Peticija za uvođenje smrtne kazne u krivični zakonik Srbije!

Gost

/ #1021

2016-07-12 14:55

Toliko neduzne djece je na najgori nacin izgubilo Zivote dusa me boli i ja imam djete.smrtna kazna bi promjenila svjet. I to da se pocne vec od ovog zlocinca koji je na ovako monstruozan nacin mucio i ubio Andjela od 3 godine.to djete je od 3 godine koje je tek pocelo da zivi da se smije da se raduje o Boze ne mogu dusa me boli kako je neko smio da joj to ucini kako? ???da je odavno postojala smrtna kazna mnogo djece bi se jos smijalo i radovalo svakom novom danu ko je smio ugasit svjetlo toj djeci ko?kakav je to zakon kakav Sud koji osudjuje pljackanje Banke vise nego pedofile i ubice male djece zar je vrjednija banka il sve pare ovog svjeta od zivota jednog djeteta.Nista i niko nije vrijedan zivota jednog djeteta nikakve pare ovog svjeta meni ne mogu zamjenit osmjeh,radost i zagrljaj mog djeteta ma koliko god zivot bio tezak, svakoj majci je njeno i njena djeca su svo bogatstvo ovog svjeta i to joj niko nema pravo oduzet sem onog gore koji je sila nad svima nama.!!!!!!!! Zvjezdana & David