ZA ŽUĆU KOJI JE BRUTALNO DAVLJEN OD STRANE SINTERA!!!

Gost

2014-07-15 09:46

Pas zauvek, jebo ljude! ;)

Gost

2014-07-15 09:46

Krivicno gonite te sintere p***e!
Olja

2014-07-15 09:47

Da li treba komentarisati humanost sintera? Sve je vec vidjeno. Davili mirnu kujicu Belku i vise nije mogla da laje/ isto krv iz usta,veliki bolovi/strah od ljudi/ jedva je spasili a bila je sterilisana, cipovana, moja majka je brinula o njoj/hranila, lecila... Olja

Gost

2014-07-15 09:48

Ubijte te sintere
moki

#1155 moki

2014-07-15 09:55

Sintercine pustite smesta Zucu, organizujte se bre Beogradjani idite da ga izbavite.

Gost

#1156 Re:

2014-07-15 10:00

#1131: -

TOLIKO IZGOVORENO GLUPOSTI U NEZNANJU DA PAS POMAZE SLEPIMA,INVALIDIMA,DA VERNO CUVA SVOGA VLASNIKA I DA JE ZA COVEKA KOJI JE COVEK U PRAVOM SMISLU TE RECI SPREMAN I SVOJ ZIVOT DA ZRTVUJE,MNOGO SE RAZLIKUJE OD TAKVIH,POPUT TEBE,NEOBAVESTENOG I PRIGLUPOG.

Gost

2014-07-15 10:00

Prava stvar.Borimo se za humano icivilizovano drustvo po kome smo bili poznati kroz istoriju.proterajmo neljudskost iz javnog zivota i borimo se da se sankcionise.Zaposliti mlade i pedukovane ljude koji ce ove poslove da rade a ne poluzveri u ljudskom obliku koji nas brukaju i jos za to dobijaju platu.Pa ovo turisti gledaju na proputovanju Bg-om.Sramota.Dali su gledali kako to stranci rade ili i zato treba da dodju stranci da nas obuce.Gde mu je nadredjeni da ga pozove na odgovornost.gde su mediji nasi lepi da ga progone.Nema nicega .Dno.

Gost

#1158 Re: Re: ?????????????

2014-07-15 10:01

#1148: vila evangelina - Re: ?????????????

Po Bibliji je covek stvorio zivotinje da SLUZE ljudima.  Jako sam inteligentan , naprotiv.  Pitam se da li bi javnost uzdrmalo ovoliko  da je rec o kozi ili teletu. Vama je danas samo pas zivotinja. Pitam se da li se setite jagnjeta nekog dok mastite brkove njegovim telom na slavama ili preslavama.  Jesam protiv nasilja nad zivotinjama, ali nije smak sveta. Kada pas napadne i ujede dete pricate kako je covek kriv, kada covek uzvrati opet je covek kriv.
http://www.kurir-info.rs/uzas-u-staroj-pazovi-razjareni-pas-detetu-4-otkinuo-obraze-i-deo-lobanje-clanak-1039383

TO sto zivotinja ima IQ do 15 i nema svest ne znaci da treba da terorise.

Ima hiljade dece na ulicama i u domovima, a vi usvajate zivotinje.  Hiljade Obrenovcana je ostalo bez krova nad glavom, hiljade stoke je poginulo u poplavama, a vi usvajate pse.
Nije rec ovde o ovima koji vole zivotinje, nego o onima koji vole PSE ! Jebe se vama svima za stoku kojoj otimate decu za ishranu, briga vas za svoju vrstu LJUDE .  To sto vi tripujete i zamisljate kako vas pas voli i kako vam je veran je nebuloza koju babe bez dece i same u stanu nalaze utehu u nekom psu.
Imam pravo na komentar kao i svi ovde,   kinezi i ljudi iz azije jedu pse i cuvaju radi ishrane, tako da je to nama i vama gadno, ali je njima isto toliko gadno neko jagnje ili prase . Tako da, manite price  i ako vec hocete da pomognete, usvojite neko dete koje je ostalo na ulici zbog poplava, umesto sto pricate tu o psima.

Kao vam je krivo , placete za psom, a onda kada vas smori i dosadi vam, prodate njegov zivot i uzmete 20-50 evra, kao i za stence  sto radite vi koji se pozivate na ljubav prema zivotinjama kao vi.  Taj koji prica da je pas covekov najbolji prijatelj je covek koji je sam na svetu i koji dok gleda u psa tripuje razum, dok je psu inteligencija jako losa, toliko da ne moze sam da prezivi , bez coveka, pas je nista.  Gleda u psa i tripuje da ga razume , zamislja sta bi mu pas rekao sve, a ono zamislja sve sto  zeli da cuje. Vau.
NIsam ja Bog, ja sam covek koji svoju vrstu voli najvise, covek koji je vadio ljude iz poplava, dok su ih sve zivotinje napustile, covek koji se nagledao svega i svacega, izivljavanje pasa nad ljudima, sirenje buva i besnila. Dok vi nalazite utehu u zivotinjama, ja pomazem ljudima i nalazim utehu u njima. Dok je vama bolesno sto kinezi kuvaju psa, a nije vam bolesno sto mi jedemo stoku i otimamo im decu radi slave i praznika, dok ne pomislite uopste na neku drugu zivotinju vec je samo PAS Bog svih zivotinja,svetac i onda je smak sveta ako je neko udario psa kolima ili ga slucajno davio. Dok ljudi rade grade i stvaraju sve oko vas, dok vam LJUDI  placaju to sto radite , dok vam ljudi PLACAJU da prehranite sebe i dete (i tog psa) vi pricate nesto o zivotinjama, kako je nesposobna zivotinja bitnija od coveka?   

Zasto se ne vrse smrtne kazne za kerove koji ujedaju i napadaju sve?

Sta rade psi na ulici ?

Zasto je psima i mackama dozvoljen zivot u gradu, toploti kuce/stana ,a kokoskama, petlovima i stoci i divljaci nije?

Kako je drugim zivotinjama nikog ne zanima, samo je ubijen PAS koji se nesvesno mnozi , koti i pojacava ulicarske pse, nema nikakvu svrhu osim parenja,spavanja i ishrane .

Da li biste pre spasili dete ili psa da se dave u reci ?

Da li biste pre spasili SVOJE dete ili SVOG psa da se dave u reci ?

A imate izbor samo jedan.

ZIVOT COVEKA JE NEPROCENJIV I NEMA CENU. Jer su ljudi napravili i stvorili sve oko nas. Jer su ljudi od 6 vrsta pasa stvorili milion rasa.  jer su ljudi sagratili, izborili slobodu i sve na svetu, dok je pas tu samo jeo i nista vise.

o ostalim zivotinjama da ne pricam.

Pozdrav i nastavite da vredjate, tu sam ja

Gost

2014-07-15 10:02

Nisu psi krivi sto su ostavljeni. Red je da pokazemo da ipak mogu da se oslone bar na neke od nas.

Gost

#1160 Re: Re:

2014-07-15 10:03

#1156: - Re:

Da, ja sam glup.  Jedna vrsta psa vodi slepe, pas vodic. Pas je veran dok ga hranis, posle toga pobegne radi ishrane a ako pojede nekog goluba postane krvolocan i pobesni, a besan pas prenosi besnilo pljuvackom.  Ovde nije rec o zivotinjama nego o psima. http://www.kurir-info.rs/uzas-u-staroj-pazovi-razjareni-pas-detetu-4-otkinuo-obraze-i-deo-lobanje-clanak-1039383

ogroman broj ljudi je stradao od besnila, pas nema svest i nije duzan da odgovara bilo kome.  To je problem. Neka vam psi placaju dohodak, ishranu, izdrzavanje deteta, skolovanje deteta i sve ostalo. LJUDI SU ZAKON ! Ko ne voli SVOJU VRSTU, NEKA SE VRATI U PRAISTORIJU I NEKA ZIVI SA MAJMUNIMA

Gost

2014-07-15 10:05

Narocito ovi koji se pozivaju na linc coveka koji je radio svoj posao. Koliko ste vi bolji i civilizovaniji od TOG KOLJACA kada hocete da ga lincujete, ubijete i vesate na terazijama? Da podsetim, po zakonu, sinter moze da dobije kaznu do 1godine zatvora i do 20 000 dinara. Dok vi za ubijenog coveka mozete da dobijete do 40godina zatvora. Bas ste andjeli cim se pozivate na slicne stvari koje je doticni sinter uradio.

Gost

#1162 Re:

2014-07-15 10:07

#1159: -

Krivi su sto se mnoze bez ikakvog razloga i cilja, a nisu sposobni ni sami sebe da odrze u zivotu bez coveka. Krivi su sto nemaju svest o tome sta rade. Ostene se i istripuju da ce covek da im cuva i mlade, a naravno covek uzme i ostavi ih ili proda njihov zivot za 20-50evra po komadu i vuk sit, a ovce na broju

Gost

2014-07-15 10:15

sta reci o takvim ljudima,pricama nema kraja,jutros je moj komsija vikao zbog malog maceta kako ce pustiti svog psa da ju rastra i to je i ucinio kao isterao auto i ostavio slucajno kapiju otvorenu,ali se majka pojavila i kao lavica branila mace,uspeli su pobeci,da to su ljudi koji se maskiraju iza svog kucnog ljubimca,kao vole zivotine...

Gost

2014-07-15 10:22

Strah me je samo da nije marketinska kampanja i uzimanje novca na racun tih neduznih,nevinih,Bozijih bica.Volela bih da Zuca,zaista bude spasen.Kao i svi psi i sve macke i sva ta Bozija bica sirom nase nehumane Srbije!Sramota sta se radi...
moki

#1165 Re: Re: Re:

2014-07-15 10:23

#1160: - Re: Re:

Rodjace ta ista ljudska vrsta te je bombardovala i pobila nevinu decu i ljude i mislis da je nekog iz te ljudske vrste briga za to, ljudska vrsta prenosi najsmrtonosnije bolesti i to nije vazno vazno da su psi besni uostalom nismo mi ti koji treba da odlucujemo o zivotu i smrti nekoga zato cemo na kraju sami sebe da unistimo a vec aktivno radimo na tome.

Gost

2014-07-15 10:29

Dusa mala, spasicemo ga mi ljudi koji smo imalo jos normalni pored ovog zla koji nas je yadesio...

Gost

#1167 Re: Re: Re: Re:

2014-07-15 10:30

#1165: moki - Re: Re: Re:

To je stvar vaspitanja. Zivotinjama je u genima ZVERSTVO i nema ko da ih vaspita. Ostalo se slazem, nismo mi ti koji trebaju da odlucuju, ali ubijen pas nije smak sveta. Psa ne mozes da vaspitas da ne ubija, jer ce ubijati cim prestanes da ga hranis. Jbg, lanac ishrane, borba za zivot.  zivotinje su stvorene da sluze coveku, radi ishrane i svega ostalog. Nama jeste bolesno kada vidimo da azijanci jedu pse, ali njima je tako bolesno sto mi ne jedemo iste, a jedemo prase itd... stvar kulture.  Zilion ljudi umire dnevno, nikog ne zanima, zilion stoke se obradi i ubije dnevno radi ishrane nas, nikog ne zanima. Ubijen pas, smak sveta, smrtne kazne zlocincu itd... banalno.  Mi cemo nestati kao vrsta posto dok smo radili u obrenovcu na spasavanju ljudi, pederi su protestovali i pricali "povucite policiju iz obrenovca, hocemo prajd u centru grada" , a ove zene umesto da su dosle da pomognu i da donose vodu i hranu na barikadama, sedele su u toplim domovima i pricali "Meni je vise zao psa ,nego ljudi, jadan psic, nije sposoban da brine o sebi, spasimo zivotinje " a voda bila 10metara duboka... borimo se da spasimo ljude i svoju vrstu, ciji je zivot najvazniji i najbitniji, ona ce mene iz toplog doma da smara da se vracam po svaku zivotinju,svakog psa ili neceg treceg, dok ljudi umiru i dok se dave u bujicama, sa prodatom vojnom opremom i 2 amfibije mi spasavamo narod i sad jos svaku zivotinju, mrtvi umorni ... Svaka cast Srbende, patriote, svoj narod ostavljate zbog univerzalne zivotinje. Pozdrav i hvala na normalnom komentaru

Gost

#1168 Re: Re: Re: Re:

2014-07-15 10:31

#1165: moki - Re: Re: Re:

Da ne zaboravim da su mnogi ljudi posle poplava udomljavali pse i macke, dok su ljudi spavali u salama i na sajmu . Da ne spominjem da i dan danas usvajaju pse i macke sa ulica, a ima zilion dece po domovima i na ulici...

Gost

2014-07-15 10:32

bez komentara.

Gost

#1170 Re: Re: Re: ?????????????

2014-07-15 10:37

#1158: - Re: Re: ?????????????

prestani širit sjeme mržnje i zla.. mrs s ove stranice debilu izopačeni

Gost

2014-07-15 10:38

Ja sam vlasnik jednog Sar Peja i ne volim nasilje nad zivotinjama...takve ljude bi trebalo ubiti odmah...da sam ja to vidjeo ne bi lijepo prosli...jadan pas,volio bi da ovi ljudi dobiju najstroziju kaznu sto moze

Gost

#1172 Re:

2014-07-15 10:39

#1131: -

ti si kreten i da sam na tvom mestu vec odavno bi si prosvirao mozak..ali nazalost ti ga nemas,pa si samo glavu prosviraj.. i tebe ce bozja ruka dohvatit a onda ti zelim svako zlo

Gost

2014-07-15 10:42

Imate pravo na svoje misljenje, koje podrzavam, ali vi koji tripujete i umisljate andjele pogledajte se kakve komentare pisete. Niste nimalo bolji od ovog koljaca, naprotiv, gori ste jer pretite ljudima. Sve najbolje

Gost

2014-07-15 10:44

i postujem*
bogtidaopameti

#1175 mnogo si neuspesanRe:

2014-07-15 10:48

#1059: -

pa ti je i recnik takav.Mrzis mnogo i to ce ti se vratiti.Ko voli pse voli i decu, neuki covece.