SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)

Aleksandar

/ #6929

2015-09-02 10:48

Gubitak identita našeg naroda kulminira.

A bez naroda, nema ni države. Nije mi jasno kako je moguće da je vlast, iz koje god stranke bila, toliko glupa da to ne vidi. Čime oni, u stvari, hoće da "upravljaju". Jer, sve te Farme, Maldivi, Veliki Bratovi, Parovi, Ekremi, Zmajevi, polu pismene pevaljke, jeftine prostitutke i bivši političari (jedno te isto), mogu da nestanu sa ekrana u roku od 2 minuta, simultano, samo da vlast to hoće.Ne samo sa ekrana nego iz javnog života uopšte. Ali bi to značilo da moraju da nestanu i oni. To  jest vlast. Kaže naš narod :"Digni buku da sakriješ bruku". A isti taj narod  (njegovi potomci, to jest, odnosno MI)  je u katatoničnoj komi. Pljuju ga, šutiraju, štipaju, bodu i bockaju, mažu, (izvinjavam se ali moram da kažem) govnima. Sve to narod i vidi i oseća ali, kao i svaki katatoničar, ne radi ništa da bilo šta promeni. Nego sedi mirno i čeka još.

Ova peticija je dobra stvar. Ne znam da li će doneti bilo kakvu promenu, ali je dobra.

Ako ništa, znamo da u Srbiji ima 100.000 ljudi koji su se trgli iz te kome. Voleo bih da ih za par dana bude 200.000. I mnogo više.

Dame i gospodo na vlasti i vi koji planirate da budete vlast, to je ozbiljno biračko telo.

Razmislite o tome ako imate čime.