Pravda za samoodbranu za Stefana Simovica
Pravda za samoodbranu za Stefana Simovica / Saopštenja / autor / Komentari
Gost |
#12014-07-26 01:14OSUDJUJU ME DOK BRANIM ONO U STA VERUJEM I STO MI JE POTVRDJENO STA DA KAZEM JA JESAM JA SE NE PREDSTAVLJAM VEC STOJIM IZA SVAKE SVOJE NAPISANE RECI A O IMENU DA NE GOVORIM JA NISAM VI ILI NEKO TRECI I NEMAM POTREBE DA SE SKRIVAM JAVNO GOVORIM I PISEM ONO U STA SAM STO JE MALO MILION POSTO SIGURNA I AKO VAM NESTO NIJE JASNO ILI ZELITE DA SE UVERITE U MOJE TVRDNJE JER JA SVE MOGU DOKAZATI IZVOLITE JAVITE SE +4368860103375 PONOSNA TETKA STEFANA SIMOVICA KOJI JE 23.03.2014. U RUCI DRZAO TELEFON KADA JE ANDJEO PRISAO I UDARIO GLAVOM POTOM POTEGAO NOZ NA NJEGA I DOVEO U OPASNOST STEFANOV I SVOJ ZIVOT ZNACI MOLIM TISINA |
PRAVDA |
#2 Re:2014-08-02 22:47Postoji velika rupa u zakonu i evo ga slucaj zbog kog bi zakon trebao biti promenjen,samoodbrana je refleksna bila nece sigurno da stoji i da gleda dok ga neko bode nozem i da kaze pa sta prijavicu ga? Ako prezivi naravno . Branio se i ima pravo da se brani svako od nas bi postupio tako isto .Tako da pravedno bi bilo da ga oslobode .PRAVDA I SAMO PRAVDA. |
SAVA |
#3 Re:2014-08-31 05:51TETKA NE SERI VISE .MORA DA ROBIJA I TO SNIMAK POKAZUJE. STEFAN UBICAAAAA#1: -
|
Gost |
#42015-06-22 23:45Tatjana Simovic 8. јун у 03:46 CUDNO!!! Dobar i primeran mladic sa sobom ne nosi noz u dzepu!!! Poneti noz znaci da imas nameru nekoga da povredis, a takva osoba nikako ne moze biti dobra i primerna. Ocigledno su roditelji bili u zabludi i zato se nisu dovoljno bavili njegovim vaspitanjem!!! Preporučujem (143) 126Ne Preporučujem (17) Odgovori Не свиђа ми се · Коментар · Подели Ти , Porodica Zauvek, Mira Mika Simovic, Rodjen Los и 5 осталих кажете да вам се свиђа ово. Tatjana Simovic http://www.kurir.rs/.../krvavi-rodendan-sin-direktora... KRVAVI ROĐENDAN: Stefan je Lazaru oteo nož i zario mu ga u grudi! Stefan S. (19) oteo nož Lazaru Jovičiću (17) i zario mu... KURIR.RS 8. јун у 03:46 · Не свиђа ми се · 1 · Уклони преглед Tatjana Simovic Ja Dobar i primeran mladic,a dosao na zurku sa nozem???...Погледај још 8. јун у 03:46 · Не свиђа ми се · 5 Tatjana Simovic Danijel jovicic Primeran mladic , koji je nosio noz!...Погледај још 8. јун у 03:49 · Не свиђа ми се · 5 Tatjana Simovic Laza Imao 17 godina,a tek negde oko 1 iza ponoci hteo na zurku i to sa cakijom!Bas je bio dobro dete iz ugledne porodice.Danas ugledna porodica znaci imati para-biti bogat.Ne pravdam ubicu,ali ako neko podje na mene sa namerom da me ubode,tj izvadi noz,verovatno je da bi reagovao u strahu bez razmisljanja....Погледај још 8. јун у 04:03 · Не свиђа ми се · 5 Tatjana Simovic Ana I sta sad? Opet je kriv onaj koji se branio? Nisam ni na cijoj strani ali sta ce decku noz ako je posao na zurku? Znaci neki plan je imao u glavi , a sta je ovaj drugi trebao da ceka da ga ubode? Da nije bilo tog noza mozda bi se potukli i nista vise a ovako... Dva zovota upropascena.......Погледај још 8. јун у 04:04 · Не свиђа ми се · 5 Tatjana Simovic Zoran Mali koji je izvadio nož upropastio je život ovom mladiću.I jeste samoodbrana,kada se ne razmišlja ni o čemu,već se brzo reguje....Погледај још 8. јун у 04:15 · Не свиђа ми се · 5 Tatjana Simovic Nupi Zasto pritvor kad se ovaj djecko samo branio. U afektu i samoobrani oduzeo mu nož i zazvršilo je tragično ali isto tako moglo je biti i obrnuto. To je tragedija za obojicu mladiča i njihove obitelji, pouka za one koji nose noževe. Pokojni je izva...Погледај још 8. јун у 04:17 · Не свиђа ми се · 5 Никола Милосављевић Da,da ahahahhaha dobar i primeran mladic koji je imao i 3 paketa vutre kod njega,i plus noz! емотикон grin 8. јун у 04:19 · Не свиђа ми се · 6 Tatjana Simovic Doktor Šteta za ljudski život, ali treba imati u vidu da je ovaj "divni mladić" prvi potegao nož, te da je ubijen u samoodbrani....Погледај још 8. јун у 04:19 · Не свиђа ми се · 6 Tatjana Simovic primeran bas 8. јун у 04:20 · Не свиђа ми се · 6 Никола Милосављевић Bas,bas ahahahahahha емотикон tongue емотикон colonthree 8. јун у 04:20 · Не свиђа ми се · 5 Никола Милосављевић Pa pazi sad realno gledamo,moze da prica i misli ko sta hoce,ali i ja bih to uradio da sam bio na Stefanovom mestu!! 8. јун у 04:21 · Не свиђа ми се · 5 Никола Милосављевић Bolje ja njega da ono,nego on mene !!! емотикон colonthree 8. јун у 04:21 · Не свиђа ми се · 5 Tatjana Simovic Doktor Šteta za ljudski život, ali treba imati u vidu da je ovaj "divni mladić" prvi potegao nož, te da je ubijen u samoodbrani. Preporučujem (43) 32Ne Preporučujem (11) Odgovori sestra 8. јун у 04:28 · Не свиђа ми се · 5 |
PONOSNA TETKA TATJANA SIMOVIC |
#5 Re: Re:2015-06-22 23:55 savo sta da kazem treba ti tako mislis znas zelje su jedno mogucnosti drugo sudbina trece a istina svetinja ona je moje oruzje vise volim najbolniju istinu od neznam ti koliko slatkih lazi uzivaj u svojim zeljama zeleti zlo nekome govoris o sebi tako da ne trosim reci na tebe sitnu dusu.sve najbolje PONOSNA TETKA STEFANA SIMOVICA KOJI JE SACUVAO SVOJ ZIVOT 23.03.2014. KADA JE |
Gost |
#62015-06-26 00:04 |
Gost |
#72015-11-11 22:33Ako je vec ,,oteo'' noz od Lazara kako se prica taj majmun je mogao da ga baci a ne da krene na Lazara i da ga izbode i za to treba pravda!!! Treba da istrune u zatvoru!!! Mada bi ja too vezala i sekla deo po deo da vidi kako bole mamu mu jebem!!! to sto jeodrastao bez caleta ne znaci da moze da maltetira drugu decu i da ide redom i da bode i da bije sve redom!!!! Ubica jednom ubica zauvek!!!!!!! sutra dan kad izadje uradice opet!! Ne smemo da dozovolimo da ubica seta slobodno gradom kao da se nista nije desilo i sutra da se nek ponosi tim!!!! BODU SAMO PICKE!!!! Izvinite zbog recnika!! Mali pocivaj u miru i neka te Andjeli cuvaju!! |
autor peticije |
#82016-01-23 11:55 |
autor peticije |
#92016-01-27 22:17 |
Gost |
#102016-02-05 15:43Mislim da Stefan nije kriv branio se i sacuvao svoj zivot svi mi se mozemo naci u njegovoj situaciji i zato nemozemo da komentarisemo sta je trebao i kako je mogao postupati ...tako da Stefane proci ce sve a ti si jak momak kad si to preziveo sad glavu gore i samo napred nemas se cega stidetibranio si samo sebe i svoj zivot i hvala Bogu odbranio se od narkomana sa nozem. |
|
Pravda za zatočenog Srdjana Žunića
POKRETANJE POSTUPKA ZA ZABRANU DELOVANJA POLITIČKE STRANKE "SRPSKA NAPREDNA STRANKA"
Декларација о солидарности и подршци наставницима у борби за праведност у образовању
Слобода за Андреjа Гњота!
Peticija da se pas Brankica vrati Fondaciji Vidak
ИЗЛАЗАК ИЗ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!?
Подршка за одбрану Косова и Метохије - Приступите Покрету за одбрану Косова и Метохије
СТОП за ПРЕТПЛАТУ РТС! Ваше је право да не плаћате таксу!
Peticija za uvođenje prinudne uprave na Državnom univerzitetu u Novom Pazaru
Zahtev za razoružanje Lojalista
ПЕТИЦИЈА ЗА ДОНОШЕЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У НДХ У ПЕРИОДУ ОД 1941. ДО 1945. ГОДИНЕ
Podrška bivših učenika Pete beogradske gimnazije nastavnicima i učenicima
Vracanje Chipsy štapića sa kečapom
СТОП изградњи подземне гараже уз темеље и депо Народне библиотеке Србије!
Kazna zatvora za ubicu psa iz Admirala Geprata
Da li želite nešto da promenite?
Promena se ne događa ako ćutite. Autor ove peticije se pokrenuo i preduzeo akciju. Hoćete li i vi uraditi isto? Započnite društveni pokret kreiranjem peticije.
Pokrenite sopstvenu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle interesovati
Zahtevamo obustavu disciplinskih postupaka protiv prosvetnih radnika navedenih u peticiji!
3961 Kreirano: 2025-04-16
СТОП изградњи подземне гараже уз темеље и депо Народне библиотеке Србије!
2721 Kreirano: 2025-04-17
Podrška kolektivu Pete beogradske gimnazije
1715 Kreirano: 2025-04-18
Podrška dr Dejanu Paniću – za etiku, istinu i dostojanstvo medicine (građanska inicijativa)
11889 Kreirano: 2025-04-10
Peticija za smenu funkcionera Opštine Ćuprija zbog napada na Nemanju Šarovića
899 Kreirano: 2025-04-14
PETICIJA ZA OBUSTAVLjANjE SEČE STABALA I NEZAKONITOG ODUZIMANJA 1,6ha ZVEZDARSKE ŠUME
454 Kreirano: 2025-04-18
Peticija za vraćanje starešinstva Petru Aleksiću
827 Kreirano: 2025-04-11
Kazna zatvora za ubicu psa iz Admirala Geprata
6053 Kreirano: 2025-04-07
Peticija da se pas Brankica vrati Fondaciji Vidak
2173 Kreirano: 2025-04-08
СМЕНА ДИРЕКТОРА ПЕНЗИЈСКОГ ФОНДА СРБИЈЕ РЕЉЕ ОГЊЕНОВИЋА
299 Kreirano: 2025-04-16
NE DOZVOLIMO DA NOVI SAD POSTANE VAŠAR
737 Kreirano: 2025-04-10
РАЗРЕШЕЊЕ И УТВРЂИВАЊЕ КРИВИЧНЕ ОДГОВОРНОСТИ БРАНИСЛАВА ЛЕПОТИЋА И ЗАГОРКЕ ДОЛОВАЦ ЗБОГ УКЛАЊАЊА ДОКАЗНОГ МАТЕРИЈАЛА!
155 Kreirano: 2025-04-15
Pridruži se inicijativi da se televizije N1 i Nova S prikazuju preko državnog operatera Telekom Srbija
2119 Kreirano: 2025-04-02
Pravda za zatočenog Srdjana Žunića
1747 Kreirano: 2025-04-01
Петиција за увођење у категорије редовног чишћења насеља Рушањ
108 Kreirano: 2025-04-15
U podršku uvođenju Religije-Hristijanizam-Pravoslavlje kao redovnog predmeta u bugarskim školama.
6862 Kreirano: 2025-02-13
СТОП за ПРЕТПЛАТУ РТС! Ваше је право да не плаћате таксу!
5463 Kreirano: 2025-03-04
Peticija za imenovanje tima za transrodna stanja u Kliničkom centru Vojvodine
1026 Kreirano: 2025-03-25
Inicijativa protiv planiranog uništavanja parka i platoa ispred Hrama Svetog Save
2172 Kreirano: 2020-09-06
Подршка Др Дејану Панићу
2469 Kreirano: 2025-04-09