PETICIJA ZA UKIDANJE KOMUNALNE POLICIJE

Kontaktirajte autora peticije

Tema diskusije je automatski pokrenuta na peticiji PETICIJA ZA UKIDANJE KOMUNALNE POLICIJE

Gost

2013-01-15 13:05

Поѕвали смо их 12 децембра 2012. године, да интервентно зауставе вандализам у стамбеној згради од стране непознатих лица. Одговорили су нам епоштом 12.јануара 2013. године.

Gost

2013-01-17 10:48

ти комунални полицајци су себи дали превише овлашћења којих ни сами нису свесни.
Srle

#78 Sugestija

2013-01-19 14:16

Molim da i Vi potpisete peticiju protiv Parking Servisa na adresi: http://www.peticije24.com/peticija_za_izmenu_pravila_koja_nam_je_nametnuo_parking_servis

Gost

2013-01-20 18:33

Počeo narod i njih da pegla.Dosta je bilo!
uciteljica ljilja

#80 iskustvo

2013-01-26 13:39

Moj slucaj: isla sam sa malim unukom i nisam mogla da izvadim krtu da im pokazem jer sam drzala dete i torbu. Izmaltretirali su me tako da sam izasla placuci iz autobusa. Zvala sam upravu u mekenzijevoj da se zalim, odgovor je bio da sve to napisem i dodjem licno da predam a oni ce da provere. Znaci jos jedno mrcvarenje i gubljenje vremena. Jos nesto, uniforme su im grozne, kao ustaske onako crne, ne mogu da se otmem neprijatnom utisku!
Bane
Gost

#81 UKINUTI

2013-01-27 08:42

Teret su za budzet , i nema koristi od njih . Privatna policija koja se finansira iz budzeta , to tako ne moze !!!

deh

2013-01-27 15:10

puna podrska svih gradjana protiv komunalne policije i njihovog terora nad narodom
Cokli

2013-01-28 11:38

Kako se u teskim ekonomskim uslovima ipak trosi na stvari bez kojih smo do sada mogli,mogli?!
Zna se,komunalna policija je produzenje ruke vlasti podmuklim nacinom manipulisanja frazama poput "komunalna".Ej pustite vojsku u punoj ratnoj opremi neka kontrolisu karte na busu,i onako smo tim putem posli!!!
Dorćolka

2013-01-28 19:24

Ja nisam čula da je Komunalna policija išta pametno uradila! Zato sam apsolutno za ukidanje iste jer je plaćamo ni za šta!

Gost

#85 Re: M.J

2013-01-29 20:51

#10: -

Mnogi gradovi je imaju. Kod nas je najveci problem neplacnje karti.

Gost

2013-02-01 17:00

KOMUNALNA POLICIJA se pretvorila u bandu razbojnika. Iritiran sam što sam kažnjen jer je moj maltezer stajao pored moje noge, a nije bio na povocu dok su oko mene trčali opasni psi lutalice za koje mi je komunalna policija rekla da ih oni ne interesuju.

Gost

2013-02-05 18:18

kom.pol. na sve strane ovde na limanu u novom sad reketira pekare,poslasticara u fruskogorskoj ulici,vlasnika rostilja na lim.pijaci,to su moji drugari,ali ne smeju da ih prijave,a kome da prijave,jer ce ih tek onda goniti,strasno,ukidajte ih,a svoja ovlascenja primenjuju na bakicama koje prodaju puslu suvog cveca,najstrasnije,...poz

Gost

2013-02-16 17:36

od komunalne policije, nikakve koristi za zajednicu. država neka smanji paranoju umesto što jača represiju prema stanovništvu. mislim na ekonomsku represiju.

Gost

#89 Re:

2013-02-16 17:38

#86: -

ne interesuju ih, jer nemaju kome da fakturišu "prekršaj"

Gost

#90 nesluzi onome cemu treb ada sluzi

2013-02-16 20:42

Jedna parapolicijska organizacija , formirana pod narodnom voljom a sluzi za privatne poslove .
Vise nego sramotno da ima ovlascenja da kontrolise putnike po autobusima .
Ukanja rome sa ulica , nedajuci im to malo djubreta da prodaju koje nakupe . Posle jos sikaniraju da su oni ti koji traze azil u E.U. . Sluze im samo u politickoj kampanji pred izbore kad im udele neke socijalne pakete .
Nerade svoj posao za koji je narod i hteo da se formira ta policija . Doduse nemogu ni da stignu od privatnih naredjenja .
bilo kakvo izivljvanje makar bilo samo i verbalno u zemlji gde vise ljudi neradi nego sto radi je je ne za osudu vec za ukudanje . Ne tih ljudi koji rade to vec onih kojinjima upravljaju .
Sama po sebi cinjenica da nisu birani lutriskim sisteom kandidati nego partiskim , govori vise nego sve ovo dosada .
NAJVAZNIJE NIJE ORANICEN RADNI VEK U DRZAVNIM ORGANIMA NA 10 GODINA STAZA . Posao je nasledan i moze ga dobiti samo visa rasa u Srbiji.
Niko nije video rome da rade u drzavnoj sluzbi . Razumete o cemu pricam .
rajko

2013-02-18 21:58

ss divizija se tako nije ponasala,kao ovi komunalni policajci.svie bitange i drumski razbojnici koji su izbaceni iz mup_a srbije,opet se docepali uniforme.

Gost

2013-03-19 07:00

NAJURITI HULIGANE ZAUVEK I ZA SVA VREMENA.

Gost

#93 Re:

2013-03-23 12:54

#4: zlaya -

a ko si ti da te neko nesto pita?

shipu racku

2013-03-23 13:01

More volovi jedni,nek vas preplave cigani sa robom iz kontejnera,dabogda zarazu dobili,nek vas voze divljaci taksisti za 5000 din i prebijaju ako ne platite,nek vam komsije orgijaju po celu noc,nek vam vlasnici/krimosi iz svojih kafica mozak probiju sa TUC TUC,nek vam majmuni,od kojih je i vas 70 posto kola na terasu parkiraju,a vi bacajte kese sa djubretom sa iste,ugusite se u sopstvenim govnima,ne treba jebenoj Srbiji Komunalna Policija,to ste u pravu,Vama treba shtala i cobanin sa motkom!!!Jebo vas i Djilas i Toma i Dacic i ja sa njima!!!
Dragoljub Milosev- sociolog

#95 Podrska peticiji

2013-03-23 23:00

Kao gradjanin Republike Srbije i kao sociolog u potpunosti podrzavam peticiju za ukidanje komunalne policije u Srbiji.
Pripadnici tzv. komunalne policije u vise navrata u razlicitim delovima Srbije svojim bahatim i neprofesionalnim ponasanjem pokazali su da nisu na visini zadataka koje bi trebali da obavljaju osim ako im neposredni zadaci nisu maltretiranje gradjana Srbije i zastita interesa pojedinaca i oligarha.
U Srbiji i inace postoji sramno ponasanje i mnogih drugih ( narocito uniformisanih) sluzbenih lica koja svoj status sluzbenog lica dozivljavaju kao pravo da maltretiraju, provociraju i omalovazavaju gradjane nemajuci pri tom cesto obzira ni prema starijim licima. osobana sa invaliditetom i sl.
Da bi se stvari dovele u red NEOPHODNO JE DA AROGANTNO PONASANJE SLUZBENIH LICA BUDE K R I V I C N O D E L O. Pri tom mislim na drsko, bahato ponasanje sluzbenih lica a ne samo na fizicku prinudu i vredjanje koje jesu krivicna dela ali kada ih pocine sluzbena lica obicno im se pogleda kroz prste.
Drzavne institucije moraju da se postuju ali svako postovanje mora da se zasluzi.

Gost

#96 Re: mamu ti

2013-03-25 21:42

#13: rade89 -

Mamu ti jebem u picku ,govno si ti....mamicu ti jebem

Anonymous

#97 Re: Komunalna SS Policija

2013-03-25 21:59

Anonymous

2013-03-25 21:59

Ja tebe upste ne razumem

Anonymous