Produzenje roka za zavrsetak studija po starom programu

M

/ #977 Re:

2014-01-13 07:09

#976: otpisani... -

Oni će nas kontaktirati (nadamo se, u suprotnom mi krećemo oštrije) upravo zbog i nakon onoga što mi uradimo (iniciramo taj kontakt slanjem same peticije). Dosta više paranoisanja.

Uostalom, problem je i u tome što SKONUS ništa opipljivo nije uradio (dok su hitali kad su ''bolonjci'' tražili umanjenje njihovih uslova), a predstavili su sebe kao organizaciju koja nas podržava. Krivite njih, ''predstavnike'' studenata.

Ako neko ozbiljno radi na ovome to smo MI.
Vaši pesimistični komentari, iako shvatamo da ste u neznanju pa zato i neizvesnosti, mogu samo da nam dozlogrde i povrede nas, nakon svega što preduzimamo i kroz šta prolazimo. Pomoći ćete nam tako što ćete verovati, biti optimističniji i spremni da nam pomognete u eventualno nezgodnijim momentima (razmislite malo šta to znači).

Ovim pozivam ostale pokretače da prestanu sa pisanjem odgovora danas, eventualno i sutra, te da vas na taj način stave malo i na iskušenje. Mi nastavljamo sa radom (zbog vas i nas), a vi vidite šta ćete tj. da li ćete još doprineti već (potpuno bespotrebno) eskaliranoj tenziji.