PETICIJA ZA ZABRANU GEJ PARADE U BEOGRADU 2013
Tema diskusije je automatski pokrenuta na peticiji PETICIJA ZA ZABRANU GEJ PARADE U BEOGRADU 2013
ukljucite mozak Gost |
#201 Re:2013-09-25 19:21Nacira umire zato što vi heteroseksualci ne pravite decu nego se drogirate, ločete, lomite inventar, tučete kontrolore u prevozu |
Gost |
#2022013-09-25 19:33NEEEEE GEEEEEJJ PARADIIIIIIIIIIIIIIIIII |
ukljucite mozak |
#203 Re:2013-09-25 19:57Prvi deo komentara odličan, drugi no comment. Jednoumlje, koje smo imali u skoroj prošlosti - komunizam. |
ukljucite mozak |
#204 Re:2013-09-25 19:59NEE BILO KAKVOJ PARADI, PA I GAY. ZA REŠAVANJE PROBLEMA POSTOJE DEMOKRATSKE INSTITUCIJE A NE ULICA.
|
Gost |
#2052013-09-25 21:35Zabraniti jer nas to jako iritira provocira i budi u nama veoma veliku negativnu energiju koju ćemo verovatno tog dana osloboditi iz sebe |
SAMO ČOVEK |
#206 Re: Re:2013-09-25 21:53A VI ĆETE DA JE SPASITE ? PLUS i PLUS daju MINUS, ISTOPOLNE STRANE MAGNETA SE ODBIJAJU A NE SPAJAJU,NE ZNAM KAKO ĆETE SAMO TO DA URADITE. TAČNO JE DA SE OPIJAJU,LOME ITD, ALI.....
|
ukljucite mozak |
#208 Re: Re: Re:2013-09-26 03:37Ako si pročitao sve moje komentare, mogao si zaključiti da sam protiv ne samo gay parade, već protiv bilo kakvog takvog masovnog okupljanja, jer, to u srpskom narodu ne može proći bez posledica. Razoriće centar mog grada, na mom lokalu će možda napisati "kako je bilo na paradi, lopove", niti sam lopov niti sam učestvovao u paradi. Ne sviđa mi se kako je ova peticija postavljena. Odmah pretnja batinama, vređanje da smo bolesnici i ostali nisko-kulturni komentari. Egoizam i mišljenje da si uvek u pravu su dokazani psihički poremećaj, homoseksualizam nije, bez zaklinjanja na bibliju. Kako sam napisao i pokretaču ove peticije, odmah bi potpisao ovu peticiju, ali pogrešno je postavljena. Da je postavljena sa komentarima, protiv sam gay parade, bez pozivanja na decu i ostale izvikane parole, celu noć bi proveo u njenom šerovanju. Ovako, izvinite ne. Što ne pravite po dvoje-troje dece nego samo jedno? Što ne kontrolišete gde vam je dete posle škole, posle 22 časa? Da li kupuje pivo u diskontu? Ne, napravite jedno, bitno da si baja, i posle ga pustite da ga ulica vaspitava. Izvini ali dete koje sa ocem ceo dan sedi na pijaci dok on loče ne može postati ispravni čovek. Dete koje se kladi u kladionici i navikava da na mufte zarađuje novac isto neće postati ispravni čovek. To će dovesti do propasti ove nacije. A ne šačica pedera. Nešto sada mislim da ovo neko i namerno radi (mislim organizuje paradu) da bi se stvario nered, da bi se bespotrebno trošila znatna sredstva, da bi se huliganima omogućila sredstva (pljačkanjem prodavnica) za dalji život u neradu, kocki, alkoholu. Možda su ti gej-aktivisti samo "gej-aktivisti" glumci kojima je zadatak da dovedu do nereda. Shvatite pedera je bilo i biće. I nije poenta u tome. Poenta je da se iskoreni jednoumlje. Vratimo se u skoriju prošlost svi su pevali "druže Tito mi se kunemo", a sada ti isti bacaju drvlje i kamenje na njega. |
Ovaj post je uklonjen od strane autora peticije (Prikaži detalje)
2013-09-26 06:35- Date of removal: 2013-09-26
- Razlog uklanjanja:
Gost |
#2102013-09-26 14:42ту пошаст треба зѕбранити,нека се шетају тамо где их воле и подржавају.све те бочеснике и паченике треба у рудник на принудни рад,па да видим онда да ли би им било до параде срама и разврата! |
Rhodiolin |
#211 Psihička bolest...2013-09-26 14:49Propagiranje homoseksualizma je isto što i propagiranje AIDS-a ili neke druge bolesti u smislu "Imajte ga svi, fantastično je!" Samo što su ljudi oboleli od AIDS-a svesni svoje bolesti. Kao drugo, što se više reklamira ovaj homoseksualizam (u državi gde ga većina ne podržava), to će ih više ljudi i mrzeti. Da ne prave ovoliko buke oko svoje seksualne orijentacije mislim da bi u državi imali jedan problem manje. A ovako u sledećih mesec dana ćemo dočekati nekoliko vesti sa prebijenim pederima... |
Немањићка |
#2122013-09-26 20:24Оно што не желиш себи не пожели ни другоме .Себи желим рај и живот вечни...псалам 7.(15)Копа јаму и ископа, и паде у јаму коју јеначинио. (16)Злоба његова обрати се на његову главу ,и злочинство паде на теме његово... |
Gost |
#2142013-09-26 23:54neka se seksaju koliko hoće ali da se javno deklarišu ko su i šta su to sam protiv te njihove parade sramote a ne ponosa |
gost |
#219 Re: Psihička bolest...2013-09-28 11:06#211: Rhodiolin - Psihička bolest... Kako to moze biti isto??? Od AIDS-s mozes umreti...... Drzava nema problema sa pederizmom vec ljudi... drzavu boli kurac jesi li ti gej ili ne. Sto je toliki problem iskulirati? + Pederizam postoji jos od starih grka i u zivotinjskom svijetu. Tesko da se to moze smatrati bolescu. Problem naseg naroda je sto da vidi dve ljepe zene da se ljube to je u redu, a ako vide 2 muskarca nije.... Zasto nikada nisi cuo lezbejke su prebijene zato sto su gej tj homoseksualne??? |
Malo razmiljanja ljudi |
#2202013-09-28 11:18Poenta je da ne treba paradirati. A mi ne trebamo da idemo tamo gde su oni samo da bi ih psovali i tukli... Iskulirati samo i vise se brinuti o problemima koje sami imate a ne o problemima koji drugi ljudi imaju. Koja korist spominjanja biblije kada pola ljudi koji je spominju ne znaju sta pise tacno vec lupaju. Jedan je rekao kako moze u jednoj Hriscanskoj zemlji da se paradira.... Isto kao sto se vode ratovi, ubija, opija, kocka, siliju. Zasto svi koji psuju pedere ne odu tamo gde je zena neka silovana i traze tog koji je silovao da ga ubiju od batina? Zasto ne odu tamo gde je zena ubila muza i dijete jer je pukla i nju ne nadju i ubiju od batina? Manimo se pedera ima u nasim drzavama bitnijih problema od njih .... peticija neka se potpise i nek ne bude vise paradiranja ali nema potrebe ako se odrzi da svi odu tamo koji mrze pedere i pocnu tuce... |
|
Светосавски проглас за спас Косова и Метохије: Не ултиматуму – не капитулацији!
PETICIJA ZA SKIDANJE JOVANE JEREMIC SA NACIONALNE FERKVENCIJE
ИЗЛАЗАК ИЗ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!?
Подршка за одбрану Косова и Метохије - Приступите Покрету за одбрану Косова и Метохије
Zahtev za razoružanje Lojalista
ПЕТИЦИЈА ЗА ДОНОШЕЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У НДХ У ПЕРИОДУ ОД 1941. ДО 1945. ГОДИНЕ
Peticija za očuvanje tradicionalnog grba fudbalskog kluba Dečić
NO to violation of Serbia - НЕ цепању Србије
Peticija za otkazivanje koncerta Jelene Karleuše za doček Nove godine u Kragujevcu
Слобода за Андреjа Гњота!
ПОЗИВ ПАТРИЈАРХУ И САБОРУ: ОЧУВАЈМО ВЕРУ!
Da li želite nešto da promenite?
Promena se ne događa ako ćutite. Autor ove peticije se pokrenuo i preduzeo akciju. Hoćete li i vi uraditi isto? Započnite društveni pokret kreiranjem peticije.
Pokrenite sopstvenu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle interesovati
Podrška studentima! Ostavke čelnika UP!
7064 Kreirano: 2025-01-08
POKRETANJE POSTUPKA ZA ZABRANU DELOVANJA POLITIČKE STRANKE "SRPSKA NAPREDNA STRANKA"
3060 Kreirano: 2025-01-03
Петиција за одржавање јануарског испитног рока на свим факултетима у Србији
1341 Kreirano: 2025-01-08
Подршка запосленима у просвети
3671 Kreirano: 2024-12-30
ГЛАС НАСТАВНИКА - ПОДРШКА СТУДЕНТИМА
662 Kreirano: 2025-01-13
NECU SINDIKAT HOCU FORUM PREDSKOLSKE/OSNOVNE/SREDNJE SKOLE
609 Kreirano: 2025-01-14
Pismo roditelja maturantkinja i maturanata Predsedniku Vlade Republike Srbije
327 Kreirano: 2025-01-13
STOP UKIDANJU TROLEJBUSA I PRIVATIZACIJI GSP-a!
1225 Kreirano: 2025-01-02
Иницијатива грађана да Прокупље добије професионално позориште
2941 Kreirano: 2024-12-05
Podrška studentima
3045 Kreirano: 2024-12-06
Zahtev za razoružanje Lojalista
4021 Kreirano: 2025-01-01
Znanje i moral na prvom mestu. Podrška profesoru Vladimiru Dugaliću.
3610 Kreirano: 2024-12-26
Markov i Mašanov zakon
4364 Kreirano: 2023-09-14
Smena direktora Jovine gimnazije
1519 Kreirano: 2024-12-02
DA SE ČUJE GLAS PRAVNIKA
446 Kreirano: 2025-01-04
Roditelji protiv ZDRAVITAS-a
7299 Kreirano: 2024-11-18
Termalna Banja u VRBASU
29 Kreirano: 2025-01-13
Smeniti glavnog i odgovornog urednika Prvog programa televizije RTV
2557 Kreirano: 2024-12-24
ПОЗИВ ПАТРИЈАРХУ И САБОРУ: ОЧУВАЈМО ВЕРУ!
659 Kreirano: 2024-12-25
Петиција да се помире Нина Фимић и Урош Лазић
24 Kreirano: 2025-01-10