Uklonimo HAARP sa Srpske zemlje
Uklonimo HAARP sa Srpske zemlje / Saopštenja / Uklonimo HAARP sa Srpske zemlje / Komentari
Gost |
#12014-05-21 09:58plasim se odgovora na sva ova pitanja... mislim da ce nase vlasto biti "neinformisane" o tim desavanjima, oni cak i "neznaju" da pstoji HAARP kod nas a jos manje cemu sluze. A najgore je sto nece nista ni pduzeti p tom pitanju. |
Gost |
#22014-05-21 10:21Imamo prava da znamo šta se dešava na našoj zemlji i za naše pare. |
Anonymous |
#32014-05-21 10:24Trebamo svi slati ova pitanja svima.... nek se jedom nesto kaze... zasto je ovo tajna ?! |
Gost |
#42014-05-21 10:26Tadasnji ministar vojni je dozvolio postavljanje, zagovornik NATO, a ovi sada ne smeju re da kazu da se ne zamere jer su ih oni doveli na vlast. Sigurno iza boksovanja da se HAARP postavi stoji mito tako da ce se lako otkriti finansijskom proverom doticnog. |
malasirena |
#62014-05-21 11:16pitanje: ne sumnjam nikako u postojenje HAARPa, ali antenski sistem u Beljini kod Barajeva postoji jos od 2012! |
Gost |
#72014-05-21 12:20Posto si neobavesten i to poprilicno, HAARP je poceo sa radom 3 maja ali ne ove godine vec 2012 (nakon cega je sistem rasformiran i preseljen na drugo mesto).... Sve troskove je snosio SAD, bio je instaliran dok je Mirko Cvetkovic bio premijer u vladi... Nemaju nikakvu korist vec samo stetu, pravi dokaz da je HAARP upotrebljen bio bi zemljotres nakon 2-3 dana koji se dogodio u Albaniji.... |
Miki |
#82014-05-21 13:09 |
Gost |
#92014-05-21 13:206.pitanje za medije i predstavnike Države: Zašto se činjenica (očiglednog) postojanja HAARP a u Srbiji, proglašava teorijom zavere - u čijem interesu se lažima negira ono, što se vidi golim okom? |
Gost |
#112014-05-21 13:28Ljudi pogledajte ovu emisiju Hrvatske Televizije ``Na rubu znanoasti`` o HAARPU...gde gostuju ljudi koji su vrhunski strucnjaci i poznaju vrlo dobro temu ``HAARP - psihotronicno oruzje`` jer se bave time vec 20 godina.. PS. Nekolicina nas je vec pisala Lazanjskom na njegovom licnom profilu na facebooku (ima dva profila) i zamolila za informacije o ovom monstruoznom uredjaju..ali na zalost, nikome jos nije odgovorio..verovatno postoji neki razlog i zasto...
|
Gost |
#132014-05-21 15:33 100% PODRZAVAMO SVA OVA PITANJA. JER JE KRAJNO VREME, DA SE PRESTANE SA LAZIMA..... NAROD NIJE GLUP. KAO STO SU LAGALI, KAD JE SA MOST NAD ADOM PRAVIO, TAKO CE I SADA LAGATI, I TRAZITI IZGOVORE. ALI NISU SVESNI, DA MI NECEMO ODUSTATI. ZADNJE DANE SAM PROVEO, I MALKICE SE NACITAO DODATNIH INFORMACIJA TOG HAARP SISTEMA, TAKO DA MOGU REC...... NEDAO NAM MILI BOG, DA GA JOS VISE ZLOUPOTREBE. ONI KOJI TVRDE DA TAJ SISTEM U SRBIJI NE POSTOJI, JE LAZOV NEVIDJENI. |
Gost |
#152014-05-21 15:51Ljudi, to nije istina, sve sto se desava na ovom svetu nije istina. Mama, spremi mi sutlijas, da se utepam uz Semsu. |
Gost |
#172014-05-21 16:31Glupane, ne postoji nikakav antenski sistem u mestu Beljina kod Barajeva. Treba te tužiti za izazivanje panike i bezumno širenje dezinformacija! |
Gost |
#182014-05-21 16:42Poceo je sa radom najkasnije 3.5. 2012, znaci pre dve godine ali verovatnije i mnogo ranije. Odobrenje je potpisao Mirko Cvetkovic a odebrenje je dao i Tadic. Sve troskove snosi Americka vlada, t.j. HAARP projekt, kosta par miliona, trazi dosta struje...Ameri za to placaju dosta. |
GWAR |
#192014-05-21 16:49Traži dosta struje, a? |
Srba Srbinović |
#21 Re:2014-05-21 17:05#19: GWAR - Traži dosta struje, a? A jel ti treba veći dokaz od toga da kad pogledaš u nebo, vidiš bezbroj aviona koji puštaju čudne tragove iza sebe koji se vuku stotinama kilometara? Ili to možd avioni ostavljju kanap za sobom d bi znali da se vrate odakle su došli? N kraju krajeva ova peticija treba da skrene pažnju na sumnju naroda. I da se javno iznese od strane Vlade RS o onome što narod vidi. Nek da objašnjenje zašto ovoliko aviona preleće nad Srbijom sa veoma čudnim tragovima koji se kasnije pretvaraju u razmazane beličaste oblake. Nek objasni narodu otkud toliko velika smrtnost među mladim ljudima i otkud sve više i više rođenih beba sa zdravstvenim manama? Mnogo je pitanja a nigde ni jednog objašnjenja. Gde ti živiš i za koga radiš? Pre svega nam to objasni "GWAR Srbine". |
Gost |
#222014-05-21 17:11Naravno nisam pristalica HAARP-a ali ne mogu da kazem da mi nisu zasmetali pojedini tekstovi unutar ove peticije. Prva stvar je to sto sam video da je neko naveo da ce "tuziti Vladu Srbije". Pre svega da li neko od vas zna tacno kako haarp izgleda, ko moze tacno da tvrdi da zna o cemu prica uopste... Na snimcima i slikama postoji sto verzija, gluposti od stuba na mostu do repetitora, a na peticiji neka skroz leva slika. Druga stvar, ko od vas moze dokazati tacno na sudu sta taj haarp radi, sirite razlicite price, a niko od vas zapravo nije ni siguran o cemu prica. Kada budete mogli da dokazete koja antena je haarp antena, kada budete mogli da dokazete sta taj haarp zapravo radi, a ako hocemo realno, ni jedan gradjanin ne moze to dokazati, jer cak i ako ima jedan koji je kompetentan i obrazovan za te stvari, ko ce njemu tacno dozvoliti da dokaze da nam steti. 90% vas nije ni znalo za haarp pre ovih poplava, i sada taj procenat stanovnistva lupa sta stigne, prosto se ismejem kad vidim kako repetitore proglasavu za haarp antene, a plakao sam kada sam procitao negde da je haarp antena smestena u stubu u mostu... Tako da sam prilicno siguran da je ova peticija cista glupost, naveo sam gore razloge. |
dfefdesdfd |
#23 Re: Re:2014-05-21 17:13Al vi lupate, haos... Prva stvar, to sa avionima nije ista stvar sto i haarp, tako da pricate nesto a nemate pojma sta pricate... To su tvoji dokazi? Sa tim otprilike mozes da obrises pozadinu jer taj koji je stavio haarp antene zna cemu sluze i da stete, pazi da ti to ne bude validan dokaz... majko moja kakve gluposti cu sve procitati |
Gost |
#242014-05-21 17:22Podržavam u potpunosti i iznenadjena sam kako to niko ne spominje ama ni jedna reč,zašto se ćuti? |
Gost |
#252014-05-21 17:31Ljudi samo da vam kazem, ja sam potpisao peticiju i podrzavam i patriotizam i ne volim Amere, itd... Ali samo bih hteo da vas obavestim da tih antena u Beljini NEMA!!! Iz Barajeva sam i tu gde oni kazu da je HAARP je livada :) Toliko od mene, POZZ |
|
Светосавски проглас за спас Косова и Метохије: Не ултиматуму – не капитулацији!
ПЕТИЦИЈА ЗА ДОНОШЕЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У НДХ У ПЕРИОДУ ОД 1941. ДО 1945. ГОДИНЕ
NO to violation of Serbia - НЕ цепању Србије
Peticija za očuvanje tradicionalnog grba fudbalskog kluba Dečić
Слобода за Андреjа Гњота!
Подршка иницијативи Покрета Срба Крајишника за Резолуцију осуди геноцида НДХ над Србима
PETICIJA ZA SKIDANJE JOVANE JEREMIC SA NACIONALNE FERKVENCIJE
Peticija za otkazivanje koncerta Jelene Karleuše za doček Nove godine u Kragujevcu
ИЗЛАЗАК ИЗ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!?
Подршка за одбрану Косова и Метохије - Приступите Покрету за одбрану Косова и Метохије
Da li želite nešto da promenite?
Promena se ne događa ako ćutite. Autor ove peticije se pokrenuo i preduzeo akciju. Hoćete li i vi uraditi isto? Započnite društveni pokret kreiranjem peticije.
Pokrenite sopstvenu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle interesovati
Peticija za otkazivanje koncerta Jelene Karleuše za doček Nove godine u Kragujevcu
13250 Kreirano: 2024-11-26
Okazati nastup Jelene Karleuše u Boru
1623 Kreirano: 2024-12-14
Zdravstveni radnici - podrška studentima i poziv zdravstvenim sindikatima na štrajk
1188 Kreirano: 2024-12-18
Иницијатива грађана да Прокупље добије професионално позориште
1754 Kreirano: 2024-12-05
Peticija za smenu rektora Univerziteta u Novom Sadu
2636 Kreirano: 2024-12-13
VRATIMO AUTOBUSKA STAJALIŠTA PUTNICIMA
678 Kreirano: 2024-12-09
Podrška studentima i zaposlenima Visoke poslovne škole u Novom Sadu
3746 Kreirano: 2024-12-12
Pismo podrške bivših učenika Gimnazije u Velikoj Plani slobodarskim naporima njenih maturanata
220 Kreirano: 2024-12-20
Podrška studentima
2421 Kreirano: 2024-12-06
Roditelji protiv ZDRAVITAS-a
6264 Kreirano: 2024-11-18
Članovi akademske zajednice Univerziteta u Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici: podrška studentima
367 Kreirano: 2024-12-11
Podrška omladini Srbije
65 Kreirano: 2024-12-16
Lekari i zdravstveni radnici za studente!
61 Kreirano: 2024-12-16
PODRŠKA STUDENTIMA - RADNICI RTS-A
51 Kreirano: 2024-12-20
Ne zelimo prvu zonu kod železnicke stanice
36 Kreirano: 2024-12-17
Solidarnost aktera u kulturi sa studentima u blokadi fakulteta u Srbiji!
310 Kreirano: 2024-12-09
Peticija za promena zakona o drzanju i koriscenju metal detektora
20 Kreirano: 2024-12-18
Stop haraču u Vlasotincu!
90 Kreirano: 2024-12-05
Pismo podrške književnih prevodilaca studentima u blokadama
18 Kreirano: 2024-12-21
Peticija da se sat na Železničkoj stanici U Novom Sadu zauvek zaustavi na 11:52 časova kao trajno sećanje na nastradale
1475 Kreirano: 2024-11-14