Protiv zabrane za pse u Banja Luci

Quoted post

Gost

#76 Re:

2012-02-07 14:51

#1: -  

Ah kako bi bilo dobro da ono što je dozvoljeno psima u ovako primitivnim sredinama kao što je naša bude dozvoljeno i ljudima pa da mogu slobodno da serem i pišam u pijesak u kojem vaša dječica veselo šljapkaju....  

Budite dovoljno pošteni i zamislite svoju djecu parku kako gaze po izmetu i ukoliko postoji bar jedan od vas "savjesnih vlasnika životinja" koji se može zakleti da njegov pas baš nikada ne mokri u parkovima u kojima se igraju djeca i da ste pokupili baš uvijek izmet iza psa skidam vam kapu i potpisujem peticiju .... Ali mislim da kad se dobro pogledate u ogledalo uvidite da ste evolucijski bliži životinjama koje vodite na lancu nego ljudima koji zaslužuju da imaju kućnog ljubimca

Odgovori

Ovaj post je uklonjen od strane svog pisca (Prikaži detalje)

2012-02-07 16:08:35

Gost

#81 Re: Re:

2012-02-09 16:34:07

#76: - Re:

Pa iskreno govoreci, radije bi da mi djete sljapka po pscem zmetu i pisaci, sigurno je zdravije od zapisavanja narkomana koji se okupljaju po djecijim parkovima....ustalom, sa ovim zakonom i zabranom, salje se i pogresna poruka djeci, kao da je pas nesto sto je fuj! I onda ne cudi sto vidjam scene slicne onoj od sinoc....njih sedmorica nasli zeljeznu ogradu i postavi li je kod groblja u Boriku..i susam ih....kad se auto zaustavi, lik izadje, a mi ga saspemo sa grudvama...i prolazi auto, ne vidi ogradu i da je izbjegne, zabije se u banderu.....to je nasa omladina! Kad bi imali neke obaveze, ne bi se tako ponasali....a pas je izvrstan primjer kako stvoriti odgovornost kod djeteta....i ne samo!