ZA ŽUĆU KOJI JE BRUTALNO DAVLJEN OD STRANE SINTERA!!!

Gost

/ #1158 Re: Re: ?????????????

2014-07-15 10:01

#1148: vila evangelina - Re: ?????????????

Po Bibliji je covek stvorio zivotinje da SLUZE ljudima.  Jako sam inteligentan , naprotiv.  Pitam se da li bi javnost uzdrmalo ovoliko  da je rec o kozi ili teletu. Vama je danas samo pas zivotinja. Pitam se da li se setite jagnjeta nekog dok mastite brkove njegovim telom na slavama ili preslavama.  Jesam protiv nasilja nad zivotinjama, ali nije smak sveta. Kada pas napadne i ujede dete pricate kako je covek kriv, kada covek uzvrati opet je covek kriv.
http://www.kurir-info.rs/uzas-u-staroj-pazovi-razjareni-pas-detetu-4-otkinuo-obraze-i-deo-lobanje-clanak-1039383

TO sto zivotinja ima IQ do 15 i nema svest ne znaci da treba da terorise.

Ima hiljade dece na ulicama i u domovima, a vi usvajate zivotinje.  Hiljade Obrenovcana je ostalo bez krova nad glavom, hiljade stoke je poginulo u poplavama, a vi usvajate pse.
Nije rec ovde o ovima koji vole zivotinje, nego o onima koji vole PSE ! Jebe se vama svima za stoku kojoj otimate decu za ishranu, briga vas za svoju vrstu LJUDE .  To sto vi tripujete i zamisljate kako vas pas voli i kako vam je veran je nebuloza koju babe bez dece i same u stanu nalaze utehu u nekom psu.
Imam pravo na komentar kao i svi ovde,   kinezi i ljudi iz azije jedu pse i cuvaju radi ishrane, tako da je to nama i vama gadno, ali je njima isto toliko gadno neko jagnje ili prase . Tako da, manite price  i ako vec hocete da pomognete, usvojite neko dete koje je ostalo na ulici zbog poplava, umesto sto pricate tu o psima.

Kao vam je krivo , placete za psom, a onda kada vas smori i dosadi vam, prodate njegov zivot i uzmete 20-50 evra, kao i za stence  sto radite vi koji se pozivate na ljubav prema zivotinjama kao vi.  Taj koji prica da je pas covekov najbolji prijatelj je covek koji je sam na svetu i koji dok gleda u psa tripuje razum, dok je psu inteligencija jako losa, toliko da ne moze sam da prezivi , bez coveka, pas je nista.  Gleda u psa i tripuje da ga razume , zamislja sta bi mu pas rekao sve, a ono zamislja sve sto  zeli da cuje. Vau.
NIsam ja Bog, ja sam covek koji svoju vrstu voli najvise, covek koji je vadio ljude iz poplava, dok su ih sve zivotinje napustile, covek koji se nagledao svega i svacega, izivljavanje pasa nad ljudima, sirenje buva i besnila. Dok vi nalazite utehu u zivotinjama, ja pomazem ljudima i nalazim utehu u njima. Dok je vama bolesno sto kinezi kuvaju psa, a nije vam bolesno sto mi jedemo stoku i otimamo im decu radi slave i praznika, dok ne pomislite uopste na neku drugu zivotinju vec je samo PAS Bog svih zivotinja,svetac i onda je smak sveta ako je neko udario psa kolima ili ga slucajno davio. Dok ljudi rade grade i stvaraju sve oko vas, dok vam LJUDI  placaju to sto radite , dok vam ljudi PLACAJU da prehranite sebe i dete (i tog psa) vi pricate nesto o zivotinjama, kako je nesposobna zivotinja bitnija od coveka?   

Zasto se ne vrse smrtne kazne za kerove koji ujedaju i napadaju sve?

Sta rade psi na ulici ?

Zasto je psima i mackama dozvoljen zivot u gradu, toploti kuce/stana ,a kokoskama, petlovima i stoci i divljaci nije?

Kako je drugim zivotinjama nikog ne zanima, samo je ubijen PAS koji se nesvesno mnozi , koti i pojacava ulicarske pse, nema nikakvu svrhu osim parenja,spavanja i ishrane .

Da li biste pre spasili dete ili psa da se dave u reci ?

Da li biste pre spasili SVOJE dete ili SVOG psa da se dave u reci ?

A imate izbor samo jedan.

ZIVOT COVEKA JE NEPROCENJIV I NEMA CENU. Jer su ljudi napravili i stvorili sve oko nas. Jer su ljudi od 6 vrsta pasa stvorili milion rasa.  jer su ljudi sagratili, izborili slobodu i sve na svetu, dok je pas tu samo jeo i nista vise.

o ostalim zivotinjama da ne pricam.

Pozdrav i nastavite da vredjate, tu sam ja