Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Gost

/ #4704 Re: Nemojte, ljudi, ko Boga vas molim!

2014-05-01 13:51

#4698: Solunski - Nemojte, ljudi, ko Boga vas molim! 

E evo da ti se javi od tebe prozvana Kleopatra, al nisam vidovita tako da mozes da me poredis samo sa onom drugom inteligentnijom i poznatijom od one lokalne. Ono sto je napisano je ISTINA i ti to znas zato si i mako postove, a nije bistrenje politike ako nisi ukapirao da ti prevedem pa ti procitaj pa opet prebrisi nego poredjenje da su ljudi za manje od sedam dana resili problem, a da mi nismo mnogo odmakli od pocetka, a izgubili smo silno vreme. I da jesam na tvojoj strani, tj. na nasoj onoj istoj strani kojoj bi odgovarao produzetak, ali vidim da sve cesce pominjete i stepen odgovornosti pojedinca zapalog u ovu situaciju, da ja cu reci iz ovog ili onog razloga svi smo mi krivi sto smo ovde i sa ovim problemom, u personalne razloge necu ulaziti. I da znate drage mi kolege Vlada je danas zasedala, ministri rade iako je zamislite 1. maj!

Pozdrav tebi kao pokretacu, gospodji Lidiji kao i prof. Atlagicu jer ako dobijemo dobijamo zahvaljuci njemu, nisam vidovita samo sam realna. 

| pricu ja tebi seradare ti meni vojvodo mozes da dobije kad oces, al istinu u lice malo teze, al kad bolje razmislim nije svaka istina za svacije usi!!!

Od sad cu nemo pratiti dogadjaje kako se ne bi niti Vi cimali da brisete niti da odgovarate jer treba Vam vremena za nesto drugo!!! Nadam se da ce i kolege slediti moj primer!!!