PETICIJA ZA UKIDANJE KOMUNALNE POLICIJE

Srđan

/ #612

2015-01-28 11:14

Ja sam prvo mislio da je to odlična ideja - komunalni policajci koji brinu o redu i miru, pomažu građanima, sprečavaju nasilje, krađe, i sl., itd. Međutim, praksa je ubrzo pokazala da je stvarnost nešto sasvim drugo - stotine mladih podgojenih i nasmejanih ljudi koji se dokono šetkaju ulicama i bukvalno - ništa ne rade, a, evo, kako vidimo, posebno uživaju da povremeno grupno nasrnu na neku mlađu žensku osobu, da joj sa sadističkim osmehom zavrću ruku i prete i iživljavaju se, itd. Vidim da je i njihovo rukovodstvo ono koje sve to odobrava, posebno grupne muške nasrtaje na žene, tako da je sve to postalo potpuno besmisleno i sušta suprotnost onome kako je to pre osnivanja komunalne policije građanima predstavljano. Sada se vidi da oni iz dana u dan sve više i više psihoseksualno uživaju u maltretiranju žena po autobuskim i drugim stanicama, i da su se pretvorili u jednu vrstu pretorijanske garde Aleksandra Vučića i Siniše Malog. Eto, zbog toga sam ja sada protiv te devijantne i dokone strukture „reda i mira”, koju skupo plaćamo svi mi građani. Ništa nije bolje nego što je bilo, samo su maltretiranje građana i teror i pretnje - veći nego što su to bili ikada do sada !!!