Peticija protiv vracanja konja coveku koji ga je tukao u centru J

Quoted post

Gost

2014-12-20 23:42

Da li neko moze da mi kaze pouzdano sta se na kraju desilo sa konjicem? Da li su mu sanirali rane? Da li mu je noga polomljena ili ne? Kako je doticni dobio tog konja ako kazu da je vracen vlasniku? Ko bi takvom ludaku dao tu prelepu zivotinju ? Sve mi se cini da je dzaba ova peticija pokrenuta i da ovo jadno stvorenje trpi bol i zlostavljanje i dalje. Sto je najgore ja sam tog coveka vidjala sa dva konja gde je taj drugi sta je sa njim ? Sta se desava sa ostalim zivotinjama koje su u njegovom vlasnistvu? Ako neko zasigurno zna sta se desava MOLIM VAS odgovorite mi.

Odgovori

Olja

#617 Re:

2014-12-21 10:23:04

#613: -  

Covek koji je tukao konja zove se Slobodan Milosevic iz sela Dobra voda je,navodno je par dana pre ovog dogadjaju kupio konja od Sase Simica iz Koncareva.Sasa ima jos zivotinja,u novini Alo imate slike kako izgleda stala gde konji zive.Uslovi su grozni ali vet inspekcija ga je posetila i napisala sve najbolje.Znaci konj je vracen tom Sasi.Tekst ove peticije je pogresan i nema svrhe ako ga autor ne promeni,zato sve vas molim da kontaktirate autora peticije.Ja jesam ali tekst i dalje nije promenjen.Kontaktirajte autora jer konj mora biti oduzet i Sasi,konj ima stare rane za koje je on odgovoran.