Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu
Tema diskusije je automatski pokrenuta na peticiji Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu
Gost |
#38512014-02-23 10:20Uzas, kako su ljudi maliciozni.. :(((((( Toliko odvratnih komentara nisam skoro procitala. Gde ce im dusa :(((((((((( |
Gost |
#38522014-02-23 10:50Pitanje za nase "vodje saborce" - Da li otpoceti skrining obrazovanja nama ide na stetu i korist ? Vidim da vecitih nema kao kljucnog problema u reformi obrazovanja i da je najavljeno da izmene zakona cekaju samo vreme da budu usvojene, a da su vec pripremljene. Sto se malicioznih ljudi kolege tice, ne brinite, duboko verujem da ce rok biti produzen, nema druge. Ni meni na b92 nisu zeleli da objave takodje korektan komentar, a od profesora sam dobila pohvalu " steta sto imate jos sedam ispita, pa vi imate prosek preko 9,5 kada ste tako propali, necete Vi tk stici ostali su vam najobimnini ispjti". Izuzetno sam se osetila podrzanom. Zato mnogima i smetamo, jer znamo vec sada vise, er kada nam rok produze to ce nam biti vetar u ledja i bicemo tesko zaustavljivi daljim naporima na putu boljeg obrazovanja i akademskog sloja. Samo verujmo ! |
Marko |
#3853 tekst u blicu - komentari2014-02-23 11:21Pogledajte link i procitajte komentare vezane za nas.Strasno.Ne mogu sam da se izborim pa se malo ukljucite.Javili se i profesori.Komentari su takvi da nemam komentar !! http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/444705/Pljacka-vecitih-studenata-300-evra-za-obnovu-godine-i-prijavu-ispita/komentari#komentar_poslat |
ricma |
#3854 Malo šale2014-02-23 11:37 |
R |
#3855 Re: tekst u blicu - komentari2014-02-23 11:37#3853: Marko - tekst u blicu - komentari Pravi profesori ne ostavljaju takve komentare,niti imaju vremena da ih ostavljaju,vec oni isfrustrirani,oni koji zaradjuju i vise nego sto treba,dok neko nema dovoljno novca ni za osnovne zivotne potrebe,a ima i dosta onih koji su kao i vecina nas duze studirali i preko 10 godina...tako da se ne treba obazirati na te komentare suvise,vec verovati u sebe,uciti i zavrsiti to sto nam je ostalo,a na taj nacin i pruziti podrsku pokretacima ove akcije i ljudima koji su uz nas,i koji znaju da nije zivot samo ucenje i studiranje,da je mnogo vise od toga i da se svako bori u zivotu onako kako zna i moze. |
Gost |
#38562014-02-23 12:24Ma ljudi bas nas briga,nek pisu sta hoce! Najbitnije je da ce biti produzeno do 30.9.2018,i caoooo! :-) |
Ovaj post je uklonjen od strane administratora stranice (Prikaži detalje)
2014-02-23 12:43- Date of removal: 2010-05-29
- Razlog uklanjanja: spam
Gost |
#38582014-02-23 12:53Meni je ostao samo deo zadnjeg ispita,radila sam sve ove godine i usput i zavrsavala fakultet, cak sam imala i nekih porodicnih problema(smrt u porodici) i ne zelim da mi sav trud,rad i svi polozeni ispit,propadnu zbog polovicnog zadnjeg ispita koji je neminovno da cu poloziti jer sam dala svih 33,pa bi bilo stvarno tuzno da ne dam i deo poslednjeg ispita.Oduvek sam znala i zelela da upisem Fakultet Politickih Nauka jer je to za mene jedan od najboljih i najlepsih Univerziteta i zaista zelim da diplomiram na(ja kezem)"mom fakultetu"jer ga tako i dozivljavam. Hvala |
Gost |
#38602014-02-23 16:24Bolesno...tesko bolesno drustvo.Ljudi losi...toliko losi da ce istruliti od sopstvene pakosti i zlobe.Veoma izrazena nepismenost posebno nesrecnih,iskompleksiranih ljudi koji se predstavljaju kao fakultetski obrazovani!Sticem utisak da su u pitanju ljudi koje niko ne pita za misljenje(cak ni reda radi,da se bar okolina pravi da ih zanima sta oni imaju da kazu na bilo koju temu),da je komentar na neku vest jedini nacin da ih bilo ko po bilo kom osnovu uvazi/bar procita sta to misle neobrazovani,pritupi,ljubomorni i neuroticno-agresivno-opsednuti o tudjem obrazovanju koje oni sasvim sigurno ne placaju,ne tice ih se,i koji su opsednuti profesijom pastira(tipa:neko ko nije bio u stanju da zavrsi studije do sada treba da cuva ovce)a zapravo pocinje da izlazi na povrsinu onaj njihov potisnuti sodomski poriv u zoofilnoj konotaciji-ako je o ovom rec jos dugo ce oni takvi,nazalost,ostati. |
Gost |
#38622014-02-23 17:54Procitala sam komentare u Blicu. Strasno! Sramota me je sto zivim u ovoj zemlji. |
Gost |
#38632014-02-23 18:47Ovo je zaista sjajna stvar da se utice na vladu da pomeri rok za zavrsetak studija po starom planu i programu jer mnogima je ostalo dosta ispita sto mozda zbog manjeg zalaganja za ucenje,sto zbog nemogucnosti da plate skolovanje pa kad su kasnije i nekako bili u mogucnosti da se skoluju i plate skolarinu ne mogu postici tolike ispite da daju za tren oka,a svi znamo da treba se dosta potruditi da bi se spremio ispit i od 500str.a kamoli neki tezi,pa nije samo ni znanje u pitanju nego i sreca itd.da ne duzim puno...ovo bi znacilo puno svima nama,pogotovo onima kojima je ostalo 5-6 ispita,gde ne smeju pasti ni u jednom roku da bi zavrsili do sep.2014e...zaista veliki pritisak i stressss...bilo bi JAKO LEPO kad bi nam izasli u susret i prihvatili ovu peticiju i pomerili krajnji rok,jer ipak ovo nije osnovna skola koja je obavezna i ne placa se,nego ozbiljna edukacija i obrazovanje koje sticemo mukotrpnim radom i nekad se tj.nikad se ne mogu predvideti sve zivotne situacije koje ce nas ometeti u ucenju i davanju ispita i sl. I naravno svaka cast onima koji su ovu brigu prebrinuli,ali nazalost ili na srecu nismo svi isti i istih mogucnosti...pozdrav svima |
2014-02-23 20:04- Date of removal: 2010-05-29
:) |
#38672014-02-24 09:22Da li osoba koja radi dva posla,ima dete,zali da zavrsi fakultet i uci kad ima Slobodnog vremena zasluzuje etiketu vecitog studenta koji je lenj,koji nije u stanju da zavrsi ??????????????????????? Da li je student koji je zavrsio fakultet u roku uz svu podrsku roditelja,koji je imao obavezu samo da studira zasluzio etiketu vise vrednog od prvog,da li je on vise odgovoran? Razocarana sam komentarima ljudi....Napadamo,napadamo,napadamo,ne razmisljamo sire.Koliko sam se odusevila angazovanjem advokatice toliko sam se razocarala u ljude koji nemaju ni malo tolerantnosti u sebi...Istina je da su neki od nas lenji,ali ovoliko napada...Sta reci osim do pobede i uz optimizam uprkos razocarenju... :* |
Gost |
#38682014-02-24 10:52odavno sam naucila da se ne osvrcem na takve komentare,to su ljudi koji do podne mrze sebe od podne sve ostale,nisu vredni ni jednog mog osvrta na njih tako da psi laju karavani prolaze....BOLI ME UVO!!!!! |
zasto? |
#38692014-02-24 11:26Pokusao sam da objavim komentar u Blicu gde sam "akademski gradjanima" koji su zestoko kritikovali nas kojima su se produzile studije,ponudio sledece tekstove iz novina http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/Korupcija-na-fakultetima-ispit-za-300-evra.lt.html ihttp://arhiva.kurir-info.rs/Arhiva/2005/novembar/18/V-19-18112005.shtml ,ali to nije objavljeno iz nekih razloga. |
Gost |
#3871 Re:2014-02-24 11:43Meni se cini da ovakav clanak nije izasao u spomenutim novinama sasvim "slucajno" u ovom trenutku..kao, hajde da se igramo pravih novinara i da ogolimo sve sta se radi na fakultetima.. Ovoliki broj negativnih, zlobnih komentara nisam dugo videla, gotovo kao da je bio cilj ove vesti da se napravi razdor izmedju nas i profesora i fakulteta. Pa godinama unazad se na fakultetima naplacivalo sve i svasta po raznim cenama, zavisno od fakulteta, ali sada je prosto kao izaslo na videlo i u prvi plan. A pare su vazda bile ultimativni motiv za lose odnose medju ljudima. Kreiranje pritiska na profesore i fakultete, a culi smo koliko autonomije imaju, na sednici Odbora za obrazovanje..hmmm Nadam se, tj. verujem da ovo budnim okom prate i nasa advokatica i pokretaci peticije, i da ce sve to ukalkulisati u nastavak nase akcije. ;) |
zasto? |
#3872 Re: Re:2014-02-24 12:18Koleginice i kolege,ovo sam hteo da ponudim kao neoboriv argument "akademcima",tj. profesorima(komentar pod sifrom Prof-BU se bavio materijalnim statusom profesora) i studentima ili nekim trecim,koji su onako "ostro",ne birajuci reci tipa lenjivci,dokolicari,blejaci i slicno(na B92 je jedna prokomentarisala studente i taksiste nazivajuci ih najgorim sljamom,sto je interesantna retorika nekoga ko prati informativnu kucu koji se deklarise kao borac protiv "govora mrznje")komentarisali nas status na fakultetima i drustvu uopste.Mislio sam da ipak uzmu u razmatranje i ove cinjenice pre nego sto "nadahnuto" raspale u svojim komentarima po ljudima cije su se studije produzile(apsolutno sam za to da se izbaci uvredljiv termin "veciti studenti")i koji su,sta god oni mislili,ipak i njihove kolege.Smatram da takvi treba da budu dodatni motiv da se izborimo za nase pravo da zavrsimo studije,a da mi svojim argumentima i retorikom pokazemo sta je ponasanje dostojno akademaca. Jos jednom velika zahvalnost advokatici Lidiji i pokretacima peticije na svemu sto su ucinili i cine za nas. |
Gost |
#38732014-02-24 13:31ja mislim da treba da tuzimo svakoga ko nekome kaze da je veciti student ako za to nema argument... |
2014-02-24 14:06- Date of removal: 2010-05-29
Gost |
#38752014-02-24 14:28Ma te komentare pisu jedne te iste osobe kojima iz nekog razloga ne odgovara da nam se produzi mogucnost studiranja po starom, verujte. Zasto bi se iko normalan izludjivao tolikom kolicinom zlobe ako ima svoj zivot i svoje probleme. |
|
Светосавски проглас за спас Косова и Метохије: Не ултиматуму – не капитулацији!
NO to violation of Serbia - НЕ цепању Србије
Peticija za otkazivanje koncerta Jelene Karleuše za doček Nove godine u Kragujevcu
Слобода за Андреjа Гњота!
PETICIJA ZA SKIDANJE JOVANE JEREMIC SA NACIONALNE FERKVENCIJE
ИЗЛАЗАК ИЗ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!?
Подршка за одбрану Косова и Метохије - Приступите Покрету за одбрану Косова и Метохије
Zahtev za razoružanje Lojalista
ПЕТИЦИЈА ЗА ДОНОШЕЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У НДХ У ПЕРИОДУ ОД 1941. ДО 1945. ГОДИНЕ
Peticija za očuvanje tradicionalnog grba fudbalskog kluba Dečić
ПОЗИВ ПАТРИЈАРХУ И САБОРУ: ОЧУВАЈМО ВЕРУ!
Da li želite nešto da promenite?
Promena se ne događa ako ćutite. Autor ove peticije se pokrenuo i preduzeo akciju. Hoćete li i vi uraditi isto? Započnite društveni pokret kreiranjem peticije.
Pokrenite sopstvenu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle interesovati
Podrška studentima! Ostavke čelnika UP!
7086 Kreirano: 2025-01-08
POKRETANJE POSTUPKA ZA ZABRANU DELOVANJA POLITIČKE STRANKE "SRPSKA NAPREDNA STRANKA"
3109 Kreirano: 2025-01-03
Подршка запосленима у просвети
3700 Kreirano: 2024-12-30
Петиција за одржавање јануарског испитног рока на свим факултетима у Србији
1350 Kreirano: 2025-01-08
ГЛАС НАСТАВНИКА - ПОДРШКА СТУДЕНТИМА
705 Kreirano: 2025-01-13
NECU SINDIKAT HOCU FORUM PREDSKOLSKE/OSNOVNE/SREDNJE SKOLE
663 Kreirano: 2025-01-14
Pismo roditelja maturantkinja i maturanata Predsedniku Vlade Republike Srbije
329 Kreirano: 2025-01-13
Иницијатива грађана да Прокупље добије професионално позориште
2952 Kreirano: 2024-12-05
STOP UKIDANJU TROLEJBUSA I PRIVATIZACIJI GSP-a!
1231 Kreirano: 2025-01-02
PROSVETNI RADNICI SE PROTIVE ODLUCI "REPREZENTATIVNIH" SINDIKATA
255 Kreirano: 2025-01-15
Podrška studentima
3050 Kreirano: 2024-12-06
Zahtev za razoružanje Lojalista
4023 Kreirano: 2025-01-01
Marina Heroina grada Novog Sada
82 Kreirano: 2025-01-13
Znanje i moral na prvom mestu. Podrška profesoru Vladimiru Dugaliću.
3612 Kreirano: 2024-12-26
Smena direktora Jovine gimnazije
1519 Kreirano: 2024-12-02
DA SE ČUJE GLAS PRAVNIKA
446 Kreirano: 2025-01-04
Zdravstveni radnici - podrška studentima i poziv zdravstvenim sindikatima na štrajk
1315 Kreirano: 2024-12-18
Markov i Mašanov zakon
4364 Kreirano: 2023-09-14
Roditelji protiv ZDRAVITAS-a
7301 Kreirano: 2024-11-18
Termalna Banja u VRBASU
29 Kreirano: 2025-01-13