PETICIJA ZA UKIDANJE KOMUNALNE POLICIJE

Gost

/ #1164

2015-01-30 15:14

Zaista je strasno sresti se sa ljudima koji glume cuvare reda i koji bi trebalo da pomognu gradjanima Beograda da uzivaju u lepotama svoga grada,da odrzavasju red i da se staraju da Beograd s ponosom nosi svoje ime,nazalost kod nas komunalna policija uliva strah i trepet kod gradjana.Gospoda iz kom.policvije ponasaju se tako bahato kao siledije izivljavaju se nad gradjanima,maltretiraju ih na razne nacine s razlogom ili bez njega,kao da oni koji su ih obucavali kako da izvrsavaju svoje zadatke poticu iz Silerove ulice u Zemunu sa vozdovca ili iz domova za nezbrinutu decu koja su se bezbroj puta pokazala vrlo agresivnima....U mom gradu sada vlasdaju neki novi ljudi,momci kojima nista nije sveto,koji nemaju ni porodice,koji su sticali obrazovanje na splavovima i to se naravno ne odnosi samo na muski deo kom.policije vec i na lepsi pol...strasno sta nas je snaslo u ovom nasem gradu...Izvinjavam se svima koje sam povredio ovim mojim komentarom a nisu sebe ptrepoznali u njemu,mislim na pripadnike elitnih jedinica komunalne policije