rovni, koja je pukla u vreme poplava!...