PETICIJA ZA UKIDANJE KOMUNALNE POLICIJE

Gost

/ #1060

2015-01-29 20:37

25 godina gledam vodje koji sluze tudjincu, kojima tudjinac naredjuje sta da rade protiv svog naroda. I gle svi, bas svi zarad sake dolara - tako se kaze, ali zarad bogatstva, slave i otimacine rade protiv naroda. Svi do sada su protiv naroda radili skriveno ali vucic sa sadistickim uzivanjem, njegov izopaceni izgled kada govori kako je srecan i kako je ponosan... doduse nikada ne kaze na narod... govori koliko je bestidan, pokvaren i slugeran tudjinu. Govori o tome da ce na tenderu da dodatno zaradi, biti spreman da kupi i narodu nametne omcu oko vrata. Uvlaci strah u narod, stvara privatnu paramiliciju... ma ne mogu da komentarisem jer gadi mi se da ga i vidim... otima vlast u selima i gradovima gde nisu do sada vladali na celu sa njegovim bratom koji odlazi u sela i ucenjuje... pogotovo u Vojvodini gde im je cilj da ono sto je sveto svakoj zemlji, pa i nasoj, kroz koju su prolazili mnogi carevi i vladari, otme zemlju i proda tudjinu... s tom razlikom da ni jedan vladar niti car nije oteo seljaku zemlju, a ovaj gad nemojte mi zbog toga uskratiti komentar otima da bi prodao... suze mi idu na oci paorsko sam dete, volim njive i oranice...ali strah kada sam videla kako su opkolili opstinu u Irigu da bi na silu smenili vlast prosla me je jeza kroz kicmu i kosti, uplasila sam se prvi put za seljaka, za selo, za oranice, za njive, za vinograd, vocnjake, pune obore da ce horda na celu sa AV2 poceti da otima jer ako im je prosla otimacina sa penzionerima i radnicima... sta cekamo... da dalji korak im je njive - seljak, ne sme u ovoj drzavi stanovnik da ima svoju imovinu... to se mora oteti i predti stranim gazdama... ALI, ono sto me najvise brine sto je UCUTALA SVA INTELIGENCIJA, sto su ucutale nekada vodje stranaka, prepustili su Pajtica da ga ko besni napujdani psi ujedaju sa svih strana... i nista... Pesicka da te pitam da li si bila svesna druge tvoje greske... prva Tadic, druga Vucic...STRAH ME JE NARODE MOJ, SUZE SU MI TEKLE KADA SAM UGLEDALA KAKO NAPUJDANI KOMUNALCI HAPSE MAJKU KOJA JE KRIVA STO NIJE LOPOVIMA PLATILA KARTU - a lopovima je garantovani iznos 15.000 da ne budu hapseni... ne mogu vise da komentarisem, ne mogu ni da procitam ovo sto sam napisala, pa ako ima gresaka nisu namerne nego zbog svega ovoga sto nam se desava... uplasena sam... baka sam cetvoro unucadi najstariji 30 godina, drugi 23. unucica 14 godina i najmladji 7. Plasim se za njihovu buducnost i molim Boga da odu zajedno sa njihovim roditeljima sto dalje iz ove zemlje, da barem pokusaju da zive kvalitetnijim zivotima bez stresova... a ja ja cu tugovati... oteo mi je od penzije koja je oko 1.000 dinara od njegove vage za otimanje penzija, ali narod kaze OTETO PROKLETO, otimali su mojoj porodici zemlju koju je moja svekrva dobila jer je bila logorasica Jasenovackog logora, OTELI SU JOJ 2,5 JUTRA ZEMLJE A BILA JE SIROMASNA, jedno dete je bilo u Jasenovackom decjem logoru, za njega nikada nista nismo saznali, udala se posle rata i zivela u siromastvu sa tom jednom dobijenom zemljom i rodila tri sina od kojih su dvoje umrli odmah posle rata usled siromastva... i sta sam ja sada dozivela da gledam svoju decu kako bestidnik izivljava na svom narodu da bi se dodvorio tudjinu... tuzno ali rekla mi je ta pametna svekrva jednu gorku istinu a ja sam takodje rodjena posle onog rata u siromastvu da KAKVA NAS KOLEKVA ZALJULJA TAKVA NAS MOTIKA ZAKOPA... i tacno je mi rodjeni posle onog rata u siromastvu sada smo u starosti siromasni jer nam otimaju za racun tudjina.... i sta ISTINA JE GORKA ALI rekla je moja svekrva jer je zivela posle u malo boljim vremenima da je srecna da ta izreka nije tacna, umrla je ali sa ovim gadovima koji su nam dusu oteli itekako je istinita... istina izjadala sam se, ali kome reci... svuda je strah... svako se plasi da kaze istinu jer istina u ovoj zemlji sa ovim gadovima u njihovim recima se istina usmerava protiv onog ko je kaze kao mrznja i sve gadosti... strah je zavladao, bojim se za svoju decu mislim i unucad... pomognem im sa malom penzijom... gledam ih kako ni momacke dane ne mogu da provode... vidim i njima je tesko... ali ucili smo ih da budu posteni i neka ostanu takvi jer gadove kad tad narod ce oterati na smetiliste istorije.