PETICIJA ZA UKIDANJE KOMUNALNE POLICIJE

komsija-preko-puta

/ #995 ne treba izmisljati vrucu vodu, struja je vec izmisljena davno

2015-01-29 16:21

drugovi i drugarice, ja sam malo razmisljao i dosao do zakljucka: mi srbi nismo slozni. nama jedinstvo ne odgovara. zasto jednostavno svi zajedno kad moze komplikovano svako na svoju stranu i na svoj nacin.

nemojmo se zavaravati obecanjima i budalastinama. sve dok je u srbiji visestranacki sistem nemojmo se nadati boljem jer nije realno.

dok jedni rade na napretku i poboljsanju ili bar na pokusaju  boljitka u drzavi, ostali rade na razbijanju, rasprodaji i nazadovanju.

do 80-tih godina proslog veka postojala je samo KPJ za vreme SFRJ koja je, priznacete svi stariji naravno , u svoje vreme bila 4 vojna sila u evropi, da ne govorimo o metalskoj industriji, firmama gigantima koje su radile u celom svetu i zaposljavale  ogroman broj i strucnog i nestrucnog kadra. svako je imao svoje mesto u drustvu, svoj jasan status, sve vrste osiguranja i bezbednosti i nama sada prakticno sem policije, sudstva  i tuzilastva ne treba ni komunalna policija, ni cuvari parkinga, niti ovoliki drzavni aparati oformljeni za muzu drzave i cedjenje svih prihoda, poreza  u budzeta na razne nacine, od bahatog trosenja sredstava putem nekontrolisano enormnih licnih primanja  nekolicine  koji svojom pojavom nisu doprineli  nicemu cime bi opravdali svoje postojanje, vec su nekaznjeno cinili i cine  radnje koje direktno ugrozavaju stanovnistvo , sistem i sve drzavne aparate drzace srbije, za razliku  od vecine stanovnistva koji ili nema primanja ili ima primanja ispod svih normi  EVROPSKE UNIJE  ZA KOJU SE nekolicina dobro placenih drvnih funkcionera ZDUSNO BORE POD SVIM I SVAKAKVIM IZGOVORIMA), PA I DO IZNOSENJA  VAN DRZAVE SRBIJE PUTEM RAZNIH STRANIH BANAKA kojima je unapred odredjena funkcija i namena a to je kreditiranje stanovnistva pod astronomskim kamatama i iznosenje novca iz srbije  i samim tim slabljenje  celokupnog sistema drzave  dovodjenjem do samog kolapsa u vidu slabog trzista rada, socijalnog statusa, duznicke krize pa i  moguceg bankrota cime se postavlja pitanje kome je to u interesu?

prosta pojava u srbiji je svakim danom sve manja kolicina novca koja kruzi u drustvu, sto znaci da novca nema ili se povlaci iz upotrebe, ali ako se povlaci postavlja se pitanje gde je ako nije u trezoru jer vrednost dinara pada, znaci da novca jednostavno nemaaaaa  i tako dalje i tako dalje ...

i tako dalje ...

predlazem da se izglasa jednopartijski sistem ( opozicija su svi van partije) i samim tim da se resimo raznih lopovluka, malverzacija, partijskih namestanja, rodbinskih i kumovskih veza preko tetkine strine i ujne i da se konacno shvati da nam je to jedina sansa za ujedinjenje i zajednicki boljitak. u suprotnom, dzaba svi pokusaji i saveti svih imalo razumnih i skolovanih  gradjana srbije a i dijaspore.

s postovanjem.

ali , ko mene za nesto pita :)

pozdrav svima :)