Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Quoted post

Solunski
Autor peticije

#4698 Nemojte, ljudi, ko Boga vas molim!

2014-05-01 06:53

Odakle nekim samo tolika energija da crne i mrače, nikada mi neće biti jasno. Svaka čast ljudima u vašoj blizini, ja bih se koknuo da moram da vas "trpim". Sreća moja što imam mogućnost da na delu pokažem vlastitu netoleranciju spram takvih pojava. Naravno, najsrećniji bih bio kad se takve persone ne bi ni pojavljivale, kad bi sve ostalo na konstruktivnom pristupu temi, pošto bi na taj način svima nama bilo neuporedivo lakše. Dragi moji, da uložite polovinu vremena koliko ga potrošite u lamentiranje i izigravanje Vidovite Zorke, Kleopatre, Vange, Ljubiše Trgovčevića i inih kojima se javlja, a ima vas, mašala, do juna biste spremili najmanje jedan ispit. Ovako kradete svima nama dane, sebi ponajprije.

Manite se Putina, Krima i bistrenja svetske politike, ko ima diplomu, ko nema, čistimo ispred našeg dvorišta. Ispade da su svi koji su u roku završili, završili na mufte. Dajmo malo samokritike. Da, imamo "alibi" zbog čega smo u ovakvoj situaciji, ali nemojmo potcenjivati sve naše kolege koje odavno imaju diplomu u džepu, pa ni kolege koje studiraju po Bolonji. I zašto uopšte pominjati nekog drugog, MI IMAMO PROBLEM, ne neko drugi. Čovek se umori izigravajući Kalimera, dajte da se kao akademci izdignemo iznad toga.

Dakle, kao što reče gđa Lidija, SLUŠAJTE NAŠ RADIO, čekajte da vam se obratimo, sve što saznamo - objavićemo, zatajiti nećemo, u tom smislu zamolio bih vas da nam ne šaljete mejlove u kojima pitate dokle se stiglo, zaista ne možemo svakome pojedinačno odgovarati. Ako vas već mrzi da iščitavate komentare i da čekate saopštenja, ceneći vlastito vreme, onda imajte na umu da i svi mi koji smo u ovome "prvi među jednakim" imamo vreme koje bismo utrošili na nešto drugo.

P.S.  A sad pronađite u sebi ono zrno gorušice i da pomeramo ovo brdo. :)

Odgovori

Gost

#4699 Re: Nemojte, ljudi, ko Boga vas molim!

2014-05-01 08:34:57

#4698: Solunski - Nemojte, ljudi, ko Boga vas molim!

Ovo sto pojedinci rade nije normalno. Vise me ne bi cudilo da su u pitanju partijski trolovi koji namerno zele da ovu vladu prikazu kao tiranina. Autoru peticije kao i gospodji Lidiji, hvala. Ima i nas ovde  koji znamo da cenimo trud koji ste ulozili u ovaj problem.

Gost

#4704 Re: Nemojte, ljudi, ko Boga vas molim!

2014-05-01 13:51:54

#4698: Solunski - Nemojte, ljudi, ko Boga vas molim! 

E evo da ti se javi od tebe prozvana Kleopatra, al nisam vidovita tako da mozes da me poredis samo sa onom drugom inteligentnijom i poznatijom od one lokalne. Ono sto je napisano je ISTINA i ti to znas zato si i mako postove, a nije bistrenje politike ako nisi ukapirao da ti prevedem pa ti procitaj pa opet prebrisi nego poredjenje da su ljudi za manje od sedam dana resili problem, a da mi nismo mnogo odmakli od pocetka, a izgubili smo silno vreme. I da jesam na tvojoj strani, tj. na nasoj onoj istoj strani kojoj bi odgovarao produzetak, ali vidim da sve cesce pominjete i stepen odgovornosti pojedinca zapalog u ovu situaciju, da ja cu reci iz ovog ili onog razloga svi smo mi krivi sto smo ovde i sa ovim problemom, u personalne razloge necu ulaziti. I da znate drage mi kolege Vlada je danas zasedala, ministri rade iako je zamislite 1. maj!

Pozdrav tebi kao pokretacu, gospodji Lidiji kao i prof. Atlagicu jer ako dobijemo dobijamo zahvaljuci njemu, nisam vidovita samo sam realna. 

| pricu ja tebi seradare ti meni vojvodo mozes da dobije kad oces, al istinu u lice malo teze, al kad bolje razmislim nije svaka istina za svacije usi!!!

Od sad cu nemo pratiti dogadjaje kako se ne bi niti Vi cimali da brisete niti da odgovarate jer treba Vam vremena za nesto drugo!!! Nadam se da ce i kolege slediti moj primer!!!