Vojska žrtvuje osam nemačkih ovčara za vršenje eksperimenta!!!

Gost

/ #486

2014-03-31 09:07

Zar se na ovakav nacin ophodimo prema najboljem covekovom prijatelju?Da li mozda razmisljaju da na ljudima koji su odradili svoj radni vek isto tako nesto urade. Jer ljudi bez osecanja prema zivotinjama nemog da tvrde da vole ljude.Njima je vazno da izvrse neki eksperimennt i dodju do formule koji ce im pomoci u ostvarivanju cilja. A to je da dodju do novca. Naravno sve sto pronadju i ispitaju nece biti dostupno obicnom narodu.Jer obican covek nece moci da sebi priusti takav luksuz.Ne znam kome je donelo dobro i prosperitet unistavanjem zivota drugome a u ovom slucaju covekovom najboljem prijatelju. Pustite pse da mirno i spokojno docekaju svoju prirodnu smrt.Ako nemaju sredstava da ih hrane neka se obrate organizacijama za zastitu zivotinja da ih udome i obezbede im miran i spokojan zivot, do kraja njihovog zivota. Iza svake moje reci stojim i nema apsolutno nikakav problem da bude objavljeno moje tacno ime i prezime. Jer na ovom svetu zelim svima dobro i srecu, naravno i zivotinjama, u ovom slucaju psima koji su u svojem radnom veku sigurno spasili mnogo ljudski zivota. Pustite ih da mirno docekaju svoj kraj i ne mucite ih.

Plaćeno reklamiranje

Ovu peticiju ćemo oglasiti za 3000 ljudi.

Saznaj više...