Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

Želim svoju diplomu!

/ #1480 Želim da završim fakultet!!!

2014-01-23 10:14

Kada bi nas vlada podržala, bile bi nam rešene muke, pa bar još godinu da nam daju!!! To bi nas izvuklo iz ove situacije!
Svi možemo za to vreme da uspemo! Zahvalnost do neba bi imali od mene!!!
Mogu za tih godinu dan produžetka i fakulteti da se aktiviraju malo po pitanju nas, da nam izadju u susret i daju mogućnost. Da urade i ono što je ministar predložio, ne da se to predlaže pred kraj roka koji su postavili. Kada nisu to ranije uradil neka bude ta godina produžetka za te mere pomoći.
Dala sam otkaz posle 8 godina rada i to ugovor za stalno je bio. Sada sam u situaciji da ne moram da radim par meseci i mogu da izdržim po pitanju finansija. Ali fali mi još ta jedna godina, jer se bojim da neću stići do septembra. Lakše bi mi bilo da učim, bila bih pod manjom tenzijom.
Ovako učim i pitam se da li ću stići, ne mogu da spavam noću, legnem, razmišljam i uhvati me panika.
Zaista želm da završim svoj fakultet, to mi je trenutno veliki teret, ali i kroz sve ove godine je bio. Ali nije išlo- posao i fakultet, borila sam se, ponekad nešto polagala, ali ne ide. Apsolvent sam, privodim dva ispita kraju iz delova su i ostaje mi još 6. Ogromna mi je tenzija. Molim sve ljude koji imaju uticaja da nas saslušaju i POMOGNU!!! Bar još JEDNU GODINU, MOLIM VAS!!!