Pravda za samoodbranu za Stefana Simovica

Pravda za samoodbranu za Stefana Simovica / Saopštenja / autor / Komentari

Gost

2014-07-26 01:14

OSUDJUJU ME DOK BRANIM ONO U STA VERUJEM I STO MI JE POTVRDJENO STA DA KAZEM JA JESAM JA SE NE PREDSTAVLJAM VEC STOJIM IZA SVAKE SVOJE NAPISANE RECI A O IMENU DA NE GOVORIM JA NISAM VI ILI NEKO TRECI I NEMAM POTREBE DA SE SKRIVAM JAVNO GOVORIM I PISEM ONO U STA SAM STO JE MALO MILION POSTO SIGURNA I AKO VAM NESTO NIJE JASNO ILI ZELITE DA SE UVERITE U MOJE TVRDNJE JER JA SVE MOGU DOKAZATI IZVOLITE JAVITE SE +4368860103375 PONOSNA TETKA STEFANA SIMOVICA KOJI JE 23.03.2014. U RUCI DRZAO TELEFON KADA JE ANDJEO PRISAO I UDARIO GLAVOM POTOM POTEGAO NOZ NA NJEGA I DOVEO U OPASNOST STEFANOV I SVOJ ZIVOT ZNACI MOLIM TISINA
PRAVDA

#2 Re:

2014-08-02 22:47

#1: -

Postoji velika rupa u zakonu i evo ga slucaj zbog kog bi zakon trebao biti promenjen,samoodbrana je refleksna bila nece sigurno da stoji i da gleda dok ga neko bode nozem i da kaze pa sta prijavicu ga? Ako prezivi naravno . Branio se i ima pravo da se brani svako od nas bi postupio tako isto .Tako da pravedno bi bilo da ga oslobode .PRAVDA I SAMO PRAVDA.

SAVA

#3 Re:

2014-08-31 05:51

TETKA NE SERI VISE .MORA DA ROBIJA I TO SNIMAK POKAZUJE.  STEFAN UBICAAAAA#1: -  

Gost

2015-06-22 23:45

Tatjana Simovic
8. јун у 03:46
CUDNO!!!
Dobar i primeran mladic sa sobom ne nosi noz u dzepu!!! Poneti noz znaci da imas nameru nekoga da povredis, a takva osoba nikako ne moze biti dobra i primerna. Ocigledno su roditelji bili u zabludi i zato se nisu dovoljno bavili njegovim vaspitanjem!!!
Preporučujem (143) 126Ne Preporučujem (17) Odgovori
Не свиђа ми се · Коментар ·
Подели
Ти , Porodica Zauvek, Mira Mika Simovic, Rodjen Los и 5 осталих кажете да вам се свиђа ово.

Tatjana Simovic http://www.kurir.rs/.../krvavi-rodendan-sin-direktora...

KRVAVI ROĐENDAN: Stefan je Lazaru oteo nož i zario mu ga u grudi!
Stefan S. (19) oteo nož Lazaru Jovičiću (17) i zario mu...
KURIR.RS
8. јун у 03:46 · Не свиђа ми се · 1 · Уклони преглед

Tatjana Simovic Ja

Dobar i primeran mladic,a dosao na zurku sa nozem???...Погледај још
8. јун у 03:46 · Не свиђа ми се · 5

Tatjana Simovic Danijel jovicic

Primeran mladic , koji je nosio noz!...Погледај још
8. јун у 03:49 · Не свиђа ми се · 5

Tatjana Simovic Laza

Imao 17 godina,a tek negde oko 1 iza ponoci hteo na zurku i to sa cakijom!Bas je bio dobro dete iz ugledne porodice.Danas ugledna porodica znaci imati para-biti bogat.Ne pravdam ubicu,ali ako neko podje na mene sa namerom da me ubode,tj izvadi noz,verovatno je da bi reagovao u strahu bez razmisljanja....Погледај још
8. јун у 04:03 · Не свиђа ми се · 5

Tatjana Simovic Ana

I sta sad? Opet je kriv onaj koji se branio? Nisam ni na cijoj strani ali sta ce decku noz ako je posao na zurku? Znaci neki plan je imao u glavi , a sta je ovaj drugi trebao da ceka da ga ubode? Da nije bilo tog noza mozda bi se potukli i nista vise a ovako... Dva zovota upropascena.......Погледај још
8. јун у 04:04 · Не свиђа ми се · 5

Tatjana Simovic Zoran

Mali koji je izvadio nož upropastio je život ovom mladiću.I jeste samoodbrana,kada se ne razmišlja ni o čemu,već se brzo reguje....Погледај још
8. јун у 04:15 · Не свиђа ми се · 5

Tatjana Simovic Nupi

Zasto pritvor kad se ovaj djecko samo branio. U afektu i samoobrani oduzeo mu nož i zazvršilo je tragično ali isto tako moglo je biti i obrnuto. To je tragedija za obojicu mladiča i njihove obitelji, pouka za one koji nose noževe. Pokojni je izva...Погледај још
8. јун у 04:17 · Не свиђа ми се · 5

Никола Милосављевић Da,da ahahahhaha dobar i primeran mladic koji je imao i 3 paketa vutre kod njega,i plus noz! емотикон grin
8. јун у 04:19 · Не свиђа ми се · 6

Tatjana Simovic Doktor

Šteta za ljudski život, ali treba imati u vidu da je ovaj "divni mladić" prvi potegao nož, te da je ubijen u samoodbrani....Погледај још
8. јун у 04:19 · Не свиђа ми се · 6

Tatjana Simovic primeran bas
8. јун у 04:20 · Не свиђа ми се · 6

Никола Милосављевић Bas,bas ahahahahahha емотикон tongue емотикон colonthree
8. јун у 04:20 · Не свиђа ми се · 5

Никола Милосављевић Pa pazi sad realno gledamo,moze da prica i misli ko sta hoce,ali i ja bih to uradio da sam bio na Stefanovom mestu!!
8. јун у 04:21 · Не свиђа ми се · 5

Никола Милосављевић Bolje ja njega da ono,nego on mene !!! емотикон colonthree
8. јун у 04:21 · Не свиђа ми се · 5

Tatjana Simovic Doktor

Šteta za ljudski život, ali treba imati u vidu da je ovaj "divni mladić" prvi potegao nož, te da je ubijen u samoodbrani.

Preporučujem (43) 32Ne Preporučujem (11) Odgovori
sestra
8. јун у 04:28 · Не свиђа ми се · 5
PONOSNA TETKA TATJANA SIMOVIC

#5 Re: Re:

2015-06-22 23:55

#3: SAVA - Re:  

savo sta da kazem treba ti tako mislis znas zelje su jedno mogucnosti drugo sudbina trece a istina svetinja ona je moje oruzje vise volim  najbolniju istinu od neznam ti koliko slatkih lazi uzivaj u svojim zeljama zeleti zlo nekome govoris o sebi  tako da   ne trosim reci na tebe sitnu dusu.sve najbolje PONOSNA TETKA STEFANA SIMOVICA KOJI JE  SACUVAO SVOJ ZIVOT 23.03.2014. KADA JE 

Gost

2015-11-11 22:33

Ako je vec ,,oteo'' noz od Lazara kako se prica taj majmun je mogao da ga baci a ne da krene na Lazara i da ga izbode i za to treba pravda!!! Treba da istrune u zatvoru!!! Mada bi ja too vezala i sekla deo po deo da vidi kako bole mamu mu jebem!!! to sto jeodrastao bez caleta ne znaci da moze da maltetira drugu decu i da ide redom i da bode i da bije sve redom!!!! Ubica jednom ubica zauvek!!!!!!! sutra dan kad izadje uradice opet!! Ne smemo da dozovolimo da ubica seta slobodno gradom kao da se nista nije desilo i sutra da se nek ponosi tim!!!! BODU SAMO PICKE!!!!
Izvinite zbog recnika!!
Mali pocivaj u miru i neka te Andjeli cuvaju!!

Gost

2016-02-05 15:43

Mislim da Stefan nije kriv branio se i sacuvao svoj zivot svi mi se mozemo naci u njegovoj situaciji i zato nemozemo da komentarisemo sta je trebao i kako je mogao postupati ...tako da Stefane proci ce sve a ti si jak momak kad si to preziveo sad glavu gore i samo napred nemas se cega stidetibranio si samo sebe i svoj zivot i hvala Bogu odbranio se od narkomana sa nozem.