SRBIJA PROTIV RIJALITI PROGRAMA (re-aktivirana peticija)

Dark Soul

/ #6854 VB PHAR COUPLE

2015-09-02 10:32

ŠLJAAAAAM!!!

Dajte bre nešto drugo na televiziji,snimite nešto nekad a ne ološ kako se..nda.

Pa da li je moguće da nam neko ko ne zna da čita,sabira i oduzima ili neko ko određenu pticu zove ORO ispunjava medijski prostor. Važno je da ste Bećkovićku izbacili,ali Stanija mi iz frižidera izlazi. Maju Nikolić sam video par puta i to dok je obrađivala manju devojku da je OK za pare neke stvari. O parovima da ne pričamo...Reći ću samo jedno svaka čast na poslovnom potezu vlasnicima televizija pošto očigledno zgrću eneormne pare od naroda koji grca. Ova vlast kao i prethodne su ne zainteresovane za decu i omladinu,pa je super biti budala ili se praviti i odma si po 12 sati dnevno na TVu. Pobogu ljudi videh pre neko veče Ekrem Jevrić,kao da Zmaj od Šipova nije dovoljan na onaj broj narkomana,prostitutki i šizofreničara. Recimo Jeleni Golubović bih poništio diplomu u najmanju ruku,pa vi glumci uzmite se u pamet pa shvatite da ona i vas reprezentuje tamo sa Atinom,Zoricom,Mirom,Miljanom.

Što je još crnje narod se smeje očigledno mentalno nerazvijenim osobama,osobama sa govornim manama. 

Mada sad kad sve ovo napisah mislim da se to sve zajedno ne razlikuje od naše skupštine,a likovi sami od naših vazduplohovaca telepromptera i ostale marve koja mlati mnogo veće pare. 

Resistance is Futile!!