ZA ŽUĆU KOJI JE BRUTALNO DAVLJEN OD STRANE SINTERA!!!

Gost

#1176 Re: mnogo si neuspesanRe:

2014-07-15 10:52

#1175: bogtidaopameti - mnogo si neuspesanRe:

Ma jel da? Ajde ja cu sutra da kazem ko ne voli mene , ne voli nikog ? Kakvo je to bolesno poredjenje ljudi sa zivotinjama? Jel tako pricas i za neko jagnje dok ga jedes na slavi ? Jel pas svetinja?  jel se setite mozda jagnjeta kako cvili dok ga otimaju od majke i zabijaju noz u grkljan, dok ga okrecu na raznju da nahrani neku slavu ili slavlje ? Ja, briga vas za to, bitni su psi

Gost

2014-07-15 10:54

Po Bibliji je covek stvorio zivotinje da SLUZE ljudima. Jako sam inteligentan , naprotiv. Pitam se da li bi javnost uzdrmalo ovoliko da je rec o kozi ili teletu. Vama je danas samo pas zivotinja. Pitam se da li se setite jagnjeta nekog dok mastite brkove njegovim telom na slavama ili preslavama. Jesam protiv nasilja nad zivotinjama, ali nije smak sveta. Kada pas napadne i ujede dete pricate kako je covek kriv, kada covek uzvrati opet je covek kriv.
http://www.kurir-info.rs/uzas-u-staroj-pazovi-razjareni-pas-detetu-4-otkinuo-obraze-i-deo-lobanje-clanak-1039383

TO sto zivotinja ima IQ do 15 i nema svest ne znaci da treba da terorise.

Ima hiljade dece na ulicama i u domovima, a vi usvajate zivotinje. Hiljade Obrenovcana je ostalo bez krova nad glavom, hiljade stoke je poginulo u poplavama, a vi usvajate pse.
Nije rec ovde o ovima koji vole zivotinje, nego o onima koji vole PSE ! Jebe se vama svima za stoku kojoj otimate decu za ishranu, briga vas za svoju vrstu LJUDE . To sto vi tripujete i zamisljate kako vas pas voli i kako vam je veran je nebuloza koju babe bez dece i same u stanu nalaze utehu u nekom psu.
Imam pravo na komentar kao i svi ovde, kinezi i ljudi iz azije jedu pse i cuvaju radi ishrane, tako da je to nama i vama gadno, ali je njima isto toliko gadno neko jagnje ili prase . Tako da, manite price i ako vec hocete da pomognete, usvojite neko dete koje je ostalo na ulici zbog poplava, umesto sto pricate tu o psima.

Kao vam je krivo , placete za psom, a onda kada vas smori i dosadi vam, prodate njegov zivot i uzmete 20-50 evra, kao i za stence sto radite vi koji se pozivate na ljubav prema zivotinjama kao vi. Taj koji prica da je pas covekov najbolji prijatelj je covek koji je sam na svetu i koji dok gleda u psa tripuje razum, dok je psu inteligencija jako losa, toliko da ne moze sam da prezivi , bez coveka, pas je nista. Gleda u psa i tripuje da ga razume , zamislja sta bi mu pas rekao sve, a ono zamislja sve sto zeli da cuje. Vau.
NIsam ja Bog, ja sam covek koji svoju vrstu voli najvise, covek koji je vadio ljude iz poplava, dok su ih sve zivotinje napustile, covek koji se nagledao svega i svacega, izivljavanje pasa nad ljudima, sirenje buva i besnila. Dok vi nalazite utehu u zivotinjama, ja pomazem ljudima i nalazim utehu u njima. Dok je vama bolesno sto kinezi kuvaju psa, a nije vam bolesno sto mi jedemo stoku i otimamo im decu radi slave i praznika, dok ne pomislite uopste na neku drugu zivotinju vec je samo PAS Bog svih zivotinja,svetac i onda je smak sveta ako je neko udario psa kolima ili ga slucajno davio. Dok ljudi rade grade i stvaraju sve oko vas, dok vam LJUDI placaju to sto radite , dok vam ljudi PLACAJU da prehranite sebe i dete (i tog psa) vi pricate nesto o zivotinjama, kako je nesposobna zivotinja bitnija od coveka?

Zasto se ne vrse smrtne kazne za kerove koji ujedaju i napadaju sve?

Sta rade psi na ulici ?

Zasto je psima i mackama dozvoljen zivot u gradu, toploti kuce/stana ,a kokoskama, petlovima i stoci i divljaci nije?

Kako je drugim zivotinjama nikog ne zanima, samo je ubijen PAS koji se nesvesno mnozi , koti i pojacava ulicarske pse, nema nikakvu svrhu osim parenja,spavanja i ishrane .

Da li biste pre spasili dete ili psa da se dave u reci ?

Da li biste pre spasili SVOJE dete ili SVOG psa da se dave u reci ?

A imate izbor samo jedan.

ZIVOT COVEKA JE NEPROCENJIV I NEMA CENU. Jer su ljudi napravili i stvorili sve oko nas. Jer su ljudi od 6 vrsta pasa stvorili milion rasa. jer su ljudi sagratili, izborili slobodu i sve na svetu, dok je pas tu samo jeo i nista vise.

o ostalim zivotinjama da ne pricam.

Da, ja sam glup. Jedna vrsta psa vodi slepe, pas vodic. Pas je veran dok ga hranis, posle toga pobegne radi ishrane a ako pojede nekog goluba postane krvolocan i pobesni, a besan pas prenosi besnilo pljuvackom. Ovde nije rec o zivotinjama nego o psima. http://www.kurir-info.rs/uzas-u-staroj-pazovi-razjareni-pas-detetu-4-otkinuo-obraze-i-deo-lobanje-clanak-1039383

ogroman broj ljudi je stradao od besnila, pas nema svest i nije duzan da odgovara bilo kome. To je problem. Neka vam psi placaju dohodak, ishranu, izdrzavanje deteta, skolovanje deteta i sve ostalo. LJUDI SU ZAKON ! Ko ne voli SVOJU VRSTU, NEKA SE VRATI U PRAISTORIJU I NEKA ZIVI SA MAJMUNIMA
Zivotinjama je u genima ZVERSTVO i nema ko da ih vaspita. Ostalo se slazem, nismo mi ti koji trebaju da odlucuju, ali ubijen pas nije smak sveta. Psa ne mozes da vaspitas da ne ubija, jer ce ubijati cim prestanes da ga hranis. Jbg, lanac ishrane, borba za zivot. zivotinje su stvorene da sluze coveku, radi ishrane i svega ostalog. Nama jeste bolesno kada vidimo da azijanci jedu pse, ali njima je tako bolesno sto mi ne jedemo iste, a jedemo prase itd... stvar kulture. Zilion ljudi umire dnevno, nikog ne zanima, zilion stoke se obradi i ubije dnevno radi ishrane nas, nikog ne zanima. Ubijen pas, smak sveta, smrtne kazne zlocincu itd... banalno. Mi cemo nestati kao vrsta posto dok smo radili u obrenovcu na spasavanju ljudi, pederi su protestovali i pricali "povucite policiju iz obrenovca, hocemo prajd u centru grada" , a ove zene umesto da su dosle da pomognu i da donose vodu i hranu na barikadama, sedele su u toplim domovima i pricali "Meni je vise zao psa ,nego ljudi, jadan psic, nije sposoban da brine o sebi, spasimo zivotinje " a voda bila 10metara duboka... borimo se da spasimo ljude i svoju vrstu, ciji je zivot najvazniji i najbitniji, ona ce mene iz toplog doma da smara da se vracam po svaku zivotinju,svakog psa ili neceg treceg, dok ljudi umiru i dok se dave u bujicama, sa prodatom vojnom opremom i 2 amfibije mi spasavamo narod i sad jos svaku zivotinju, mrtvi umorni ... Svaka cast Srbende, patriote, svoj narod ostavljate zbog univerzalne zivotinje. Pozdrav i hvala na normalnom komentaru

Gost

2014-07-15 10:54

Žuću za predsjednika!
vila evangelina

#1179 Re: ne zivite u Srbiji

2014-07-15 11:02

#676: Gigica -

i zato i ne znate da ovde od podnetih tuzbi za zlostavljanje i ubijanje pasa 3-4 su dobijali neke uslovne kazne /mozda 1 % / od ukupnog broja cisto da se zapuse nekima usta.NISTA se ne radi na zastiti zivotinja osim sto kaznjavaju nas koji ih volimo.Vucic o njima nema nameru da misli /uz one opaske vaznija su deca/.Tako ako budete sledili prioritete sto se licemerno pominje godinama nikada zivotinje nece doci na red.Slazem se da prioriteti postoje ali ako detetu odvojite 50 rsd odvojite 1 rsd za zivotinje, bice dovoljno .Ovako smo uvek na pocetku.

Gost

#1180 Re: Re: ne zivite u Srbiji

2014-07-15 11:05

#1179: vila evangelina - Re: ne zivite u Srbiji

Po zakonu covek za mucenje psa moze dobiti novcanu kaznu do 20 000 dinara i do 1 godine zatvora.

Gost

2014-07-15 11:07

Nadam se da ce oni koji ovako postupaju prema zivotinjama biti kaznjeni!

Gost

2014-07-15 11:08

ocigledno je ovo nacin da se stane na put ljudskom izivljavanju,

Gost

2014-07-15 11:09

Strasno, nadam se da ce drzava uskoro uspeti da zastiti zivotinje usvajanjem nekog rigoroznog zakona , kako bi se kaznili ljudi koji maltretiraju zivotinje. Ovo je sramota.

Gost

2014-07-15 11:21

tom sinteru treba sajlu na vrat samo da proba
Misa

2014-07-15 11:21

Kako se izboriti sa zlom,gadoscu,nehumanoscu,grubosti u ljudima?
Kako dobiti da oni kojima je posao da brinu o drugima,pa i kerovima=humanijima od nas ljudi=svoj posao rade na odgovoran nacin? SAMO KAZNJAVANJEM I TO DRAKONSKIM jer kad osete na svojoj kozi ima sanse da se promeni njihova svest i da postanu vljani clanovi drustva.

Gost

2014-07-15 11:32

BOLJE DA GA PUSTE DA JA NEBI DOLAZIO I TU IM POKAZAO KAKO TREBA JA PREMA NJIMA DA SE PONASAM A NE ONI TAKO PREMA PSIMA , SMRADOVI JEDNI BEZDUSNI !

Ovaj post je uklonjen od strane svog pisca (Prikaži detalje)

2014-07-15 11:32

Gost

2014-07-15 11:35

Gde ima humanih šintera kod nas,nigde,trebalo bi njega za gušu!
Ivana

#1189 Jos jedna peticija

Ljudi, potpisite I ovu peticiju! Drugi pas je u pitanju http://www.peticije24.com/spasimo_billya_i_njegovog_vlasnika

Gost

Strasno!!

Gost

2014-07-15 11:38

Svaka cast na pokretanju peticije,ovo je dokaz da u Srbiji jos uvek ima dobrih i humanih ljudi.

Gost

2014-07-15 11:42

ŽUĆO UZ TEBE SAM JA I SVI OSTALI MOJI PRIJATELJI..... ŽIV I ZDRAV MI BIO !!!

Gost

2014-07-15 11:44

da sam se nasao u tom momentu tu kada su ga maltretirali ti majmuni od sintera,sa tom istom sajlom bi vezao njih i mucio ih kao oni to bespomocno kucence . to pokazuje kakav smo narod. ne narod vec stoka..

Gost

#1194 Re:

2014-07-15 11:51

#1193: -

I dobio bi robiju do 25 godina zbog svesnog ubistva ili pokusaja ubistva. A kod ljudi ne bi bio nista bolji od ovog kucemrzca ili koljaca pasa. Mozak gospodine,mozak. pozivate se na branjenje psa, a koristite metode koje je ovaj koristio, sto vas dovodi do goreg polozaja od njega

zuca

#1195 budimo ljudi!

2014-07-15 11:56

Sta komentarisati? Sve je vidjeno.Ovom coveku treba strucna pomoc.Zao mi je onih ljudi koji nisu sebi priustili zadovoljstvo da osete sta znaci voleti zivotinju i dobiti ljubav od zivotinje.

Gost

2014-07-15 12:00

hocemo da vinovnici svih nesreca neduznih zivotinja budu astrogo kaznjeni..ako ova bedna zemlja zeli bilo kakavu paralelu sa svetom, onda sinter mora da bude strogo kaznjen i njegovo ime javno izgovoreno preko medija i u novinama. I ne samo njegovo. KO SU GLAVESINE KOJE UZIVAJU STO SE NA OVAKAV NACIN "VODI RACUNA" O MIRNIM PSIMA KOJI ZAISTA VODE S V O J ZIVOT!!!!!!!!!!!!!!!!!! zovem se duška čavić, s nadmkom Žozi i po staroj jevrejskoj, zasto ne bi bilo u "OKO ZA OKO, ZUB ZA ZUB"..covek koji na onakav nacin razvali celjust zivotinji zasluzuje zatvorsku kaznu i karton u instituciji za mentalno zdravlje, a i mesto..Da bude u lancima u "LAzi L."!!!!!!!!!!!!!

Gost

#1197 Re:

2014-07-15 12:14

#1196: -

Vode svoj zivot,a seru gde stignu, pisaju gde stignu i jedu sta stignu, pitanje je trenutka kada ce pas pobesneti i poceti da napada ljude. Nemaju gazdu da cisti za njima, a ni ove gazde ne ciste za svojim psima nego ostave govno eto tako .  Oko za oko zub za zub je uvedeno za razne ljude, ne za zivotinje. Jer nisu isto.   I to nije stara jevrejsko nego Hamurabijevo koji je bio Iracanin, vavilonsko carstvo.  Psima je mesto u azilu , ovima bez gazde. Kada napadnu neko dete i otkinu detetu pola lica onda je dete krivo sto nije vodilo racuna,jel da? A kada covek uzvrati psu onda je covek kriv jer se izivljava.  narod otisao iz koloseka

Gost

#1198 Re: budimo ljudi!

2014-07-15 12:15

#1195: zuca - budimo ljudi!

zivotinja nije svesna da voli, nema osecaj krivice,svesti ili svega drugog. To je samo vasa masta kako zamisljate da vas pas slusa dok mu pricate ili nesto trece.  Narocito sto nas sve zabole za prase ili jagnje koje smazemo na nekoj slavi ili svadbi.

Gost

2014-07-15 12:15

Za Zucu

Gost

2014-07-15 12:18

Jel pas zna da se zove zuca? Posto znam da kucke nikada ne daju imena svojim stencima?