Peticija za ukidanje povlastica crnogorskim studentima
Preko Drine |
/ #435 Republika Srpska2015-08-10 12:42Citam ovo i ne mogu cudu da se nacudim koliko smo nisko pali i koliko smo obnevidjeli kod ociju, samo nam novac pred ocima. Imam cerku koja sledece godine treba upisati fakultet koji nema u Banja Luci. Sada posle nekih komentara razmisljam sta i kakva smo mi to pogana nacija. Nisam ja kriv sto mi rasturise Jugu a borio sam se za nju, nisam kriv sto sam Srbin a opet smo svima nesto krivi i nismo pravi. Treba da posaljem cerku u Sarajevo ili nedaj boze Zagreb pa neka kaze ako smije da je Srpkinja ili da se fino poturcimo ili pokatolicimo i mrzimo sve sto je srpsko. Pitam se sta bi ona tamo ucila o Srbima i da li bi se mozda udala za Muslimana i rodila Murata. Jadna nam majka sa nama ovakvim jer necemo imati ni buducnos a proslost ce nam biti onakva kakva znamo da nije bila ali ce tako oni zapisati i uciti nasu djecu. Pozdrav za Majku Srbiju. |
|
Peticije koje promovišu ostali korisnici
POKRETANJE POSTUPKA ZA ZABRANU DELOVANJA POLITIČKE STRANKE "SRPSKA NAPREDNA STRANKA"
Декларација о солидарности и подршци наставницима у борби за праведност у образовању
Vracanje Chipsy štapića sa kečapom
СТОП изградњи подземне гараже уз темеље и депо Народне библиотеке Србије!
Kazna zatvora za ubicu psa iz Admirala Geprata
Pravda za zatočenog Srdjana Žunića
Слобода за Андреjа Гњота!
Peticija da se pas Brankica vrati Fondaciji Vidak
ИЗЛАЗАК ИЗ СВЕТСКЕ ЗДРАВСТВЕНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ!?
Подршка за одбрану Косова и Метохије - Приступите Покрету за одбрану Косова и Метохије
СТОП за ПРЕТПЛАТУ РТС! Ваше је право да не плаћате таксу!
Peticija za uvođenje prinudne uprave na Državnom univerzitetu u Novom Pazaru
Zahtev za razoružanje Lojalista
ПЕТИЦИЈА ЗА ДОНОШЕЊЕ РЕЗОЛУЦИЈЕ О ГЕНОЦИДУ НАД СРПСКИМ НАРОДОМ У НДХ У ПЕРИОДУ ОД 1941. ДО 1945. ГОДИНЕ
Podrška bivših učenika Pete beogradske gimnazije nastavnicima i učenicima
Da li želite nešto da promenite?
Promena se ne događa ako ćutite. Autor ove peticije se pokrenuo i preduzeo akciju. Hoćete li i vi uraditi isto? Započnite društveni pokret kreiranjem peticije.
Pokrenite sopstvenu peticijuDruge peticije koje bi vas mogle interesovati
PETICIJA ZA ODGOVORNOST I OSTAVKU DEKANA FAKULTETA SPORTA I FIZIČKOG VASPITANJA, PROF. DR PATRIKA DRIDA
3061 Kreirano: 2025-05-06
Roditelji Starog grada protiv kampa ispred Skupštine
1680 Kreirano: 2025-05-05
POKRETANJE UPRAVNOG POSTUPKA ZAŠTITE PRIRODNOG PODRUČJA OD LOKALNOG ZNAČAJA – „PARKIĆ KOD ŠKOLE“
1980 Kreirano: 2025-04-30
U podršku uvođenju Religije-Hristijanizam-Pravoslavlje kao redovnog predmeta u bugarskim školama.
11640 Kreirano: 2025-02-13
Peticija za smenu Mladena Bogdana gradonačelnika Kikinde
562 Kreirano: 2025-05-05
PETICIJA ZA ISPITIVANJE REPREZENTATIVNOSTI PROSVETNIH SINDIKATA U SRBIJI
3095 Kreirano: 2025-04-28
СТОП изградњи подземне гараже уз темеље и депо Народне библиотеке Србије!
5006 Kreirano: 2025-04-17
PETICIJA ZA OBUSTAVLjANjE SEČE STABALA I NEZAKONITOG ODUZIMANJA 1,6ha ZVEZDARSKE ŠUME
1607 Kreirano: 2025-04-18
Peticija za organizovanje autobuske linije između naselja opštine Kanjiža i Subotice
833 Kreirano: 2025-04-25
PETICIJA ZA ODGOVORNOST I OSTAVKU DEKANA FAKULTETA SPORTA I FIZIČKOG VASPITANJA, PROF. DR PATRIKA DRIDA - *samo za AKTIVNE studente FSFV-a UNS*
213 Kreirano: 2025-05-06
NE DAMO ROGOZNU!
2360 Kreirano: 2025-04-27
РАЗРЕШЕЊЕ И УТВРЂИВАЊЕ КРИВИЧНЕ ОДГОВОРНОСТИ СЛОБОДАНА ЈОСИМОВИЋА, БРАНИСЛАВА ЛЕПОТИЋА И ЗАГОРКЕ ДОЛОВАЦ ЗБОГ УКЛАЊАЊА ДОКАЗНОГ МАТЕРИЈАЛА!
168 Kreirano: 2025-05-01
PETICIJA ZA ZAŠTITU OD PREKOMERNE BUKE U VIKEND ZONI JANDA - SLANKAMEN I OKOLINA
138 Kreirano: 2025-05-02
Osporavanje prodaje odmarališta u Prčnju
1141 Kreirano: 2025-04-28
Zahtevamo obustavu disciplinskih postupaka protiv prosvetnih radnika navedenih u peticiji!
5532 Kreirano: 2025-04-16
Peticija protiv izgradnje benzinske pumpe na području zelene površine u MZ Mali Bajmok
71 Kreirano: 2025-05-05
СТОП за ПРЕТПЛАТУ РТС! Ваше је право да не плаћате таксу!
6029 Kreirano: 2025-03-04
Hitno asfaltiranje Prnjavorske ulice u Budisavi - Da se ne živi u blatu u 21. veku!!
50 Kreirano: 2025-05-06
ПЕТИЦИЈА ЗА РАСПИСИВАЊЕ НОВОГ ЈАВНОГ ПОЗИВА ЗА ПРЕДЛАГАЊЕ КАНДИДАТА ЗА ЧЛАНОВЕ САВЕТА РЕМ-а
10348 Kreirano: 2025-04-22
PETICIJA ZA OSUDU POSTUPKA PATRIJARHA PORFIRIJA U MOSKVI
283 Kreirano: 2025-04-26