Peticija za ukidanje povlastica crnogorskim studentima
Tema diskusije je automatski pokrenuta na peticiji Peticija za ukidanje povlastica crnogorskim studentima
Gost |
#17262015-08-11 14:48Zašto bi strani državljani zauzimali budžetska mesta u Srbiji?!. Niđe logike!! |
Gost |
#17272015-08-11 14:51Cemu halabuka? Pa to je prirodno, neverovatno je da nije dosad uradjeno. |
Gost |
#17282015-08-11 14:52Onog momenta kada je Crna Gora napustila državnu zajednicu SCG, njihovi studenti su postali strani državljani i kao takvi ne treba da budu finansirani od države Srbije i da zauzimaju mesta državljanima Srbije. |
Prudon |
#1729 Prudon2015-08-11 14:57Krenimo da stvarano državu naših građana i državljana. Kad može Pajtić i pre njega,da prave vlade u senci i da naše pare jedu,možemo i mi da pravimo državu kao u Urugvaju... Dajte svima koga poznajete da potpiše da vide koliko nam je pun kofer,sektaša i bogohulnika. Dajte šansu našoj deci,...A pokrenimo uporedo i Zahtev za poštovanje boravišne takse i prava i dužnosti koje ima strani državljanin u Srbiji. tako ćemo gamad vratiti u njihove arnautske simbioze. |
Gost |
#1730 Re: Re:2015-08-11 15:02Odlicna ideja! Sve po zakonu. Ionako smo golje goljave i svaka kinta u drzavnoj kasi je ko kuca. |
Dzoni |
#17322015-08-11 15:08Kakve vi gluposti ljudi pricate to je strasno. Prva stvar iz CG godisnje u BG dodje maksimalno oko 150 studenata (na drzavnim fakultetima) i to ako svi poloze prijemne. Druga stvar vecina ljudi koji dolaze u BG da studiraju dolaze zato sto im ovdje zivi rodbina ili imaju svoj stan tako da je izuzetno mali broj smjesten u domovima. Treca stvar menze u BG-u u odnosu na mezne u Evropi su uzasne tako da tu nista ne propustaju i ako se to ukine. I cetvrta i glavna stvar, zadnjih 20 godina ogroman broj omladine iz Srbije dolazi preko ljeta u CG da radi dok traje sezona i imaju iste uslove kao i drzavljani CG cak ljudi vole vise da zaposle nekog iz Srbije jer su vredniji, medjutim CG je od ove godine donijela zakon da se prvo provjeri spisak ljudi u crnogorskom zavodu za zaposljavanje pa ako tu nema odgovarajuceg kadra da se trazi sa strane. Tako da se malo zamislite zasto je ova peticija sada pokrenuta i to bas od strane omladine a ne drzave. |
Gost |
#1733 Re: Re: Re: Re: Re: Re:2015-08-11 15:08#1279: bre - Re: Re: Re: Re: Re: Ne mešajte emocije i objektivno pravo i pozitivne propise. Bilo kako da se zove mora imati državljanstvo srpsko da bi igrao za reprezentaciju.Ako ima dvojno onda bira da igra za onu koja mu je na srcu ili koja mu bolje plati. Kao Srbin rođen u 11 generacija u Srbiji,samo tražim da nema privilegija već da svak čeka svoj red kao u drugim zemljama. U EU radimo što drugi neće iako imamo možda mnogo više škole. Andrija ima pasoš i državu koju reprezentuje. |
Gost |
#17342015-08-11 15:09pun mi je k.... crnogoraca i bosanaca da u ovoj drzavi imaju sve besplatno |
A HTELI STE JOS DA CERUPATE SRBIJU? BESTIDNICI! |
#1735 Re:2015-08-11 15:14#1732: Dzoni POSLE PRIZNAVANJA NEZAVISNOG KOSOVA CRNOGORCI SU POKAZALI DA SU SRBIJI DUSMANI! |
Gost |
#1736 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:2015-08-11 15:16#1733: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: NISAM BAS SIGURAN DA SE SLAZEMO STA U ZEMLJAMA EU RADE MI SMO VISE ZA ISTOK NA ISTOKU SE SUNCE RADJA ZIVELA BRATSKA PRAVOSLAVNA RUSIJA!!! |
Gost |
#1737 Prudon2015-08-11 15:17Ma dal će biti tako.Sad ste se il su se opastrmili,jer ste Rujke zapalili za grdnu kintu i ,,vi golanferi" im udarili sankcije. Svaki korov se sprečava pre zaoravanja,a ako nikne onda prska herbicidima,...e vala,pun mi je kur,...Terzića,Kradomana Božovića,Đilasa,Tadića,Đukanovića,Vlahovića,Vučelića,..i svih ostalih koji su se ,,snašli" a mi smo bili vaspitavani u duhu djedovskih običaja-poštovanja i obzira. Neka vam vašeg mora,jer za pet litara naše vode prodaćete i gaće ,.....Živi bili pa videli,.. |
Gost |
#17382015-08-11 15:17Sta tu ima da se komentarise. Mi u Crnoj gori nemamo ta prava. Ne radi se ovde o crnogorcima, radi se o basnoslovnom trosenju budzeta, poklanjanju naseg novca I obrazovanja tudjoj drzavi. Podhitno obustaviti poklanjanje naseg novca. Nismo mi bre Crveni krst. A NASA DECA ne mogu da se upisu. Dobro se zna kakav oni odnos imaju prema nama. Tj njihova politicians elita. I svi crnogorcima koji race u drzavnim sluzbama moraju imati status stranih drzavljana |
Gost |
#17392015-08-11 15:19#1736: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nije bitno dal smo za jug,istok,zapad ili sever.Bitna je suština. Hoćemo da budemo svoji na svome !!! |
CIST RACUN DUGA LJUBAV! NEMA VISE ZLOUPOTREBA! |
#1740 Re:2015-08-11 15:28NEK VAS RAMA BESPLATNO SKOLUJE U TIRANI ILI AMERIKANCI ZA KOJE JE VAS MILO DJUKANOVIC! JUCE STE PRIZNALI NEZAVISNO KOSOVO SUTRA CETE VOJVODINU! PRODACETE NAS GUSLARI DOK STE ZIVI DOVEKA VAM OCI GLADNE BILE KAD OTIMATE OD SIROMASNIH GRADJANA SRBIJE NERODI I IZRODI ROD STE ALBANCIMA SA NJIMA STE U KRVOM SRODSTVU SVE STE RADILI DA POSVADJATE PRAVOSLAVNE SRBE SA OBE STRANE DRINE JER STE VI BEZBOZNICI PLJUJETE NJEGOSA SRPSKU PRAVOSLAVNU CRKVU CRNOGORCI SU PREMA MNOGIM IZVORIMA UBICE ZORANA DJINDJICA JER JE SRBIN IZ REPUVLIKE SRPSKE! VEROVATNO NEKI KOJI RADI U SRBIJANSKOJ POLICIJI A SPIJINIRALI ZA ZAPAD I ALBANCE! VASI KRIMINALCI SARIC ITD BRABO MICUNOVIC PRETI DA CE UBITI SRBIJANSKOG DIREKTORA POLICIJE MILORADA VELJOVICA AKO MU NE VRATI SARICA! PA KAD MOZETE DA PRETITE DIREKTORU POLICIJE SRBINU STO SE BORI PROTIV KRIMINALA UBISTVOM; DEFINITIVNO STE UBILI I DJINDJICA ! VUK I DANICA DRASKOVIC SU MILOGORCI I BILI SU U SUKOBU SA MILOHORSKOM SNAJKOM DRASKOVICEM ZA KOGA JE ZNAO DA KAZE DRASKOVIC JE ZA PSIHIJATRIJU! ZASMETAO VAM U DILOVANJU DROGE! MA KOGA DA PITATE STA MISLI O CRNOJ GORI MILOGORICI ODGOVOR JE DALEKO IM LEPA KUCA TO JE MAFIJASKA DRZAVA! |
Gost |
#1741 Re:2015-08-11 15:28Upravo tako, treba neko da upali brisace i Srbima u SRB obrise maglu ispred ociju.Nigde vise nista nema za dzabaka i zato sto smo mi "braca".Ja se sa gorskima nikada nisam pobratio niti mislim.A sto se studiranja tice neka tutnje u Zagreb ili Sarajevo tamo im je i jezik kompatibilan a isti ih jedva cekaju da posla studiranja ostanu tamo i uglave se na drzavne jasle.Ova peticija za studente mora se prosiriti i na sve likove i likushe koji su strani drzavljani ili imaju dva i vise pasosa da u SRB ne mogu biti drzavni zaposlenici a za privatni biznis potrebno je da dobiju boravisnu i radnu dozvolu.Takodjer je potrebno da granicna policija SRB aktivira diskreciono pravo i ne pusta u zemlju sumljive likove i kriminalce koje imaju vec u evidenciji bez obzira sta su toboz drzavljani i SRB.Pogledajte samo izvestaje o eksplozijama i ubistvima u BG i letimicno pogledajte imena i prezimena aktera, jasno je ko dan da su gorske provinijencije, znaci sljam koji treba proterati iz zemlje i izbrisati ih iz spiska drzavljana. |
Dzoni |
#1742 Re: Re:2015-08-11 15:29#1735: A HTELI STE JOS DA CERUPATE SRBIJU? BESTIDNICI! - Re: Ti da znas istoriju kao sto ne znas, znao bi da je jedan od glavnih planova kralja Nikole bio da preseli veci dio stanovnistva na KiM jer je zemlja plodnija i to sve u dogovoru sa njegovim unukom kraljem Aleksandrom, sto je i ucinio. Tako da su veliki dio stanovnistva na KiM tada cinili crnogorci. Tako da nijedan normalan covjek ko je rodom iz CG ne bi priznao Kosovo kao nezavisno jer dosta ljudi jos uvijek tamo ima dosta zemlje. Medjutim strane pare (Americke) su uticale na Mila i ostale zapadne poltrone da priznaju Kosovo tako da se ne moze suditi o cijelom narodu koji je istorijski vezan sa Kosovom na osnovu politickih poltrona koji sve drze u svojim rukama. |
Gost |
#1743 Re: Re: Re:2015-08-11 15:32Tu epopeju idi i propovedaj u Pristini i Titogradu.Sta je gorski kralj hteo i nehteo, koga za tako nesto u SRB zabole ona svar.Pentrajte se po Lovcenu i lamentirajte sta god hocete ali pre toga okrenite pogled prema vrhu i onom coveku sto tamo pociva posle svake reci kleknite i recite izvini. |
CRNOGORCI SU SVERCERI I FALSIFIKATORI |
#1744 LICICE NA RUKE SVAKOM KO JE IZDAVAO LAZNA DOKUMENTA O LAZNIM DRZAVLJANIMA BORAVISTIMA2015-08-11 15:35DA SE HITNO OTKRIJE KO JE IZDAVAO U LAZNA UVERENJA O LAZNIM BORAVISTIMA PREBIVALISTIMA LAZNA DOKUMENTA O DVOJNOM DRZAVLJANSTVU I LISICE NA RUKE! VUCIC NAJAVI BORBU PROTIV KORUPCIJE! OVA PETICIJA OTVARA PITANJE POCINJENIH MNOGIH KRIVICNIH DELA I ZLOUPOTREBA KORUPCIJE KRIMINALA ITD I ZATO STO SU OSTETILI GRADJANE SRBIJE ONI KOJI JOJ NE MISLE DOBRO U ZATVOR! JA DA NEMAM AUTOBUSKU KARTU I SAMO PEDESET DINARA FIJUKBULI BI ME IZ AUTOBUSA U PRVU NJIVU IZBACILI BI ME KO FISEK! DOSTA VISE SVERCERI JEDNI NAROD SRBIJE ZBOG TAKVIH GLADUJE! STA RADI KRIMINALISTICKA POLICIJA? SMENITI SVE CRNOGORSKE KADROVE POSLE PRIZNAVANJA NEZAVISNOG KOSOVA SA FUNKCIJA DA BI SE LAKSE POHAPSILI FALSIFIKATORI CRNOGORCI SU SLEPI PUTNICI I TRUTOVI SVERCERI ALBANSKI SMENITI KOMPLETNU VLADU SRBIJE I POSTAVITI POSTENE I CASNE MLADE LJUDE KOJI NECE CERUPATI SRBIJU NA RACUN KORUMPIRANE I ZEMLJE KRIMINALACA CRNE GORE! |
Dzoni |
#1746 Re: Re: Re: Re:2015-08-11 15:38E budalo jedna pa taj "gorski" kralj je uticao na produzenje vasa kraljevska loze. :-D Samo sto je za unuka imao budalu (kralja Aleksandra) koji je rodjenog djeda protjerao pa je i zavrsio kako je zavrsio. |
KAKVA SU NAM BRACA KAD SU PRIZNALI NEZAVISNO KOSOVO? NASA NISU |
#1747 Re: Re:2015-08-11 15:43KOJA CRNA BRACA PA ONI NAS PRODADOSE SVOJOJ BRACI PO KRVNOM SRODSTVU ALBANCIMA A ZAVADJAJU NAS SA SRBIMA PREKO DRINE PRAVOSLAVCIMA! |
Gost |
#17482015-08-11 15:44Da je država normalna, ovakve peticije ne bi ni imali potrebe da potpisujemo! |
Gost |
#17492015-08-11 15:45Jer mi je vise muka od kojekakvog ulizivanja Crnogorcima i svetu uopste.Moje dete tamo nema nikakve povlastice...uostalom,oni su druga drzava...ma podrzavam peticiju sa sto glasova.. |
Gost |
#17502015-08-11 15:45Nema nista od ovoga imamo mi nase ljude koji nas vole, koji postuju svoje crnogorsko porijeklo a izjasnjavaju se kao srbi ili crnogorci nije bitno :) |
|
Светосавски проглас за спас Косова и Метохије: Не ултиматуму – не капитулацији!
Слобода за Андреjа Гњота!
Подршка иницијативи Покрета Срба Крајишника за Резолуцију осуди геноцида НДХ над Србима
PETICIJA ZA SKIDANJE JOVANE JEREMIC SA NACIONALNE FERKVENCIJE
Peticija za otkazivanje koncerta Jelene Karleuše za doček Nove godine u Kragujevcu
ИЗЛАЗАК ИЗ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!?
Подршка за одбрану Косова и Метохије - Приступите Покрету за одбрану Косова и Метохије
NO to violation of Serbia - НЕ цепању Србије
ПЕТИЦИЈА ЗА ДОНОШЕЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У НДХ У ПЕРИОДУ ОД 1941. ДО 1945. ГОДИНЕ
Peticija za očuvanje tradicionalnog grba fudbalskog kluba Dečić
Da li želite nešto da promenite?
Promena se ne događa ako ćutite. Autor ove peticije se pokrenuo i preduzeo akciju. Hoćete li i vi uraditi isto? Započnite društveni pokret kreiranjem peticije.
Pokrenite sopstvenu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle interesovati
Peticija za otkazivanje koncerta Jelene Karleuše za doček Nove godine u Kragujevcu
13266 Kreirano: 2024-11-26
Okazati nastup Jelene Karleuše u Boru
1638 Kreirano: 2024-12-14
Zdravstveni radnici - podrška studentima i poziv zdravstvenim sindikatima na štrajk
1199 Kreirano: 2024-12-18
Иницијатива грађана да Прокупље добије професионално позориште
1779 Kreirano: 2024-12-05
VRATIMO AUTOBUSKA STAJALIŠTA PUTNICIMA
688 Kreirano: 2024-12-09
Peticija za smenu rektora Univerziteta u Novom Sadu
2644 Kreirano: 2024-12-13
Podrška studentima i zaposlenima Visoke poslovne škole u Novom Sadu
3749 Kreirano: 2024-12-12
Pismo podrške bivših učenika Gimnazije u Velikoj Plani slobodarskim naporima njenih maturanata
223 Kreirano: 2024-12-20
Podrška studentima
2426 Kreirano: 2024-12-06
Roditelji protiv ZDRAVITAS-a
6269 Kreirano: 2024-11-18
Podrška omladini Srbije
66 Kreirano: 2024-12-16
Lekari i zdravstveni radnici za studente!
61 Kreirano: 2024-12-16
Članovi akademske zajednice Univerziteta u Prištini sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici: podrška studentima
368 Kreirano: 2024-12-11
PODRŠKA STUDENTIMA - RADNICI RTS-A
57 Kreirano: 2024-12-20
Ne zelimo prvu zonu kod železnicke stanice
37 Kreirano: 2024-12-17
Solidarnost aktera u kulturi sa studentima u blokadi fakulteta u Srbiji!
310 Kreirano: 2024-12-09
Peticija za promena zakona o drzanju i koriscenju metal detektora
24 Kreirano: 2024-12-18
Pismo podrške književnih prevodilaca studentima u blokadama
22 Kreirano: 2024-12-21
Stop haraču u Vlasotincu!
90 Kreirano: 2024-12-05
Вратимо углед Земунској гимназији
466 Kreirano: 2024-08-20