ZA ŽUĆU KOJI JE BRUTALNO DAVLJEN OD STRANE SINTERA!!!
Tema diskusije je automatski pokrenuta na peticiji ZA ŽUĆU KOJI JE BRUTALNO DAVLJEN OD STRANE SINTERA!!!
Olja |
#11532014-07-15 09:47Da li treba komentarisati humanost sintera? Sve je vec vidjeno. Davili mirnu kujicu Belku i vise nije mogla da laje/ isto krv iz usta,veliki bolovi/strah od ljudi/ jedva je spasili a bila je sterilisana, cipovana, moja majka je brinula o njoj/hranila, lecila... Olja |
moki |
#1155 moki2014-07-15 09:55Sintercine pustite smesta Zucu, organizujte se bre Beogradjani idite da ga izbavite. |
Gost |
#1156 Re:2014-07-15 10:00TOLIKO IZGOVORENO GLUPOSTI U NEZNANJU DA PAS POMAZE SLEPIMA,INVALIDIMA,DA VERNO CUVA SVOGA VLASNIKA I DA JE ZA COVEKA KOJI JE COVEK U PRAVOM SMISLU TE RECI SPREMAN I SVOJ ZIVOT DA ZRTVUJE,MNOGO SE RAZLIKUJE OD TAKVIH,POPUT TEBE,NEOBAVESTENOG I PRIGLUPOG. |
Gost |
#11572014-07-15 10:00Prava stvar.Borimo se za humano icivilizovano drustvo po kome smo bili poznati kroz istoriju.proterajmo neljudskost iz javnog zivota i borimo se da se sankcionise.Zaposliti mlade i pedukovane ljude koji ce ove poslove da rade a ne poluzveri u ljudskom obliku koji nas brukaju i jos za to dobijaju platu.Pa ovo turisti gledaju na proputovanju Bg-om.Sramota.Dali su gledali kako to stranci rade ili i zato treba da dodju stranci da nas obuce.Gde mu je nadredjeni da ga pozove na odgovornost.gde su mediji nasi lepi da ga progone.Nema nicega .Dno. |
Gost |
#1158 Re: Re: ?????????????2014-07-15 10:01#1148: vila evangelina - Re: ????????????? Po Bibliji je covek stvorio zivotinje da SLUZE ljudima. Jako sam inteligentan , naprotiv. Pitam se da li bi javnost uzdrmalo ovoliko da je rec o kozi ili teletu. Vama je danas samo pas zivotinja. Pitam se da li se setite jagnjeta nekog dok mastite brkove njegovim telom na slavama ili preslavama. Jesam protiv nasilja nad zivotinjama, ali nije smak sveta. Kada pas napadne i ujede dete pricate kako je covek kriv, kada covek uzvrati opet je covek kriv. |
Gost |
#11592014-07-15 10:02Nisu psi krivi sto su ostavljeni. Red je da pokazemo da ipak mogu da se oslone bar na neke od nas. |
Gost |
#1160 Re: Re:2014-07-15 10:03Da, ja sam glup. Jedna vrsta psa vodi slepe, pas vodic. Pas je veran dok ga hranis, posle toga pobegne radi ishrane a ako pojede nekog goluba postane krvolocan i pobesni, a besan pas prenosi besnilo pljuvackom. Ovde nije rec o zivotinjama nego o psima. http://www.kurir-info.rs/uzas-u-staroj-pazovi-razjareni-pas-detetu-4-otkinuo-obraze-i-deo-lobanje-clanak-1039383 |
Gost |
#11612014-07-15 10:05Narocito ovi koji se pozivaju na linc coveka koji je radio svoj posao. Koliko ste vi bolji i civilizovaniji od TOG KOLJACA kada hocete da ga lincujete, ubijete i vesate na terazijama? Da podsetim, po zakonu, sinter moze da dobije kaznu do 1godine zatvora i do 20 000 dinara. Dok vi za ubijenog coveka mozete da dobijete do 40godina zatvora. Bas ste andjeli cim se pozivate na slicne stvari koje je doticni sinter uradio. |
Gost |
#1162 Re:2014-07-15 10:07Krivi su sto se mnoze bez ikakvog razloga i cilja, a nisu sposobni ni sami sebe da odrze u zivotu bez coveka. Krivi su sto nemaju svest o tome sta rade. Ostene se i istripuju da ce covek da im cuva i mlade, a naravno covek uzme i ostavi ih ili proda njihov zivot za 20-50evra po komadu i vuk sit, a ovce na broju |
Gost |
#11632014-07-15 10:15sta reci o takvim ljudima,pricama nema kraja,jutros je moj komsija vikao zbog malog maceta kako ce pustiti svog psa da ju rastra i to je i ucinio kao isterao auto i ostavio slucajno kapiju otvorenu,ali se majka pojavila i kao lavica branila mace,uspeli su pobeci,da to su ljudi koji se maskiraju iza svog kucnog ljubimca,kao vole zivotine... |
Gost |
#11642014-07-15 10:22Strah me je samo da nije marketinska kampanja i uzimanje novca na racun tih neduznih,nevinih,Bozijih bica.Volela bih da Zuca,zaista bude spasen.Kao i svi psi i sve macke i sva ta Bozija bica sirom nase nehumane Srbije!Sramota sta se radi... |
moki |
#1165 Re: Re: Re:2014-07-15 10:23Rodjace ta ista ljudska vrsta te je bombardovala i pobila nevinu decu i ljude i mislis da je nekog iz te ljudske vrste briga za to, ljudska vrsta prenosi najsmrtonosnije bolesti i to nije vazno vazno da su psi besni uostalom nismo mi ti koji treba da odlucujemo o zivotu i smrti nekoga zato cemo na kraju sami sebe da unistimo a vec aktivno radimo na tome. |
Gost |
#11662014-07-15 10:29Dusa mala, spasicemo ga mi ljudi koji smo imalo jos normalni pored ovog zla koji nas je yadesio... |
Gost |
#1167 Re: Re: Re: Re:2014-07-15 10:30To je stvar vaspitanja. Zivotinjama je u genima ZVERSTVO i nema ko da ih vaspita. Ostalo se slazem, nismo mi ti koji trebaju da odlucuju, ali ubijen pas nije smak sveta. Psa ne mozes da vaspitas da ne ubija, jer ce ubijati cim prestanes da ga hranis. Jbg, lanac ishrane, borba za zivot. zivotinje su stvorene da sluze coveku, radi ishrane i svega ostalog. Nama jeste bolesno kada vidimo da azijanci jedu pse, ali njima je tako bolesno sto mi ne jedemo iste, a jedemo prase itd... stvar kulture. Zilion ljudi umire dnevno, nikog ne zanima, zilion stoke se obradi i ubije dnevno radi ishrane nas, nikog ne zanima. Ubijen pas, smak sveta, smrtne kazne zlocincu itd... banalno. Mi cemo nestati kao vrsta posto dok smo radili u obrenovcu na spasavanju ljudi, pederi su protestovali i pricali "povucite policiju iz obrenovca, hocemo prajd u centru grada" , a ove zene umesto da su dosle da pomognu i da donose vodu i hranu na barikadama, sedele su u toplim domovima i pricali "Meni je vise zao psa ,nego ljudi, jadan psic, nije sposoban da brine o sebi, spasimo zivotinje " a voda bila 10metara duboka... borimo se da spasimo ljude i svoju vrstu, ciji je zivot najvazniji i najbitniji, ona ce mene iz toplog doma da smara da se vracam po svaku zivotinju,svakog psa ili neceg treceg, dok ljudi umiru i dok se dave u bujicama, sa prodatom vojnom opremom i 2 amfibije mi spasavamo narod i sad jos svaku zivotinju, mrtvi umorni ... Svaka cast Srbende, patriote, svoj narod ostavljate zbog univerzalne zivotinje. Pozdrav i hvala na normalnom komentaru |
Gost |
#1168 Re: Re: Re: Re:2014-07-15 10:31Da ne zaboravim da su mnogi ljudi posle poplava udomljavali pse i macke, dok su ljudi spavali u salama i na sajmu . Da ne spominjem da i dan danas usvajaju pse i macke sa ulica, a ima zilion dece po domovima i na ulici... |
Gost |
#1170 Re: Re: Re: ?????????????2014-07-15 10:37#1158: - Re: Re: ????????????? prestani širit sjeme mržnje i zla.. mrs s ove stranice debilu izopačeni |
Gost |
#11712014-07-15 10:38Ja sam vlasnik jednog Sar Peja i ne volim nasilje nad zivotinjama...takve ljude bi trebalo ubiti odmah...da sam ja to vidjeo ne bi lijepo prosli...jadan pas,volio bi da ovi ljudi dobiju najstroziju kaznu sto moze |
Gost |
#1172 Re:2014-07-15 10:39ti si kreten i da sam na tvom mestu vec odavno bi si prosvirao mozak..ali nazalost ti ga nemas,pa si samo glavu prosviraj.. i tebe ce bozja ruka dohvatit a onda ti zelim svako zlo |
Gost |
#11732014-07-15 10:42Imate pravo na svoje misljenje, koje podrzavam, ali vi koji tripujete i umisljate andjele pogledajte se kakve komentare pisete. Niste nimalo bolji od ovog koljaca, naprotiv, gori ste jer pretite ljudima. Sve najbolje |
bogtidaopameti |
#1175 mnogo si neuspesanRe:2014-07-15 10:48pa ti je i recnik takav.Mrzis mnogo i to ce ti se vratiti.Ko voli pse voli i decu, neuki covece. |
|
Светосавски проглас за спас Косова и Метохије: Не ултиматуму – не капитулацији!
ПЕТИЦИЈА ЗА ДОНОШЕЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У НДХ У ПЕРИОДУ ОД 1941. ДО 1945. ГОДИНЕ
Peticija za očuvanje tradicionalnog grba fudbalskog kluba Dečić
NO to violation of Serbia - НЕ цепању Србије
Peticija za otkazivanje koncerta Jelene Karleuše za doček Nove godine u Kragujevcu
Слобода за Андреjа Гњота!
PETICIJA ZA SKIDANJE JOVANE JEREMIC SA NACIONALNE FERKVENCIJE
ИЗЛАЗАК ИЗ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!?
Подршка за одбрану Косова и Метохије - Приступите Покрету за одбрану Косова и Метохије
ПОЗИВ ПАТРИЈАРХУ И САБОРУ: ОЧУВАЈМО ВЕРУ!
Da li želite nešto da promenite?
Promena se ne događa ako ćutite. Autor ove peticije se pokrenuo i preduzeo akciju. Hoćete li i vi uraditi isto? Započnite društveni pokret kreiranjem peticije.
Pokrenite sopstvenu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle interesovati
Znanje i moral na prvom mestu. Podrška profesoru Vladimiru Dugaliću.
2986 Kreirano: 2024-12-26
Smeniti glavnog i odgovornog urednika Prvog programa televizije RTV
2422 Kreirano: 2024-12-24
Peticija za smenu Zane Dolićanin sa mesta rektorke Državnog univerziteta u Novom Pazaru
2098 Kreirano: 2024-12-24
Peticija za otkazivanje koncerta Jelene Karleuše za doček Nove godine u Kragujevcu
15301 Kreirano: 2024-11-26
Smena direktora Jovine gimnazije
1274 Kreirano: 2024-12-02
Roditelji protiv ZDRAVITAS-a
7248 Kreirano: 2024-11-18
Dodela Februarske nagrade Novog Sada studentima i srednjoškolcima
498 Kreirano: 2024-12-24
Иницијатива грађана да Прокупље добије професионално позориште
2276 Kreirano: 2024-12-05
ПОЗИВ ПАТРИЈАРХУ И САБОРУ: ОЧУВАЈМО ВЕРУ!
480 Kreirano: 2024-12-25
Постављање Ненада Лалатовића за новог тренера ФК Партизан
437 Kreirano: 2024-12-25
Подршка професорима и наставницима у Сокобањи
411 Kreirano: 2024-12-24
PODRŠKA STUDENTIMA - RADNICI RTS-A
238 Kreirano: 2024-12-20
Okazati nastup Jelene Karleuše u Boru
1754 Kreirano: 2024-12-14
Peticija za smenu rektora Univerziteta u Novom Sadu
2760 Kreirano: 2024-12-13
APEL ZA IZGLASAVANJE O ODRŹAVANJU JANUARA NA PRAVNOM FAKULTETU PREKO ESTUDENT
104 Kreirano: 2024-12-23
**Peticija za Besplatno Pravo na Ortopedska Pomagala za Decu sa deformitetima stopala
777 Kreirano: 2023-11-14
VRATIMO AUTOBUSKA STAJALIŠTA PUTNICIMA
793 Kreirano: 2024-12-09
Ne podržavam reprezentativne sindikate u prosveti!
79 Kreirano: 2024-12-27
Podrška studentima i zaposlenima Visoke poslovne škole u Novom Sadu
3826 Kreirano: 2024-12-12
Da li je dr Dugalić najpoznatiji hirurg za jetru u regionu?
63 Kreirano: 2024-12-26