Peticija za ukidanje povlastica crnogorskim studentima

Gost

2015-08-11 07:23

Slazem se u potpunosti sa ovim stavom.Ovog leta je vise ostecenih automobila sa srpskim tablicama u CG,nego u Hrvatskoj.

Gost

neka ih Milo finansira, sram ih bilo!!!
KAKO PA NIKSICANI SU PRVI OBUKLI DUGIN DRES

#1478 Re: Re: Re: Re: Re: EU

Gost

2015-08-11 07:26

Zato sto su svi Crnogorski drzavljani koristoljubivi I ponizavaju nas iz Srbije sto radimo, borimo se, ucimo, bavimo se naukom, obradjujemo zemlju, cuvamo tradiciju I veru, postujemo druge ljude I pustamo da nas iskoriscavaju besplatno ili za male pare...ako mi svoje ne cenimo I ne cuvamo drugi ce nas jos vise opljackati I smejace nam se...znam to jer sam pet godina radila u crnoj gori, oni mrze srbe I strance, oni bi da nista ne rade I da svakoga iskoriste...to je drzava koja je digla ruke od culture I nauke...samo pljackaju srbiju na sve nacine na koje im ona to dopusti...

Gost

#1480 Re: Re: Re: Re: Re: Re: EU

2015-08-11 07:27

#1478: A PRATIS, PRATIS DESAVANJA ... :)

LEPI AL KO TVOROVI CRNOGORCI SU KAMELEONI

#1481 Re: Re:

2015-08-11 07:27

#1469: Srbija - Re:  

DA A IZGLEDAJU KRSNO DINARSKO VELEBITSKI! TO SU SVE NAKAZNICE I RUGOBE! TAKVIH NEMA NI U HOROR FILMOVIMA!

PA OD SRBA LEPSEG I PAMETNIJEG NARODA NEMA! 

NEK CRKNU OD MUKE NIKOLA TESLA JE SRBIN!

Gost

2015-08-11 07:30

u potpunosti se slažem-to je moje mišljenje već godinama
SAMOHVALISAVCI A TESKE PALJEVINE MILOGORCI

#1483 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: EU

2015-08-11 07:30

#1480: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: EU 

RADI SE O MOJOJ ZEMLJI SRBIJI ZEMLJI MOG RODJENJA PRATIM I NE PRATIM SAMO JA NEGO SVI SRBI NEKO JAVNO NEKO TAJNO I CEKAMO SA LISICAMA NA RUKAMA STRANE DOUSNIKE

Gost

2015-08-11 07:34

Sve sto radite apsolutno ste u pravu jedini problem je u tome sto crnogorci drze sve vazne pozicije u Srbiji i sve uskladjuju onako kako njima odgovara zato i takav status njihovih studenata a i u srednje skole se upisuju bez prijemnog i tamo gde oni zele , sve je to odraz slabe drzave..

Gost

2015-08-11 07:35

Zato sto smatram da je dosta bilo da dobijamo po ledjima na osnovu bratstva i jedinstva!

Gost

2015-08-11 07:36

Crnogorci su u Srbiji stranci i tako se treba ponasati i postovati nase zakone. Srpski studenti u Crnoj Gori gledaju se kao strani studenti tako da se i mi trebamo ponasati tako. U suprotnom ostajemo glupi Srbi.

Gost

2015-08-11 07:36

Nakon prihavatanja peticije, trebalo bi se pozabaviti i o smenjivanju svih crnogorskih državljana sa čela srpskih firmi koje uglavnom zapošljavaju opet crnogorske državljane koji su u tom slučaju "srbi".
брана

2015-08-11 07:37

Зашто би ми били Црњи и Гори од Црњогораца?

Gost

2015-08-11 07:37

Ima jedan dobar vic za to:

Krenuo crnogorac i vojsku i pozdravlja se sa majkom a ona počne da kuka i da se udara u grudi. " A bre majko , ne kukaj idem u vojsku ! " , ona još jače " A bre majko , ne kukaj idem u vojsku ! "ona još jače kuka " A bre majko , ne kukaj idem u vojsku  ne idem u Beograd! "

Gost

2015-08-11 07:38

zato sto smo mi jedina drzava na svetu u kojoj svi imaju vise prava i privilegija od nas koji samo tu drzavu imamo u njoj zivimo radimo i placamo sve poreze
Шумадинац

#1491 Re: Re:

2015-08-11 07:39

#1445: Srbija - Re:  

А како би земљаче решио питање мешовитих бракова. Ја сам Шумадинац, али ми је жена из Даља где је рођен и Милутин Миланковић. Шта су моја деца? Они нису чисти Србијанци.

CRNOGORCI PO VAS PARAZITLUK STIZU MRTVACKA KOLA ISTORIJE!

#1492 Re: Re: Re: Re: Re:

#1475: Srbija - Re: Re: Re: Re:  

JESTE IMA DA GA OPEVA LICNO I PRILICNO  GUSLAR SLAVKO JEKNIC SA DURMITORA TRENUTNO NACELNIK SEKTORA UNUTRASNJE KONTROLE U POLICIJI SRBIJE U 29 NOVEMBRU

TAJ JE ODLICAN ZA PROFESIONALNU NARIKACU

POSTO MU JE PRE NEKI DAN PREDHODNIK NERANDZIC NA CUDAN NACIN SKONCAO A TAJ JE BIO POSTEN NIJE HTEO DA PISE TUZBE PROTIV SRBA PA ODMAH ISCENIRALI SAMOUBISTVO A UBILI GA DEFINITIVNO DA IH NE CINKARI

A RODOLJUB MILOVIC ZVANI PAPAJA SARICEV LICNI PRIJATELJ I RAZNOSAC TIH MALIH SARENIH PAKETICA PO REJONIMA 

MOZE SE NADA DA BUDE OPEVAN

JA IM PREPORUCUJEM  POSLE SVEGA STO SU OD SRBIJE NAPRAVILI DA ZAIGRAJU RUSKI RULET

CRNOGORSKA POLICIJSKA MAFIJA DIREKTNO SARADJUJE SA NARKO BOSOVIMA

CAK I NEKI KRIMOS MILOGORSKI OCE UBIJE DIREKTORA SRBIJANSKE POLICIJE VELJOVICA AKO MU NE VRNE SARICA

KAD SRBI DOKOPAJU MOTKE U SAKE I NAJURE OVE BEZ OBRAZA I CASTI

MOGU SE NADATI SAMO NEKROLOGU NA KOMEMORACIJI ISTORIJSKE SCENE

Gost

Hteli su svoju drzavu,za nju su se opredelili na referendumu,neka ih sad ona skoluje.Srbija se jedina borila za zajednistvo,koje niko nije hteo,sad neka svako zivi svoj zivot.

Gost

#1494 tako je brate ali sa svima pa nisu samo crnogorci,a sta sa licanima i bosancima i njihovim dvojnim

2015-08-11 07:41

A KAD SU CRNOGORCI BILI POSTENI?

#1495 Re: Re: Re:

2015-08-11 07:43

#1491: Шумадинац - Re: Re:  

Ali zivis u Srbiji , imas Srbijanska dokumenta Srbiji places porez i ti si ugledni  gradjanin svoje zemlje drzavljanin srbije kao i tvoja deca! CELA OVA PETICIJA SE ODNOSI NA KORISTOLJUBLJE CRNOGORACA!

Hoce da budu trutovi na racun gradjana Srbije!

Gost

2015-08-11 07:44

zato jer su crnogorci stranci u srbiji i konkurencija deci iz srbije za radna mesta

Gost

2015-08-11 07:44

Dosta je bilo sa tim povlasticama,njihovi su vec na bitnim mestima i oni odlučuju o svemu bitnom u Srbiji. I onda povlace svoje koji se gnezde na svim bitnim mestima.

Gost

#1498 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: EU

2015-08-11 07:48

#1483: SAMOHVALISAVCI A TESKE PALJEVINE MILOGORCI - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: EU 

"Mozda ste pozvali pogresan broj al ste dobili onog kog ste trazili" 

Cvorovicu, ja moram ici sada, a ti prati, osmatraj i HAPSI bagru bre, ne daj da se SEPURE po Beogradu, sve strani placenicu u pm. Pa kad to zavrsis ti u pauzama uzmi po malo neki ispit spremi, znam da si opterecen ovim drzavnim stvarima al pokusaj mozda ti bude lakse jbg.  Ljubi te  brat... ;)

BRONCOMAN
Gost

lose je davati povlastice nekome ko te ne ceni, radi ti iza ledja, niko tako nije uspeo da sacuva dostojanstvo nego se nasao u blatu...mislim na politiku Srbije...sve je stvar reciprociteta...sa povlasticama se trguje, kad dodje dan trgovine ti onda kazes ja tebi dajem ovo a ti meni dajes to...takvi koji ne postuju nauku, veru I kulturu razumeju se samo u sankcije I trgovinu...nikad dobar nije naucio loseg nego je los opljackao dobrog...Crna Gora ne ulaze u nauku I obrazovanje, nego koristi nase resurse, a sve kosta...I u Svajcarskoj samo 10% stranih studenata moze upasti na budzet...a znamo da Srbija nije Svajcarska

Dalje, svi crnogorci koji su u Srbiji moraju da cuvaju Srbiju i da rade u njenom interesu i drzava treba da se postara za to, a ne da mi obicni gradjani trpimo ... tako se radja mrznja ... Zakone moraju donosti mudri ljudi lojalni Srbiji ...

Naravno da ce neko ko ima zenu crnogorku ili muza ovo da shvati licno...a ne treba...novac od poreza gradjana Srbije mora se namenski trositi za dobrobit gradjana Srbije, samo 10% moze da ide ljudima koji to nisu...

Dalje, Crna Gora ne daje dvojna drzavljanstva ljudima koji su zbog braka u CG, ni rusima, ni hrvatima, ni srbima, nikome...jer je to njihovo diskreciono pravo kome ce dati drzavljansvo...a Srbija deli drzavljanstva svakome, najlakse je dobiti Srpski pasos...tako ce se ovi crnogorci opet skolovati na budzetu srpskih gradjana a iza ledja nam se smejati kako radimo a oni su gospoda...

Mozda srbi vole da budu radnici mucenici i sluge...i da skoluju tudju decu jednako kao svoju...   

Шумадинац

#1500 Re: Re: Re: Re:

#1495: A KAD SU CRNOGORCI BILI POSTENI? - Re: Re: Re:  

Добро земљаче сад ми је јасно. Поздрав.